87anam87 13.05.2010 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Hejka Moi pelnomocnicy codziennie porcje zdjec mi wysylaja ....... frajda z ogladania niesamowita wlasnie dostalam 36 fotek z zalewania law w domku gospodarczym i lania fundamentow w domu ( czesc zdjec za moment wrzucam do dziennika ) . Poogladaj moje fotki Aniu to moze razniej Ci bedzie , ja swojego domku predko nie zobacze !!!! pozostaja mi fotki , filmiki , telefony i mailowanie . Ale najwazniejsze , ze sie buduje Pozdrawiam cieplutko i czekam na Twoje foty Buziaki byłam w twoim dzienniku i wszystko przejrzałam bardzo ładnie masz rację najważniejsze że się buduje , a kiedy się wybierasz do Polski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 13.05.2010 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 To i ja się przywitam. Widzę, że tu już prawie stan surowy otwarty zakończony. Gratulacje!!! Piękny ten Wasz domek i ze strony frontowej całkiem podobny do naszego. Życzę powodzenia w dalszych poczynaniach. dziękuję od wczoraj mamy stan surowy otwarty :):):) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 13.05.2010 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Witam się i ja w gronie wielbicieli projektów z archonu:) i trzymam kciuki za dalsze postępy prac... witam hmm....... chyba musimy założyć klub Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 14.05.2010 01:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 byłam w twoim dzienniku i wszystko przejrzałam bardzo ładnie masz rację najważniejsze że się buduje , a kiedy się wybierasz do Polski? Aniu GRATULUJE SSO !!!!!!!!!!!! YUPI , YUPI , YUPI :hug: A odpiwiadajac na Twoje pytanie ...... :confused: budowe rozkladam na kilka lat ......... a jak sie ulozy to zobaczymy Buziaczki , trzymaj sie cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 14.05.2010 01:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Anulka to jeszcze raz ja !!!!! Dokladnie poogladalam sobie projekt Twojego domku ........... Jest taki fajniutki ....:wiggle:duzy salon i to co lubie kawal otwartej przestrzeni na parterze . Super Czekam jak wykonczycie wewnatrz Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 15.05.2010 01:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 Anulka to jeszcze raz ja !!!!! Dokladnie poogladalam sobie projekt Twojego domku ........... Jest taki fajniutki ....:wiggle:duzy salon i to co lubie kawal otwartej przestrzeni na parterze . Super Czekam jak wykonczycie wewnatrz Buziaki Aniu GRATULUJE SSO !!!!!!!!!!!! YUPI , YUPI , YUPI A odpiwiadajac na Twoje pytanie ...... :confused: budowe rozkladam na kilka lat ......... a jak sie ulozy to zobaczymy Buziaczki , trzymaj sie cieplutko dzia my też rozkładamy budowę na kilka lat, więc nie będę sama, salon powiększyliśmy o metr ale on i tak mi się wydaje jakiś mały chyba troszkę panikuję jak to wszystko będzie wyglądało :)a wykończania wnętrz już się nie mogę doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 15.05.2010 03:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 Fajnie czyli dosc dlugo zagoscimy na forum ..... Nie spieszy mi sie z budowa ( mam gdzie mieszkac ) Mam tylko nadzieje , ze domki wykonczymy zanim one nas wykoncza ......... Buziaki i zyczmy sobie pogody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 15.05.2010 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 Fajnie czyli dosc dlugo zagoscimy na forum ..... Nie spieszy mi sie z budowa ( mam gdzie mieszkac ) Mam tylko nadzieje , ze domki wykonczymy zanim one nas wykoncza ......... Buziaki i zyczmy sobie pogody nigdzie się nie wybieram jeszcze trochę tu posiedzę a co do wykończeniówki też mam taka nadzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 16.05.2010 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Gratuluję SSO!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 17.05.2010 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Witam, trafiłam do Was od Karolki i Artura i jeśli pozwolicie zagoszczę na dłuzej:)Piekny domek budujecie, my tez rozkładamy budowę na kilka lat a że jesteśmy na podobnym etapie to może przyjdzie nam urządzać chałupki w jednym czasie:)pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 17.05.2010 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 nigdzie się nie wybieram jeszcze trochę tu posiedzę a co do wykończeniówki też mam taka nadzieje Hejka Milego dnia zycze i pogody ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 17.05.2010 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Gratuluję SSO!!! dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 17.05.2010 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Witam, trafiłam do Was od Karolki i Artura i jeśli pozwolicie zagoszczę na dłuzej:) Piekny domek budujecie, my tez rozkładamy budowę na kilka lat a że jesteśmy na podobnym etapie to może przyjdzie nam urządzać chałupki w jednym czasie:) pozdrawiam pozwolimy, pozwolimy a jakby mogło być inaczej dziękujemy za pochwały , no może i będziemy urządzać razem jak nie to ja może podpatrzę coś u Ciebie, widziałam u Was w dzienniku to jesteście dużo dalej od nas ok.....spadam do Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 18.05.2010 01:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Hejka Anula Trzymaj kciuki za pogode , a raczej za sloneczna pogode ja tez chce dobrnac choc do stanu " ZERO ";) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 18.05.2010 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 hej, hej, wpadłąm się przywitać w ten deszczowy poranek, nie ma nastroju na żadne roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 18.05.2010 22:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Hejka Anula Trzymaj kciuki za pogode , a raczej za sloneczna pogode ja tez chce dobrnac choc do stanu " ZERO ";) hej trzymam kciuki jutro się odezwę teraz spadam spać mam nadzieję że wszystko idzie po Twojej myśli pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 18.05.2010 22:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 hej, hej, wpadłąm się przywitać w ten deszczowy poranek, nie ma nastroju na żadne roboty tu u nas ładnie a w Polsce pogoda jak nie w maju! oby do następnego tygodnia, podobno ma być tak do piątku...... więc miejmy nadzieję że od poniedziałku tylko słoneczno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 18.05.2010 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 hej trzymam kciuki jutro się odezwę teraz spadam spać mam nadzieję że wszystko idzie po Twojej myśli pozdrawiam Hejka Anula , no niestety nie po mojej mysli sie uklada ............. zobacz foty w dzienniku tylko zazyj jakas tableteczke na nerwy !!!!! i mam nadzieje , ze masz 18 lat skonczone bo ogladanie dozwolone od lat 18 - tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 19.05.2010 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Hejka Anula , no niestety nie po mojej mysli sie uklada ............. zobacz foty w dzienniku tylko zazyj jakas tableteczke na nerwy !!!!! i mam nadzieje , ze masz 18 lat skonczone bo ogladanie dozwolone od lat 18 - tu hej juz do Ciebie idę , 18 mam skończone właśnie wczoraj skończyłam ;) ha ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 20.05.2010 00:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 hej juz do Ciebie idę , 18 mam skończone właśnie wczoraj skończyłam ;) ha ha Kurcze to dobrze , bo nie dadza mi wyroku za demoralizowanie nieletniej :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts