Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w lawendzie długa droga do spełnienia marzeń

Recommended Posts

Hejka :hug:

Moi pelnomocnicy codziennie porcje zdjec mi wysylaja ....... frajda z ogladania niesamowita :D wlasnie dostalam 36 fotek z zalewania law w domku gospodarczym i lania fundamentow w domu ( czesc zdjec za moment wrzucam do dziennika ) . Poogladaj moje fotki Aniu to moze razniej Ci bedzie :cool: , ja swojego domku predko nie zobacze !!!! pozostaja mi fotki , filmiki , telefony i mailowanie . Ale najwazniejsze , ze sie buduje :stirthepot:

Pozdrawiam cieplutko i czekam na Twoje foty

Buziaki

:goodnight:

byłam w twoim dzienniku i wszystko przejrzałam :) bardzo ładnie :)

masz rację najważniejsze że się buduje :), a kiedy się wybierasz do Polski?

• Odpowiedzi 827
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

byłam w twoim dzienniku i wszystko przejrzałam :) bardzo ładnie :)

masz rację najważniejsze że się buduje :), a kiedy się wybierasz do Polski?

Aniu GRATULUJE SSO !!!!!!!!!!!! YUPI , YUPI , YUPI :hug::hug::hug:

A odpiwiadajac na Twoje pytanie ...... :confused::confused: budowe rozkladam na kilka lat ......... a jak sie ulozy to zobaczymy :cool:

Buziaczki , trzymaj sie cieplutko

:D

Anulka to jeszcze raz ja !!!!!

Dokladnie poogladalam sobie projekt Twojego domku ........... Jest taki fajniutki ....:wiggle:duzy salon i to co lubie kawal otwartej przestrzeni na parterze . Super :yes:

Czekam jak wykonczycie wewnatrz

Buziaki

Anulka to jeszcze raz ja !!!!!

Dokladnie poogladalam sobie projekt Twojego domku ........... Jest taki fajniutki ....:wiggle:duzy salon i to co lubie kawal otwartej przestrzeni na parterze . Super :yes:

Czekam jak wykonczycie wewnatrz

Buziaki

Aniu GRATULUJE SSO !!!!!!!!!!!! YUPI , YUPI , YUPI :hug:

A odpiwiadajac na Twoje pytanie ...... :confused::confused: budowe rozkladam na kilka lat ......... a jak sie ulozy to zobaczymy :cool:

Buziaczki , trzymaj sie cieplutko

:D

dzia :) my też rozkładamy budowę na kilka lat, więc nie będę sama, salon powiększyliśmy o metr ale on i tak mi się wydaje jakiś mały chyba troszkę panikuję jak to wszystko będzie wyglądało :)a wykończania wnętrz już się nie mogę doczekać :)

Fajnie czyli dosc dlugo zagoscimy na forum ..... Nie spieszy mi sie z budowa ( mam gdzie mieszkac :yes: )

Mam tylko nadzieje , ze domki wykonczymy zanim one nas wykoncza ......... :lol2:

Buziaki i zyczmy sobie pogody :hug:

Fajnie czyli dosc dlugo zagoscimy na forum ..... Nie spieszy mi sie z budowa ( mam gdzie mieszkac :yes: )

Mam tylko nadzieje , ze domki wykonczymy zanim one nas wykoncza ......... :lol2:

Buziaki i zyczmy sobie pogody :hug:

nigdzie się nie wybieram :) jeszcze trochę tu posiedzę :) a co do wykończeniówki też mam taka nadzieje ;)

Witam, trafiłam do Was od Karolki i Artura i jeśli pozwolicie zagoszczę na dłuzej:)

Piekny domek budujecie, my tez rozkładamy budowę na kilka lat a że jesteśmy na podobnym etapie to może przyjdzie nam urządzać chałupki w jednym czasie:)

pozdrawiam

pozwolimy, pozwolimy a jakby mogło być inaczej :) dziękujemy za pochwały :hug:, no może i będziemy urządzać razem jak nie to ja może podpatrzę coś u Ciebie, widziałam u Was w dzienniku to jesteście dużo dalej od nas :) ok.....spadam do Was :)

hej :) trzymam kciuki :) jutro się odezwę teraz spadam spać :)

mam nadzieję że wszystko idzie po Twojej myśli :hug:

pozdrawiam

Hejka Anula , no niestety nie po mojej mysli sie uklada ............. zobacz foty w dzienniku tylko zazyj jakas tableteczke na nerwy !!!!! i mam nadzieje , ze masz 18 lat skonczone bo ogladanie dozwolone od lat 18 - tu :hug:

Hejka Anula , no niestety nie po mojej mysli sie uklada ............. zobacz foty w dzienniku tylko zazyj jakas tableteczke na nerwy !!!!! i mam nadzieje , ze masz 18 lat skonczone bo ogladanie dozwolone od lat 18 - tu :hug:

hej :) juz do Ciebie idę , 18 mam skończone właśnie wczoraj skończyłam ;);) ha ha