Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w lawendzie długa droga do spełnienia marzeń

Recommended Posts

• Odpowiedzi 827
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Anusiu, a przyjmiesz jeszcze jedną w ramiona??:oops:

Nioo i gratululuję tego, noom dachu na chałupce- teraz to domek jak się patrzy ;)

cieplutko pozdrawiam z wietrznej Polski :hug:

pewnie że przyjmę :):) jakby mogło być inaczej? :)

dzia........ daszek dużo daje........ najgorsze jest to że jeszcze go nie widzieliśmy :(

pozdrawiam

hej:) ja już jestem nastrojona na leniuchowanie :) u mnie długi weekend więc hm........ miło :)

Anuska nawet mnie nie denerwuj z tym wolnym ............... :cool:

Ja do pracy spadam w sobote , niedziele i poniedzialek i wtorek itd. ...........

Na caly zegar :stirthepot::stirthepot::stirthepot: .....

Leniuchuj za mnie PLEASE :hug:

Anuska nawet mnie nie denerwuj z tym wolnym ............... :cool:

Ja do pracy spadam w sobote , niedziele i poniedzialek i wtorek itd. ...........

Na caly zegar :stirthepot::stirthepot::stirthepot: .....

Leniuchuj za mnie PLEASE :hug:

tak tak tłucz kasę na domek...... tego nigdy za wiele :).....poleniuchuje za Ciebie nie ma sprawy :)

tak tak tłucz kasę na domek...... tego nigdy za wiele :).....poleniuchuje za Ciebie nie ma sprawy :)

i za mnie proszę poleniuchowac:) ja ledwo wróciłam z wycieczki zakupowej to zaraz za robotę się biore, spokój będę miała dopiero w Boże Ciało, pojade w goście i przynajmniej raz ktoś koło mnie bedzie latał:)

i za mnie proszę poleniuchowac:) ja ledwo wróciłam z wycieczki zakupowej to zaraz za robotę się biore, spokój będę miała dopiero w Boże Ciało, pojade w goście i przynajmniej raz ktoś koło mnie bedzie latał:)

no aż tak to nie leniuchuje :( w domu trochę do zrobienie tyle wolnego to trzeba pomyśleć o jakiś większych porządkach,a latac też muszę ciągle koło męża ;)...................tak czy inaczej za ciebie też poleniuchuję :*....... jutro :)

a u nas pada :(

Obiecałam, to i jestem:D, fajowy ten Twój daszek... w porównaniu z miom to taki... kompletny;)...

Fakt, dogoniłam, i pędzę dalej, coraz dłuższymi susami... właśnie się zastanawiam, czy sunię już zabrać... ale chyba poczekam na po tynkach... nie chcę, aby się denerwowała obcymi:)... żeby już było za miesiąc, żeby już było....

Wracaj no szybko, bo synusia zapisałam tam gdzie wiesz do szkoły... po zebraniu na kawkę się wpraszam

Pozdrawiam cieplutko

Obiecałam, to i jestem:D, fajowy ten Twój daszek... w porównaniu z miom to taki... kompletny;)...

Fakt, dogoniłam, i pędzę dalej, coraz dłuższymi susami... właśnie się zastanawiam, czy sunię już zabrać... ale chyba poczekam na po tynkach... nie chcę, aby się denerwowała obcymi:)... żeby już było za miesiąc, żeby już było....

Wracaj no szybko, bo synusia zapisałam tam gdzie wiesz do szkoły... po zebraniu na kawkę się wpraszam

Pozdrawiam cieplutko

widzisz nie zaglądasz to nawet nie wiesz że dogoniłaś......

hm...... dobrze że synusia do szkoły tam zapisałaś to będziesz miała do mnie rzut kamieniem.......a na kawkę do urządzonego domku to może w ostatniej klasie uda Ci się wpaść :( chyba ze będziesz chciała wypic kawkę w niewykończonym domku..... to zapraszam :)

tak czy inaczej będziemy mieszkać blisko siebie więc ......... w samochód i możesz mnie zawsze odwiedzić :)