87anam87 27.04.2010 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Hejka nauczylam sie wstawiac zdjecia ( chyba umiem !?) , ale jak na BOGA wstawic usmieszki na tym nowym forum ... POMOCY ! pozdrawiam Edyta szczerze nie mam pojęcia ja robię to normalnie znakami na klawiaturze pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 28.04.2010 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Czesc Anulka piekniasto twój domeczek wyglada :) jak miło popatrzec na takie zdjęcia buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 29.04.2010 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Witaj Aniu!Twój lawendowy domek jest po prostu piękny !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 29.04.2010 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Czesc Anulka piekniasto twój domeczek wyglada :) jak miło popatrzec na takie zdjęcia buziaczki Witaj Aniu! Twój lawendowy domek jest po prostu piękny !!! dziękuję za miłe słowa jessi jeszcze chwilka i Twój domek tez będzie miał daszek pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 30.04.2010 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 Aniu domek wygląda REWELACYJNIE!!!!!!! Taaaak się zmienił.............. Naprawdę ślicznie a jak dojdzie blacha to już wogóle miodzio będzie! Czekam na nowe foteczki Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 03.05.2010 02:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 (edytowane) Witam Pozdrawiam cieplutko i czekam na Twoj skonczony daszek Edyta Edytowane 3 Maja 2010 przez Edyta M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 03.05.2010 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 Aniu domek wygląda REWELACYJNIE!!!!!!! Taaaak się zmienił.............. Naprawdę ślicznie a jak dojdzie blacha to już wogóle miodzio będzie! Czekam na nowe foteczki Pozdrawiam serdecznie! dziękuję już się nie mogę doczekać kiedy ta blacha będzie mam nadzieję że zaczną robić nam ten dach już w tym tygodniu i zdjęcia wkrótce będziemy mieć pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 03.05.2010 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 Witam Pozdrawiam cieplutko i czekam na Twoj skonczony daszek Edyta ja też czekam na daszek i na to żeby ktoś mi zdjęcia przesłał widzę że nie tylko ja cierpię na bezsenność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 03.05.2010 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 Hejka Bezsennosc nie nie ..... roznica czasu , a swoja droga poczatki mojej budowy tez snia mi sie po nocach ( moze jak wyjde ze stanu zero to to odespie ) Pozdrawiam i czekam rowniez na foty Twojego dachu , bedzie sliczny jak zaloza mu juz "ubranko" Pa pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 03.05.2010 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 czy może mnie ktoś uświadomić jak wstawiać te buźki ?!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 03.05.2010 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 Edyta Mto gdzie Ty mieszkasz?? i która tam teraz godzina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 03.05.2010 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 Edyta M to gdzie Ty mieszkasz?? i która tam teraz godzina? Witaj Aniu Teraz u mnie jest 5 p.m. , a w Polsce 24 :00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 03.05.2010 22:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 Witaj Aniu Teraz u mnie jest 5 p.m. , a w Polsce 24 :00 aha ja spadam bo u mnie 23 a jutro do pracy pozdrawiam miłego wieczoru życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 04.05.2010 01:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Hejka Dobrej nocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JAC-11 04.05.2010 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 dziękuję za podarowany uśmiech i miłe słowa Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 11.05.2010 01:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Hejka Jak postepuja prace czy blacha rowniutko ukladana jest na daszku ? Moze jakies fotki Aniu .... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 11.05.2010 16:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Hejka Jak postepuja prace czy blacha rowniutko ukladana jest na daszku ? Moze jakies fotki Aniu .... Pozdrawiam hej mam nadzieje że równiutko prace chyba ok w czwartek maja skończyć........ ale nic więcej nie wiem nie widziałam żadnych rezultatów bo....... jestem tu a oni tam w tym tygodniu może rodzinka przyśle mi zdjęcia to wstawię szybciutko oh.... tez już bym chciała zobaczyć jak to wygląda pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 11.05.2010 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Hejka Moi pelnomocnicy codziennie porcje zdjec mi wysylaja ....... frajda z ogladania niesamowita wlasnie dostalam 36 fotek z zalewania law w domku gospodarczym i lania fundamentow w domu ( czesc zdjec za moment wrzucam do dziennika ) . Poogladaj moje fotki Aniu to moze razniej Ci bedzie , ja swojego domku predko nie zobacze !!!! pozostaja mi fotki , filmiki , telefony i mailowanie . Ale najwazniejsze , ze sie buduje Pozdrawiam cieplutko i czekam na Twoje foty Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata1164 12.05.2010 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 To i ja się przywitam. Widzę, że tu już prawie stan surowy otwarty zakończony. Gratulacje!!! Piękny ten Wasz domek i ze strony frontowej całkiem podobny do naszego. Życzę powodzenia w dalszych poczynaniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 12.05.2010 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Witam się i ja w gronie wielbicieli projektów z archonu:)i trzymam kciuki za dalsze postępy prac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts