Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w lawendzie długa droga do spełnienia marzeń

Recommended Posts

• Odpowiedzi 827
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

hej Ania, podziwiam Was za budowanie na odległość, kto Wam dogląda budowy?

Mimo tych wszystkich trudności jak wrócicie do kraju to już na swoje, ale to mobilizujące, no nie?

doglądaniem budowy zajmuje się nasza rodzinka :) ale tak jak już kiedyś wspominałam nie budujemy wszystkiego na raz tylko etapami, moglibyśmy poczekać i zacząć trochę później żeby zrobić wszystko jednym rzutem ale tak nie zrobiliśmy...... i ciesze się bo chociaż widzę że mam coś z tego że tu pracuję, a to mobilizuje do dalszego działania :) ( trochę zakręciłam, ale mam nadzieję że mnie zrozumiałaś :) )

doglądaniem budowy zajmuje się nasza rodzinka :) ale tak jak już kiedyś wspominałam nie budujemy wszystkiego na raz tylko etapami, moglibyśmy poczekać i zacząć trochę później żeby zrobić wszystko jednym rzutem ale tak nie zrobiliśmy...... i ciesze się bo chociaż widzę że mam coś z tego że tu pracuję, a to mobilizuje do dalszego działania :) ( trochę zakręciłam, ale mam nadzieję że mnie zrozumiałaś :) )

Ja zrozumialam ............. mam to samo :D

Aniu my też budujemy etapami, czasem się złoszczę że jest przestój w pracach bo kase trzeba zdobyć, że może lepiej byłoby uzbierać wszystko i dopiero zacząć, jednak długa budowa też ma swoje plusy- mozna bardziej przemysleć każdy etap, zastanowić sie nad odpowiednimi rozwiązaniamia co najwazniejsze to co juz sie zrobi to jest, nasze własne, wyczekane, wypracowane i to cieszy:)

Aniu my też budujemy etapami, czasem się złoszczę że jest przestój w pracach bo kase trzeba zdobyć, że może lepiej byłoby uzbierać wszystko i dopiero zacząć, jednak długa budowa też ma swoje plusy- mozna bardziej przemysleć każdy etap, zastanowić sie nad odpowiednimi rozwiązaniamia co najwazniejsze to co juz sie zrobi to jest, nasze własne, wyczekane, wypracowane i to cieszy:)

zgadzam się z Tobą w 100% :) a co najważniejsze wyczekiwane lepiej smakuje ;)

pozdrawiam :)

Hejka witaj Kochana

Poogladalam jeszcze sobie ostatanie foteczki z Twojego dziennika ......... Jednak dom z dachem to DOM :cool: cudnie wyglada .............

Trzymaj sie Siostra .... u mnie 40 st. C uwierzysz ??????

:cool:

Hejka witaj Kochana

Poogladalam jeszcze sobie ostatanie foteczki z Twojego dziennika ......... Jednak dom z dachem to DOM :cool: cudnie wyglada .............

Trzymaj sie Siostra .... u mnie 40 st. C uwierzysz ??????

:cool:

hej :) fakt dach daje wiele :) cieszę się że już ten etap jest za nami.

wow :) 40?? To gdzie Ty mieszkasz?? super! :):) można się opalić :)

Edytko ile ja bym dała za takie ciepełko, u nas wogóle lata ma nie być:( i jak tu naładować akumulatory na zime??

coś mi wczoraj mignęło że to ma być najcieplejsze lato w historii więc albo ja mam złe źródło albo Ty masz złe źródło...... albo jest jeszcze jedna opcja........ może oni pisali o uk? hm...... już teraz nie wiem bo się nie wczytywałam zbytnio. pozostaje nam czekać i trzymać kciuki za pogodę :)

Edytko ile ja bym dała za takie ciepełko, u nas wogóle lata ma nie być:( i jak tu naładować akumulatory na zime??

Karollinka nawet tak nie zartuj :eek: ..... cieplo musi byc w Polsce bo cholera ten dom chce wybudowac !!!!!