Karollinka 20.05.2010 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 hej, hej, co dobrego słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 20.05.2010 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 u nas (w Anglii) cieplutko hm......a za 6 tygodni jedziemy do Polski z nowości budowlanych nie mam nic bo nic się nie dzieję, hm..... cieszę się tylko że zdążyliśmy położyć dach przed tymi deszczami bo byłoby nieciekawie a jak pogoda u Was? mam nadzieję że się wszystko poprawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 21.05.2010 01:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Hejka Anulka U mnie tez cieplutko licze na to , ze w Polsce wkoncu wroci SLONECZKO moje kochane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 21.05.2010 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 hej Ania, podziwiam Was za budowanie na odległość, kto Wam dogląda budowy?Mimo tych wszystkich trudności jak wrócicie do kraju to już na swoje, ale to mobilizujące, no nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 21.05.2010 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Hejka Anulka U mnie tez cieplutko licze na to , ze w Polsce wkoncu wroci SLONECZKO moje kochane hej wróci wróci i będzie piekło plecy budujących panów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 21.05.2010 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 hej Ania, podziwiam Was za budowanie na odległość, kto Wam dogląda budowy? Mimo tych wszystkich trudności jak wrócicie do kraju to już na swoje, ale to mobilizujące, no nie? doglądaniem budowy zajmuje się nasza rodzinka ale tak jak już kiedyś wspominałam nie budujemy wszystkiego na raz tylko etapami, moglibyśmy poczekać i zacząć trochę później żeby zrobić wszystko jednym rzutem ale tak nie zrobiliśmy...... i ciesze się bo chociaż widzę że mam coś z tego że tu pracuję, a to mobilizuje do dalszego działania ( trochę zakręciłam, ale mam nadzieję że mnie zrozumiałaś ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 21.05.2010 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 doglądaniem budowy zajmuje się nasza rodzinka ale tak jak już kiedyś wspominałam nie budujemy wszystkiego na raz tylko etapami, moglibyśmy poczekać i zacząć trochę później żeby zrobić wszystko jednym rzutem ale tak nie zrobiliśmy...... i ciesze się bo chociaż widzę że mam coś z tego że tu pracuję, a to mobilizuje do dalszego działania ( trochę zakręciłam, ale mam nadzieję że mnie zrozumiałaś ) Ja zrozumialam ............. mam to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 21.05.2010 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Ja zrozumialam ............. mam to samo hm...... no to nie jestem sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 21.05.2010 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Siostra nie jestes sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 22.05.2010 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 Siostra nie jestes sama hurra :) mam koleją siostrę? ha ha hm...... tylko starsza czy młodsza? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 22.05.2010 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 doglądaniem budowy zajmuje się nasza rodzinka ale tak jak już kiedyś wspominałam nie budujemy wszystkiego na raz tylko etapami, moglibyśmy poczekać i zacząć trochę później żeby zrobić wszystko jednym rzutem ale tak nie zrobiliśmy...... i ciesze się bo chociaż widzę że mam coś z tego że tu pracuję, a to mobilizuje do dalszego działania ( trochę zakręciłam, ale mam nadzieję że mnie zrozumiałaś ) Aniu my też budujemy etapami, czasem się złoszczę że jest przestój w pracach bo kase trzeba zdobyć, że może lepiej byłoby uzbierać wszystko i dopiero zacząć, jednak długa budowa też ma swoje plusy- mozna bardziej przemysleć każdy etap, zastanowić sie nad odpowiednimi rozwiązaniamia co najwazniejsze to co juz sie zrobi to jest, nasze własne, wyczekane, wypracowane i to cieszy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 23.05.2010 02:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 hurra :) mam koleją siostrę? ha ha hm...... tylko starsza czy młodsza? ;) Anulka mysle , ze masz starsza siostre Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 23.05.2010 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Aniu my też budujemy etapami, czasem się złoszczę że jest przestój w pracach bo kase trzeba zdobyć, że może lepiej byłoby uzbierać wszystko i dopiero zacząć, jednak długa budowa też ma swoje plusy- mozna bardziej przemysleć każdy etap, zastanowić sie nad odpowiednimi rozwiązaniamia co najwazniejsze to co juz sie zrobi to jest, nasze własne, wyczekane, wypracowane i to cieszy:) zgadzam się z Tobą w 100% a co najważniejsze wyczekiwane lepiej smakuje pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 23.05.2010 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Anulka mysle , ze masz starsza siostre Buziaki no i dobrze cieszy mnie to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 26.05.2010 03:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Hejka witaj Kochana Poogladalam jeszcze sobie ostatanie foteczki z Twojego dziennika ......... Jednak dom z dachem to DOM cudnie wyglada ............. Trzymaj sie Siostra .... u mnie 40 st. C uwierzysz ?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 26.05.2010 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Edytko ile ja bym dała za takie ciepełko, u nas wogóle lata ma nie być i jak tu naładować akumulatory na zime?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 26.05.2010 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Hejka witaj Kochana Poogladalam jeszcze sobie ostatanie foteczki z Twojego dziennika ......... Jednak dom z dachem to DOM cudnie wyglada ............. Trzymaj sie Siostra .... u mnie 40 st. C uwierzysz ?????? hej fakt dach daje wiele cieszę się że już ten etap jest za nami. wow 40?? To gdzie Ty mieszkasz?? super! :) można się opalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 26.05.2010 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Edytko ile ja bym dała za takie ciepełko, u nas wogóle lata ma nie być i jak tu naładować akumulatory na zime?? coś mi wczoraj mignęło że to ma być najcieplejsze lato w historii więc albo ja mam złe źródło albo Ty masz złe źródło...... albo jest jeszcze jedna opcja........ może oni pisali o uk? hm...... już teraz nie wiem bo się nie wczytywałam zbytnio. pozostaje nam czekać i trzymać kciuki za pogodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 27.05.2010 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 hurra :) mam koleją siostrę? ha ha hm...... tylko starsza czy młodsza? ;) Anusiu, a przyjmiesz jeszcze jedną w ramiona?? Nioo i gratululuję tego, noom dachu na chałupce- teraz to domek jak się patrzy cieplutko pozdrawiam z wietrznej Polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 28.05.2010 02:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Edytko ile ja bym dała za takie ciepełko, u nas wogóle lata ma nie być i jak tu naładować akumulatory na zime?? Karollinka nawet tak nie zartuj ..... cieplo musi byc w Polsce bo cholera ten dom chce wybudowac !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts