87anam87 07.06.2010 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Aniu ten miesiąc raz dwa zleci, zanim sie obejrzysz juz bedziesz w kraju, na długo zostajecie? pewnie też tak myśle :) a jedziemy na dwa tygodnie tylko tyle nam urlopu zostało...... i to tyle na ten rok :( następny raz najprawdopodobniej w kwietniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 07.06.2010 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 O widzę ,że tez sie wybieracie do Polski,my jedziemy 10 lipca-czyli zostało jeszcze 37dni!.Ja juz liczę ,bo nie mogę się doczekać.Pozdrawiam no wybieramy się :) wielki dzień się zbliża teraz już masz troszkę miej do wyjazdu bo kilka dni mnie tu nie było :) wiem jak się cieszysz rozumiem to w 100% :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 07.06.2010 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 hej dziewczynki co słychać? opowiadajcie bo mnie troszkę tu nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 08.06.2010 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 cześć Ania a gdzie byłaś jak Cie tak długo nie było?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 08.06.2010 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 cześć Ania a gdzie byłaś jak Cie tak długo nie było?? właściwie to nigdzie...... tak jakoś się nie udzielałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 09.06.2010 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 widzisz nie zaglądasz to nawet nie wiesz że dogoniłaś...... hm...... dobrze że synusia do szkoły tam zapisałaś to będziesz miała do mnie rzut kamieniem.......a na kawkę do urządzonego domku to może w ostatniej klasie uda Ci się wpaść chyba ze będziesz chciała wypic kawkę w niewykończonym domku..... to zapraszam tak czy inaczej będziemy mieszkać blisko siebie więc ......... w samochód i możesz mnie zawsze odwiedzić Kawka na budowie to jest to!!! Ja niecierpek jezdem;)... a do wykończonego też wpadnę, jakby co to synusia do liceum też poślę Nie mogę się z wami posolidaryzować jak to jest... chociaż moja budowa też nie blisko (100km) to więcej czasu spędzam tu niż w domu... gdyby nie dziecko to wcale bym już nie wracała:yes:... Cieszę się, że Wy się cieszycie:) Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 09.06.2010 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Ja też nadrabiam zaległości- bo i mnie tu dawno nie było:oops: hih Anusia, a ja jak zawsze z innej beczki.... taki przypadek- nic już nie zrobisz;) ... jak niunia kuchnię wybierałaś, tio miałaś jakis projekt(w sensie co gdzie stoi, jakie kolory,etc.) czy tak Ci serce podpowiedziało, że "to właśnie to"?? bo ja za cholerę wyobraźni nie mam i obawiam się troszkie o moją kuchnię.... i szukam pomocy hih no i o. a architekt, to jednak dla mnie droga impreza.... więc o. pomożesz? buźki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 10.06.2010 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Ja też nadrabiam zaległości- bo i mnie tu dawno nie było hih Anusia, a ja jak zawsze z innej beczki.... taki przypadek- nic już nie zrobisz ... jak niunia kuchnię wybierałaś, tio miałaś jakis projekt(w sensie co gdzie stoi, jakie kolory,etc.) czy tak Ci serce podpowiedziało, że "to właśnie to"?? bo ja za cholerę wyobraźni nie mam i obawiam się troszkie o moją kuchnię.... i szukam pomocy hih no i o. a architekt, to jednak dla mnie droga impreza.... więc o. pomożesz? buźki hej wiesz co z kuchnia to było tak....... przeglądałam kiedyś meble na allegro i zobaczyłam te mebelki, i obiecałam sobie że będę je mieć więc można powiedzieć że serce mi tak powiedziało taki impuls...ta i żadna inna ja nie będę zatrudniać architekta sami wszystko urządzimy podeślij mi linka z rzutem Twojej kuchni zobaczymy jaka jest duża niestety moja jest bardzo malutka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 10.06.2010 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 :mad::mad:co się znów dzieje z tym forum???:mad: tylko u Ciebie coś widzę, wszędzie tylko białe strony... sorry, że tutaj tak krzyczę ale co mam robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 10.06.2010 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 hm..... bo mój jest zaczarowany :) no i chociaż masz okazje do mnie wpaść sąsiadeczko....a tek serio to nie wiem wczoraj chciałam do ciebie zajrzeć ale nie mogłam bo właśnie coś się działo........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.06.2010 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Hahahaaa... bardzo śmieszne... i tak zaglądam przecież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 13.06.2010 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 wpadłam zobaczyć co u Was, urlop się zbliża, zaczynacie się pakowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 13.06.2010 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 wpadłam zobaczyć co u Was, urlop się zbliża, zaczynacie się pakowac? hej jeszcze się nie pakuję ale wyjazd już coraz bliżej jeszcze dwa weekendy spędzimy tu ...................... i do polski na dwa tygodnie ....wow ale się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Archi100 14.06.2010 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Wpadłem zobaczyć co tu słychać i jak tam postępy To kiedy wyjazd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 14.06.2010 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Wpadłem zobaczyć co tu słychać i jak tam postępy To kiedy wyjazd? wyjazd 1 lipca wieczorem jeszcze tylko troszkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 15.06.2010 02:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Udanego urlopiku.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 15.06.2010 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Anama Dzięki Ci o Wielka Kobieto( w sensie serca, a nie czego innego:)) za odpowiedź Nasza Kuchnia też nie będzie duża, ma nie całe 13m2 i jest połączona z salonem, który też jakiś wielgaśny nie jest... już przesyłam rzut na PW- bo nie cem zaśmiecać Ci Anamuś kochana komniętarzownika:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 15.06.2010 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Hej sąsiadka... A ja właśnie dzień przed Twoim wyjazdem z synkiem na test kwalifikacyjny z języka jadę... to co przekazać Twojemu domciowi, że już jedziesz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 15.06.2010 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Anama Dzięki Ci o Wielka Kobieto( w sensie serca, a nie czego innego:)) za odpowiedź Nasza Kuchnia też nie będzie duża, ma nie całe 13m2 i jest połączona z salonem, który też jakiś wielgaśny nie jest... już przesyłam rzut na PW- bo nie cem zaśmiecać Ci Anamuś kochana komniętarzownika:) Niwuś no jak nie masz dużej kuchni jak masz, u nas będzie całe 9,5 mkw i trochę się boję czy nie będzie mała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 15.06.2010 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Anama Dzięki Ci o Wielka Kobieto( w sensie serca, a nie czego innego:)) za odpowiedź Nasza Kuchnia też nie będzie duża, ma nie całe 13m2 i jest połączona z salonem, który też jakiś wielgaśny nie jest... już przesyłam rzut na PW- bo nie cem zaśmiecać Ci Anamuś kochana komniętarzownika:) oj w Twojej kuchni można poszaleć, póżniej Ci napisze co ja bym tam zrobiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts