87anam87 11.03.2010 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Witam się wiosennie Widzę ze dni odliczasz do przyjazdu do Polski. Oj musi być chyba ciężko budować tak na odległość. Podziwiam !!!!! Monika witam oj ciężko, ciężko , ale najważniejsze że można budować, tak się pocieszam gdyby nie wyjazd musielibyśmy wziąć kredyt, a tak...... pocieszam się i to działa pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika_76 11.03.2010 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Witam się wiosennie Widzę ze dni odliczasz do przyjazdu do Polski. Oj musi być chyba ciężko budować tak na odległość. Podziwiam !!!!! Monika witam oj ciężko, ciężko , ale najważniejsze że można budować, tak się pocieszam gdyby nie wyjazd musielibyśmy wziąć kredyt, a tak...... pocieszam się i to działa pozdrawiam jeśli tak sprawa wygąda to się z Toba ZGADZAM !!! My na budowie - to fakt z nieukrywaną radością co drugi dzień jesteśmy - ale kredyt do emerytury spłacać będziemy. Juz chyba lepiej oglądać efekty budowy na zdjęciach i spać spokojnie bez kredytu na karku. A tak z innej beczki bo widzialam że cos dziewczyny narzekają na pogodę U nas dzis w Olsztynie było wiosennie, słoneczko przygrzewało że aż się cieplej na sercu robiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 11.03.2010 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 jeśli tak sprawa wygąda to się z Toba ZGADZAM !!! My na budowie - to fakt z nieukrywaną radością co drugi dzień jesteśmy - ale kredyt do emerytury spłacać będziemy. Juz chyba lepiej oglądać efekty budowy na zdjęciach i spać spokojnie bez kredytu na karku. A tak z innej beczki bo widzialam że cos dziewczyny narzekają na pogodę U nas dzis w Olsztynie było wiosennie, słoneczko przygrzewało że aż się cieplej na sercu robiło ja nie wiem jaka u nas w polsce pogoda, a tu nieładnie i zimno, w polsce niech grzeje, hm...... już połowa marca.... czas najwyższy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
McBat 12.03.2010 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Witam! Wasz domek powstaje 20 km w którą stronę od Płocka? Ciekaw jestem, bo pochodzę z tamtych okolic. : ) Witam! za Maszewem, brudzeń duży dokładnie:) a Ty skąd pochodzisz? pozdrawiam Oj, to ja z drugiej strony Płocka, bo z Gąbina. Ale w Maszewie byłem kilka razy, jest tam ładna sala weselna. ^.^ Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 12.03.2010 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Cześć Aniu Za tydzień z więźbą zaczynacie działać ... a za 3 tygodnie długo wyczekiwany moment! SUPER, akurat na ładniejszą już pogodę przyjedziecie Pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 13.03.2010 01:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Witam! Wasz domek powstaje 20 km w którą stronę od Płocka? Ciekaw jestem, bo pochodzę z tamtych okolic. : ) Witam! za Maszewem, brudzeń duży dokładnie:) a Ty skąd pochodzisz? pozdrawiam Oj, to ja z drugiej strony Płocka, bo z Gąbina. Ale w Maszewie byłem kilka razy, jest tam ładna sala weselna. ^.^ Pozdrawiam! wiedziałam że jesteś z drugiej strony płocka zawsze tak jest, nie spotkałam tu jeszcze nikogo z mojej strony faktycznie w Maszewie jest bardzo ładna sala weselna a do Gąbina jeździłam zawsze do fryzjera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 13.03.2010 01:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Cześć Aniu Za tydzień z więźbą zaczynacie działać ... a za 3 tygodnie długo wyczekiwany moment! SUPER, akurat na ładniejszą już pogodę przyjedziecie Pozdrowionka! mam taką nadzieję że wszystko wypali z tą więźbą , bo wyjazd jest pewny , urlop zabukowany bilety na prom kupione...............tylko pozostaje czekać w środę będą już tylko dwa tygodnie nawet nie wyobrażasz sobie jak się cieszę pisałam to już xxx razy ale napiszę kolejny..... w Polsce nie byliśmy 8 miesięcy , hm...... chyba zacznę odliczać nie tygodnie ale dni :):):):):):):):):):):):) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 13.03.2010 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Cześć Aniu Za tydzień z więźbą zaczynacie działać ... a za 3 tygodnie długo wyczekiwany moment! SUPER, akurat na ładniejszą już pogodę przyjedziecie Pozdrowionka! mam taką nadzieję że wszystko wypali z tą więźbą , bo wyjazd jest pewny , urlop zabukowany bilety na prom kupione...............tylko pozostaje czekać w środę będą już tylko dwa tygodnie nawet nie wyobrażasz sobie jak się cieszę pisałam to już xxx razy ale napiszę kolejny..... w Polsce nie byliśmy 8 miesięcy , hm...... chyba zacznę odliczać nie tygodnie ale dni :):):):):):):):):):):):) pozdrawiam Aniu bedzie dobrze i wiezba tez zacznie sie robić Nam w maju tez minie akurat 8 miesiecy kiedy to bylismy ostatni raz w Polsce ,a radośc z wyjazdu to Ci sie nie dziwie bo sama tak sie ciesze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 13.03.2010 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Aniu!Więc do wyjazdu zostało Ci tylko parę dni!Cieszę się razem z Tobą!Uściski.