Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w lawendzie długa droga do spełnienia marzeń

Recommended Posts

Witam się wiosennie :wink:

Widzę ze dni odliczasz do przyjazdu do Polski. Oj musi być chyba ciężko budować tak na odległość. Podziwiam !!!!!

Monika

witam :)

oj ciężko, ciężko :), ale najważniejsze że można budować, tak się pocieszam :) gdyby nie wyjazd musielibyśmy wziąć kredyt, a tak...... :) pocieszam się i to działa :)

pozdrawiam :)

• Odpowiedzi 827
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam się wiosennie :wink:

Widzę ze dni odliczasz do przyjazdu do Polski. Oj musi być chyba ciężko budować tak na odległość. Podziwiam !!!!!

Monika

witam :)

oj ciężko, ciężko :), ale najważniejsze że można budować, tak się pocieszam :) gdyby nie wyjazd musielibyśmy wziąć kredyt, a tak...... :) pocieszam się i to działa :)

jeśli tak sprawa wygąda to się z Toba ZGADZAM !!! My na budowie - to fakt z nieukrywaną radością co drugi dzień jesteśmy - ale kredyt do emerytury spłacać będziemy.

Juz chyba lepiej oglądać efekty budowy na zdjęciach i spać spokojnie bez kredytu na karku.

A tak z innej beczki bo widzialam że cos dziewczyny narzekają na pogodę :) U nas dzis w Olsztynie było wiosennie, słoneczko przygrzewało że aż się cieplej na sercu robiło :)

jeśli tak sprawa wygąda to się z Toba ZGADZAM !!! My na budowie - to fakt z nieukrywaną radością co drugi dzień jesteśmy - ale kredyt do emerytury spłacać będziemy.

Juz chyba lepiej oglądać efekty budowy na zdjęciach i spać spokojnie bez kredytu na karku.

A tak z innej beczki bo widzialam że cos dziewczyny narzekają na pogodę :) U nas dzis w Olsztynie było wiosennie, słoneczko przygrzewało że aż się cieplej na sercu robiło :)

ja nie wiem jaka u nas w polsce pogoda, a tu nieładnie i zimno, w polsce niech grzeje, hm...... już połowa marca.... czas najwyższy :)

Witam!

Wasz domek powstaje 20 km w którą stronę od Płocka? Ciekaw jestem, bo pochodzę z tamtych okolic. : )

Witam!

za Maszewem, brudzeń duży dokładnie:) a Ty skąd pochodzisz?

Oj, to ja z drugiej strony Płocka, bo z Gąbina. Ale w Maszewie byłem kilka razy, jest tam ładna sala weselna. ^.^

Pozdrawiam!

Witam!

Wasz domek powstaje 20 km w którą stronę od Płocka? Ciekaw jestem, bo pochodzę z tamtych okolic. : )

Witam!

za Maszewem, brudzeń duży dokładnie:) a Ty skąd pochodzisz?

Oj, to ja z drugiej strony Płocka, bo z Gąbina. Ale w Maszewie byłem kilka razy, jest tam ładna sala weselna. ^.^

Pozdrawiam!

wiedziałam że jesteś z drugiej strony płocka :) zawsze tak jest, nie spotkałam tu jeszcze nikogo z mojej strony :)

faktycznie w Maszewie jest bardzo ładna sala weselna :)

a do Gąbina jeździłam zawsze do fryzjera :) :p

Cześć Aniu :)

Za tydzień z więźbą zaczynacie działać :D ... a za 3 tygodnie długo wyczekiwany moment! SUPER, akurat na ładniejszą już pogodę przyjedziecie :)

Pozdrowionka!

mam taką nadzieję że wszystko wypali :) z tą więźbą , bo wyjazd jest pewny :), urlop zabukowany bilety na prom kupione...............tylko pozostaje czekać :)

w środę będą już tylko dwa tygodnie :) nawet nie wyobrażasz sobie jak się cieszę:) pisałam to już xxx razy ale napiszę kolejny..... w Polsce nie byliśmy 8 miesięcy :o , hm...... chyba zacznę odliczać nie tygodnie ale dni :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

Za tydzień z więźbą zaczynacie działać :D ... a za 3 tygodnie długo wyczekiwany moment! SUPER, akurat na ładniejszą już pogodę przyjedziecie :)

Pozdrowionka!

mam taką nadzieję że wszystko wypali :) z tą więźbą , bo wyjazd jest pewny :), urlop zabukowany bilety na prom kupione...............tylko pozostaje czekać :)

w środę będą już tylko dwa tygodnie :) nawet nie wyobrażasz sobie jak się cieszę:) pisałam to już xxx razy ale napiszę kolejny..... w Polsce nie byliśmy 8 miesięcy :o , hm...... chyba zacznę odliczać nie tygodnie ale dni :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

Aniu bedzie dobrze i wiezba tez zacznie sie robić :wink: :D :D :D

Nam w maju tez minie akurat 8 miesiecy kiedy to bylismy ostatni raz w Polsce :roll: ,a radośc z wyjazdu to Ci sie nie dziwie bo sama tak sie ciesze :lol: :lol: :lol: :lol:

Aniu bedzie dobrze i wiezba tez zacznie sie robić :wink: :D :D :D

Nam w maju tez minie akurat 8 miesiecy kiedy to bylismy ostatni raz w Polsce :roll: ,a radośc z wyjazdu to Ci sie nie dziwie bo sama tak sie ciesze :lol: :lol: :lol: :lol:

no mam nadzieje.... ale wiesz jak to jest wszystko się może zdarzyć :(

co do wyjazdu to wiem że Ty Jessi rozumiesz mnie w 100%

pozdrawiam

Aniu!

Więc do wyjazdu zostało Ci tylko parę dni!

Cieszę się razem z Tobą!

Uściski..

dzia :), już niedługo, ale powiem szczerze że im mniej dni do wyjazdu tym bardziej się niecierpliwie

pozdrawiam

dzisiaj się dowiedzieliśmy że nasza więźba już się tnie....... i plany się nie zmieniły na 20 będzie gotowa :):)

Cześć sąsiadka!!!

Widzę, że odliczasz już dni... ciekawe tylko czy wiosna zdąży dotrzeć przed Twoim przyjazdem :-? ... mam nadzieję :roll:

Pozdrawiam cieplutko :p

ha no odliczam już od jakiś 6 tygodni ;), ale teraz już zostało malutko :)

a co do wiosny to mnie nie załamuj...... musi być nie ma innego wyjścia......... stąd ją przywiozę ;)

pozdrawiam

Nic się nie martw o wiosnę, już dzisiaj jest cieplej, u nas + 6 C :D

Jutro ma być już +10C, a w weekend na południu Polski nawet +16 C :o :D

Miłego dnia życzę :D

:):) to super, ale ja to trochę panikara jestem :), teraz się boję żeby błota nie było na tej autostradzie do naszego domku :roll: , wszystko możliwe :x

hej Aniu juz coarz blizej wyjazdu i co pakujesz sie powoli iihihiih

mi zostało niecałe 7 tygodni :o :roll: :wink: co mnie cieszy bo zleci szybciutko nam ,

p.s kiedys miałam sie pytac kiedy planujecie zamieszkać w swoim domku ???

wiesz co powiem szczerze że z chęcią bym się spakowała..... no ale jeszcze ciut przy wcześnie :(dzisiaj zrobiliśmy przedostatnie zakupy, za tydzień będą ostatnie :) i w najbliższy weekend PAKOWANIE :), Jessi tak bardzo się cieszę :) Wam też szybko zleci :) lada dzień będziesz cieszyła się swoim domkiem :)

co do zamieszkania to zależy od kilku czynników :)

1. od kursu funta.... co teraz jest tragedią :(

2. od ceny materiałów

3. od zapału do oszczędzania :)

fakt jest taki że wszystko kosztuje dużo drożej niż było planowane :(

jednym słowem szybko to to nie będzie :(:(:(:(:(:(:(, ale i tak się cieszę z tego co już mamy, a Wy kiedy planujecie?

gratuluję zapałek :D

Co tam będziesz czekać, odliczać... pakuj i przylatuj :D

U siebie zadałam Ci pytanie podobne do jessi, tutaj już doczytałam :) , żyszę tylko pomyślnych wiatrów i chcę mieć sąsiadkę JUŻ!!!

Dziś byłam z synem na dniu otwartym w Sikórzu, pomachałam Twojemu domkowi... chociaż nie wiem który to :wink:

gratuluję zapałek :D

Co tam będziesz czekać, odliczać... pakuj i przylatuj :D

U siebie zadałam Ci pytanie podobne do jessi, tutaj już doczytałam :) , żyszę tylko pomyślnych wiatrów i chcę mieć sąsiadkę JUŻ!!!

Dziś byłam z synem na dniu otwartym w Sikórzu, pomachałam Twojemu domkowi... chociaż nie wiem który to :wink:

postaram się być 100% sąsiadką jak najwcześniej :)

no właśnie słyszałam mówił mi że ktoś mu machał ;)

szkoła się podoba?

do polski jedziemy samochodem...... panicznie boję się samolotów...... latałam kilka razy ale to jakiś koszmar dla mnie :(

Teraz ja trzymam za słowo :roll:

:lol: :lol: :lol: rozmowną masz chałupkę :lol: :lol: :lol:

Szkoła... podobno baaaardzo mu się podoba :roll: , mi podobała się organizacja ... syn stwierdził, że od jutra może zaczynać... zobaczymy, może się przecież jeszcze zdażyć, że nie zdążymy z budową i przeprowadzka się o trzy lata odciągnie... ale to mocno czarny scenariusz :-?

Widzisz jak to jest... Ty się boisz latać, a ja chyba bym helikopter kupiła tylko obecne podwórko za małe :wink: :lol: :lol: :lol: ... ale jak by szybciorem dotarł do budowy :roll:

Teraz ja trzymam za słowo :roll:

:lol: :lol: :lol: rozmowną masz chałupkę :lol: :lol: :lol:

Szkoła... podobno baaaardzo mu się podoba :roll: , mi podobała się organizacja ... syn stwierdził, że od jutra może zaczynać... zobaczymy, może się przecież jeszcze zdażyć, że nie zdążymy z budową i przeprowadzka się o trzy lata odciągnie... ale to mocno czarny scenariusz :-?

Widzisz jak to jest... Ty się boisz latać, a ja chyba bym helikopter kupiła tylko obecne podwórko za małe :wink: :lol: :lol: :lol: ... ale jak by szybciorem dotarł do budowy :roll:

jesli szkoła się podoba to najważniejsze :)

no widzisz tak to już jest :) no szybko by było :)

samolot ma swoje plusy dwie godziny i w Polsce.......... ale nie chcę spędzać 2 godzin w ciężkim stresie :) już taka jestem ........ trochę dziwna :)

miałaś sąsiadkę dziwaka? nie? to będziesz miała ;)