Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w lawendzie długa droga do spełnienia marzeń

Recommended Posts

Dziękuje kochane jesteście :)

Hej Anulka GRATULACJE WIĘŹBY!!!!!!! nic tylko teraz patrzec jak będzie dach skonczony ,pewnie to juz bedziecie widziec jak będziecie na budowie jak wam układają dachówke !!! :D :D :D :D :D ,a tak to ale Wam dobrze że juz za pare dni będziecie widziec wasz domek 8) 8) 8)

nie wiem czy będziemy widzieć, ale mam nadzieję że się na folię załapiemy :)

teraz już nic nie robią, czekają aż my kupimy resztę materiałów, więc w piątek ruszamy na zakupy ( wybór blachy) przez internet nie chcieliśmy wybierać wszystkiego, na żywo zobaczyć najlepiej :)

pozdrawiam :)

GRATULUJĘ!!!!!!

Teraz to dopiero widać, że coś się zmienia, ślicznie!!!! i ekipa ekstrowniście szybka :roll: , siem chłopaki uwinęli :D ... Ale nie zawracam gitary, Ty pewnie już z walizą w ręku biegasz :)

Pozdrawiam serdecznie i miłej podróży życzę :p :p :p

nie zawracasz gitary :), no biegam biegam :) ale przed wyjazdem muszę jeszcze zaliczyć dwa dni w pracy :-?

pozdrawiam :)

• Odpowiedzi 827
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Spokojnych, zdrowych, pełnych radości Świąt Wielkiejnocy :)

Spełnienia wszystkich marzeń, osiągnięcia wszystkich szczytów i ziszczenia wszystkich planów :)

http://republika.pl/blog_ds_1189624/2431110/sz/68l.gif

życzy Neferka z rodziną :)

• 2 weeks później...
Cześć Aniu!

Jak tam upragniony wyjazd ??? Udał się ???

Mam nadzieję ,że tak!!! :)

Jak tam domek, gdzie zdjęcia ???

Proszę szybko uzupełnić zaległości, bo ja tu zniecierpliwiona czekam! ;)

Pozdrowionka:)

:) uzupełnię....jak najszybciej...... wyjazd fajny tylko wracać trzeba :(....ale jeszcze troszkę i znów do Polski :) ha ha .......a póki co.... czas iść spać bo jutro do pracy :)

chciałabym uzupełnić dziennik ale nie wiem jak się wstania zdjęcia na tym nowym forum :(:(:(:(:(:(:(:(............... pomóżcie :(

Hejka nauczylam sie wstawiac zdjecia ( chyba umiem !?) , ale jak na BOGA wstawic usmieszki na tym nowym forum ...

POMOCY ! pozdrawiam

Edyta