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 13.03.2010 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Aniu bedzie dobrze i wiezba tez zacznie sie robić Nam w maju tez minie akurat 8 miesiecy kiedy to bylismy ostatni raz w Polsce ,a radośc z wyjazdu to Ci sie nie dziwie bo sama tak sie ciesze no mam nadzieje.... ale wiesz jak to jest wszystko się może zdarzyć co do wyjazdu to wiem że Ty Jessi rozumiesz mnie w 100% pozdrawiam Aniu! Więc do wyjazdu zostało Ci tylko parę dni! Cieszę się razem z Tobą! Uściski.. dzia , już niedługo, ale powiem szczerze że im mniej dni do wyjazdu tym bardziej się niecierpliwie pozdrawiam dzisiaj się dowiedzieliśmy że nasza więźba już się tnie....... i plany się nie zmieniły na 20 będzie gotowa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 17.03.2010 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Cześć sąsiadka!!! Widzę, że odliczasz już dni... ciekawe tylko czy wiosna zdąży dotrzeć przed Twoim przyjazdem ... mam nadzieję Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 17.03.2010 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Cześć sąsiadka!!! Widzę, że odliczasz już dni... ciekawe tylko czy wiosna zdąży dotrzeć przed Twoim przyjazdem ... mam nadzieję Pozdrawiam cieplutko ha no odliczam już od jakiś 6 tygodni , ale teraz już zostało malutko a co do wiosny to mnie nie załamuj...... musi być nie ma innego wyjścia......... stąd ją przywiozę pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 18.03.2010 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Cześć Aniu Nic się nie martw o wiosnę, już dzisiaj jest cieplej, u nas + 6 C Jutro ma być już +10C, a w weekend na południu Polski nawet +16 C Miłego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 18.03.2010 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Cześć Aniu Nic się nie martw o wiosnę, już dzisiaj jest cieplej, u nas + 6 C Jutro ma być już +10C, a w weekend na południu Polski nawet +16 C Miłego dnia życzę :) to super, ale ja to trochę panikara jestem , teraz się boję żeby błota nie było na tej autostradzie do naszego domku , wszystko możliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 19.03.2010 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 hej Aniu juz coarz blizej wyjazdu i co pakujesz sie powoli iihihiih mi zostało niecałe 7 tygodni co mnie cieszy bo zleci szybciutko nam , p.s kiedys miałam sie pytac kiedy planujecie zamieszkać w swoim domku ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 20.03.2010 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 hej Aniu juz coarz blizej wyjazdu i co pakujesz sie powoli iihihiih mi zostało niecałe 7 tygodni co mnie cieszy bo zleci szybciutko nam , p.s kiedys miałam sie pytac kiedy planujecie zamieszkać w swoim domku ??? wiesz co powiem szczerze że z chęcią bym się spakowała..... no ale jeszcze ciut przy wcześnie :(dzisiaj zrobiliśmy przedostatnie zakupy, za tydzień będą ostatnie i w najbliższy weekend PAKOWANIE , Jessi tak bardzo się cieszę Wam też szybko zleci lada dzień będziesz cieszyła się swoim domkiem co do zamieszkania to zależy od kilku czynników 1. od kursu funta.... co teraz jest tragedią 2. od ceny materiałów 3. od zapału do oszczędzania fakt jest taki że wszystko kosztuje dużo drożej niż było planowane jednym słowem szybko to to nie będzie :(:(:(, ale i tak się cieszę z tego co już mamy, a Wy kiedy planujecie? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 20.03.2010 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 gratuluję zapałek Co tam będziesz czekać, odliczać... pakuj i przylatuj U siebie zadałam Ci pytanie podobne do jessi, tutaj już doczytałam , żyszę tylko pomyślnych wiatrów i chcę mieć sąsiadkę JUŻ!!! Dziś byłam z synem na dniu otwartym w Sikórzu, pomachałam Twojemu domkowi... chociaż nie wiem który to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 20.03.2010 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 gratuluję zapałek Co tam będziesz czekać, odliczać... pakuj i przylatuj U siebie zadałam Ci pytanie podobne do jessi, tutaj już doczytałam , żyszę tylko pomyślnych wiatrów i chcę mieć sąsiadkę JUŻ!!! Dziś byłam z synem na dniu otwartym w Sikórzu, pomachałam Twojemu domkowi... chociaż nie wiem który to postaram się być 100% sąsiadką jak najwcześniej no właśnie słyszałam mówił mi że ktoś mu machał szkoła się podoba? do polski jedziemy samochodem...... panicznie boję się samolotów...... latałam kilka razy ale to jakiś koszmar dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 20.03.2010 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Teraz ja trzymam za słowo rozmowną masz chałupkę Szkoła... podobno baaaardzo mu się podoba , mi podobała się organizacja ... syn stwierdził, że od jutra może zaczynać... zobaczymy, może się przecież jeszcze zdażyć, że nie zdążymy z budową i przeprowadzka się o trzy lata odciągnie... ale to mocno czarny scenariusz Widzisz jak to jest... Ty się boisz latać, a ja chyba bym helikopter kupiła tylko obecne podwórko za małe ... ale jak by szybciorem dotarł do budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 20.03.2010 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Teraz ja trzymam za słowo rozmowną masz chałupkę Szkoła... podobno baaaardzo mu się podoba , mi podobała się organizacja ... syn stwierdził, że od jutra może zaczynać... zobaczymy, może się przecież jeszcze zdażyć, że nie zdążymy z budową i przeprowadzka się o trzy lata odciągnie... ale to mocno czarny scenariusz Widzisz jak to jest... Ty się boisz latać, a ja chyba bym helikopter kupiła tylko obecne podwórko za małe ... ale jak by szybciorem dotarł do budowy jesli szkoła się podoba to najważniejsze no widzisz tak to już jest no szybko by było samolot ma swoje plusy dwie godziny i w Polsce.......... ale nie chcę spędzać 2 godzin w ciężkim stresie już taka jestem ........ trochę dziwna miałaś sąsiadkę dziwaka? nie? to będziesz miała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts