Arctica 20.03.2010 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 no bardziej pośmajdana niż ja to wybacz, ale nie będziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 20.03.2010 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 no bardziej pośmajdana niż ja to wybacz, ale nie będziesz hahahahahahahaha ale się naśmiałam dobre ........ nawet nie będę rywalizować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 20.03.2010 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 no bardziej pośmajdana niż ja to wybacz, ale nie będziesz hahahahahahahaha ale się naśmiałam dobre ........ nawet nie będę rywalizować no!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.03.2010 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 co to za przepychanki, drogie Panie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 21.03.2010 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 co to za przepychanki, drogie Panie?? koniec przepychanek:) poddałam się nie wygram z Arctica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwartet 23.03.2010 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Cześć, możesz podać link do tej twojej kuchni fajniutka jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwartet 23.03.2010 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 juz znalazłam, zapisałam numer telefonu do joanny od mebli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 23.03.2010 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 juz znalazłam, zapisałam numer telefonu do joanny od mebli to dobrze ja pisałam do niej dwa razy na allegro ale nie odpisała, normalnie bym już olała ta sprawę ale zbyt bardzo podobają mi się te meble Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 25.03.2010 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Witaj Aniu! Jak już daszek się zjawi, to dopiero będziesz szczęśliwa! Widzę, że Twój przyjazd do Polski zbliża się wielkimi krokami! Na szczęście u nas już wiosna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 25.03.2010 22:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Witaj Aniu! Jak już daszek się zjawi, to dopiero będziesz szczęśliwa! Widzę, że Twój przyjazd do Polski zbliża się wielkimi krokami! Na szczęście u nas już wiosna . oj będę , będę przyjazd się zbliża.... i bardzo bobrze przyda się ten urlop ....jeszcze tylko kilka dni no ale Wy to dopiero sunęliście do przodu... brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 26.03.2010 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Czesc Aniu i jak tam pakujesz sie już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 27.03.2010 04:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 Czesc Aniu i jak tam pakujesz sie już czesc Jessi dziś ostatnie zakupy i będę się pakowała suuuper , w domku prace idą do przodu panowie od więźby najprawdopodobniej jutro kończą mam kilka zdjęć wiec później uzupełnię dziennik.... pogoda dopisuje a co u Was? nadal czekacie? no ale chyba już za około tydzień ruszacie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 28.03.2010 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Cześć sąsiadka!!!! Jedną nogą już prawie na ziemi obiecanej Wyobrażam sobie jak nie możesz się doczekać , duuuuuuużo zdjęć przywieź ... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 28.03.2010 16:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Cześć sąsiadka!!!! Jedną nogą już prawie na ziemi obiecanej Wyobrażam sobie jak nie możesz się doczekać , duuuuuuużo zdjęć przywieź ... Pozdrawiam cześć! no no już prawie, właśnie się pakuję, robię sobie małe przerwy i zaglądam tu , zdjęcia już mam więc dziś wieczorem wstawię :).... ale oczywiście przywiozę więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 28.03.2010 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Śliczną kuchnię znalazłaś. Gdzie dokładnie ją wypatrzyłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 28.03.2010 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Śliczną kuchnię znalazłaś. Gdzie dokładnie ją wypatrzyłaś? dzia znalazłam ja na allegro, ta kobieta która to sprzedaje nazywa się Jowie, ktoś mi pisał że spotkał taką samą w sklepie, i że w rzeczywistości wygląda jeszcze lepiej pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 28.03.2010 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Aniu GRATULUJĘ WIĘŹBY !!! Domek zupełnie inaczej wygląda, więżba to ogromna zmiana wyglądu! Jest super! A jak dojdzie folia i dachóweczka to jaż zupełna rewelacja będzie! Cieszę sie razem z Tobą bo wiem jak długo na to czekałaś, tym bardziej fajnie że już dosłownie za chwilkę będziesz się mogła tym cieszyć w PL ! Buziaki zostawiam :*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 28.03.2010 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Aniu GRATULUJĘ WIĘŹBY !!! Domek zupełnie inaczej wygląda, więżba to ogromna zmiana wyglądu! Jest super! A jak dojdzie folia i dachóweczka to jaż zupełna rewelacja będzie! Cieszę sie razem z Tobą bo wiem jak długo na to czekałaś, tym bardziej fajnie że już dosłownie za chwilkę będziesz się mogła tym cieszyć w PL ! Buziaki zostawiam :*** dzia kochana fakt domek już wygląda inaczej a z pełnym dachem to już będzie rewelacja.......jak dla mnie ,już się nie mogę doczekać piątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 29.03.2010 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Hej Anulka GRATULACJE WIĘŹBY!!!!!!! nic tylko teraz patrzec jak będzie dach skonczony ,pewnie to juz bedziecie widziec jak będziecie na budowie jak wam układają dachówke !!! ,a tak to ale Wam dobrze że juz za pare dni będziecie widziec wasz domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 29.03.2010 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 GRATULUJĘ!!!!!! Teraz to dopiero widać, że coś się zmienia, ślicznie!!!! i ekipa ekstrowniście szybka , siem chłopaki uwinęli ... Ale nie zawracam gitary, Ty pewnie już z walizą w ręku biegasz Pozdrawiam serdecznie i miłej podróży życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts