Edyta M 28.05.2010 02:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Dziewczyny Buziaki sloneczne sle ............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 28.05.2010 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 czołem kobitki, jak tam nastroje przed wekkendem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 28.05.2010 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Anusiu, a przyjmiesz jeszcze jedną w ramiona?? Nioo i gratululuję tego, noom dachu na chałupce- teraz to domek jak się patrzy cieplutko pozdrawiam z wietrznej Polski pewnie że przyjmę :) jakby mogło być inaczej? dzia........ daszek dużo daje........ najgorsze jest to że jeszcze go nie widzieliśmy pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 28.05.2010 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 czołem kobitki, jak tam nastroje przed wekkendem? hej:) ja już jestem nastrojona na leniuchowanie u mnie długi weekend więc hm........ miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 28.05.2010 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 hej:) ja już jestem nastrojona na leniuchowanie u mnie długi weekend więc hm........ miło Anuska nawet mnie nie denerwuj z tym wolnym ............... Ja do pracy spadam w sobote , niedziele i poniedzialek i wtorek itd. ........... Na caly zegar :stirthepot: ..... Leniuchuj za mnie PLEASE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 29.05.2010 00:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Anuska nawet mnie nie denerwuj z tym wolnym ............... Ja do pracy spadam w sobote , niedziele i poniedzialek i wtorek itd. ........... Na caly zegar :stirthepot: ..... Leniuchuj za mnie PLEASE tak tak tłucz kasę na domek...... tego nigdy za wiele .....poleniuchuje za Ciebie nie ma sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 29.05.2010 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 tak tak tłucz kasę na domek...... tego nigdy za wiele .....poleniuchuje za Ciebie nie ma sprawy i za mnie proszę poleniuchowac:) ja ledwo wróciłam z wycieczki zakupowej to zaraz za robotę się biore, spokój będę miała dopiero w Boże Ciało, pojade w goście i przynajmniej raz ktoś koło mnie bedzie latał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 29.05.2010 15:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Przyszłam się przywitać Zapowiada się fajnie,więc będę podglądać Pozdrawiam zapraszam widzę że nas coraz więcej ( tych budujacych przez telefon ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 29.05.2010 15:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 i za mnie proszę poleniuchowac:) ja ledwo wróciłam z wycieczki zakupowej to zaraz za robotę się biore, spokój będę miała dopiero w Boże Ciało, pojade w goście i przynajmniej raz ktoś koło mnie bedzie latał no aż tak to nie leniuchuje w domu trochę do zrobienie tyle wolnego to trzeba pomyśleć o jakiś większych porządkach,a latac też muszę ciągle koło męża ...................tak czy inaczej za ciebie też poleniuchuję :*....... jutro a u nas pada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 29.05.2010 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Cześć ,Właśnie przejrzałam sobie Twój dziennik Bardzo fajny dom budujecie podoba mi sie rozmieszczenie pomieszczeń. A wnętrza też zapowiadają sie ciekawię wiec będę zaglądać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 29.05.2010 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Cześć , Właśnie przejrzałam sobie Twój dziennik Bardzo fajny dom budujecie podoba mi sie rozmieszczenie pomieszczeń. A wnętrza też zapowiadają sie ciekawię wiec będę zaglądać. Pozdrawiam czesc ........... to zapraszam ponownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 30.05.2010 03:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 Anulka witaj Siostra Wpadnij na kawke i ciacho .......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 30.05.2010 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 Witam, Witam i o zdrowie pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 30.05.2010 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 Obiecałam, to i jestem:D, fajowy ten Twój daszek... w porównaniu z miom to taki... kompletny;)... Fakt, dogoniłam, i pędzę dalej, coraz dłuższymi susami... właśnie się zastanawiam, czy sunię już zabrać... ale chyba poczekam na po tynkach... nie chcę, aby się denerwowała obcymi:)... żeby już było za miesiąc, żeby już było.... Wracaj no szybko, bo synusia zapisałam tam gdzie wiesz do szkoły... po zebraniu na kawkę się wpraszam Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 30.05.2010 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 Obiecałam, to i jestem:D, fajowy ten Twój daszek... w porównaniu z miom to taki... kompletny;)... Fakt, dogoniłam, i pędzę dalej, coraz dłuższymi susami... właśnie się zastanawiam, czy sunię już zabrać... ale chyba poczekam na po tynkach... nie chcę, aby się denerwowała obcymi:)... żeby już było za miesiąc, żeby już było.... Wracaj no szybko, bo synusia zapisałam tam gdzie wiesz do szkoły... po zebraniu na kawkę się wpraszam Pozdrawiam cieplutko widzisz nie zaglądasz to nawet nie wiesz że dogoniłaś...... hm...... dobrze że synusia do szkoły tam zapisałaś to będziesz miała do mnie rzut kamieniem.......a na kawkę do urządzonego domku to może w ostatniej klasie uda Ci się wpaść chyba ze będziesz chciała wypic kawkę w niewykończonym domku..... to zapraszam tak czy inaczej będziemy mieszkać blisko siebie więc ......... w samochód i możesz mnie zawsze odwiedzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 31.05.2010 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 witam, witam widze że po wekkendzie wypoczęta:)kiedy przyjezdzacie do Polski na budowlany rekonesans? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 31.05.2010 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 witam, witam widze że po wekkendzie wypoczęta:) kiedy przyjezdzacie do Polski na budowlany rekonesans? wypoczęta, wynudzona i gotowa na jutro do pracy bo dziś też miałam wolne święto tu mają w Polsce będziemy 3 lipca :)suuuuuuuuuuper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Archi100 31.05.2010 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Mam pytanko, domek przepiękny, a jaki jest koszt dachu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 31.05.2010 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Mam pytanko, domek przepiękny, a jaki jest koszt dachu? już wysyłam szczegóły na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 01.06.2010 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 wypoczęta, wynudzona i gotowa na jutro do pracy bo dziś też miałam wolne święto tu mają w Polsce będziemy 3 lipca :)suuuuuuuuuuper Aniu ten miesiąc raz dwa zleci, zanim sie obejrzysz juz bedziesz w kraju, na długo zostajecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts