Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w lawendzie długa droga do spełnienia marzeń

Recommended Posts

• Odpowiedzi 827
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

O widzę ,że tez sie wybieracie do Polski,my jedziemy 10 lipca-czyli zostało jeszcze 37dni!;).Ja juz liczę ,bo nie mogę się doczekać:yes:.Pozdrawiam

no wybieramy się :):) wielki dzień się zbliża ;)

teraz już masz troszkę miej do wyjazdu bo kilka dni mnie tu nie było :):) wiem jak się cieszysz rozumiem to w 100% :):)

widzisz nie zaglądasz to nawet nie wiesz że dogoniłaś......

hm...... dobrze że synusia do szkoły tam zapisałaś to będziesz miała do mnie rzut kamieniem.......a na kawkę do urządzonego domku to może w ostatniej klasie uda Ci się wpaść :( chyba ze będziesz chciała wypic kawkę w niewykończonym domku..... to zapraszam :)

tak czy inaczej będziemy mieszkać blisko siebie więc ......... w samochód i możesz mnie zawsze odwiedzić :)

Kawka na budowie to jest to!!! Ja niecierpek jezdem;)... a do wykończonego też wpadnę:yes:, jakby co to synusia do liceum też poślę;)

Nie mogę się z wami posolidaryzować jak to jest... chociaż moja budowa też nie blisko (100km) to więcej czasu spędzam tu niż w domu... gdyby nie dziecko to wcale bym już nie wracała:yes:...

Cieszę się, że Wy się cieszycie:)

Pozdrawiam serdecznie

Ja też nadrabiam zaległości- bo i mnie tu dawno nie było:oops: hih

Anusia, a ja jak zawsze z innej beczki.... taki przypadek- nic już nie zrobisz;) ... jak niunia kuchnię wybierałaś, tio miałaś jakis projekt(w sensie co gdzie stoi, jakie kolory,etc.) czy tak Ci serce podpowiedziało, że "to właśnie to"?? bo ja za cholerę wyobraźni nie mam i obawiam się troszkie o moją kuchnię.... i szukam pomocy hih :oops: no i o. a architekt, to jednak dla mnie droga impreza.... więc o. pomożesz?

buźki:hug:

Ja też nadrabiam zaległości- bo i mnie tu dawno nie było hih

Anusia, a ja jak zawsze z innej beczki.... taki przypadek- nic już nie zrobisz ... jak niunia kuchnię wybierałaś, tio miałaś jakis projekt(w sensie co gdzie stoi, jakie kolory,etc.) czy tak Ci serce podpowiedziało, że "to właśnie to"?? bo ja za cholerę wyobraźni nie mam i obawiam się troszkie o moją kuchnię.... i szukam pomocy hih no i o. a architekt, to jednak dla mnie droga impreza.... więc o. pomożesz?

buźki

hej :)

wiesz co z kuchnia to było tak....... :) przeglądałam kiedyś meble na allegro i zobaczyłam te mebelki, i obiecałam sobie że będę je mieć :) więc można powiedzieć że serce mi tak powiedziało :) taki impuls...ta i żadna inna :) ja nie będę zatrudniać architekta sami wszystko urządzimy :)

podeślij mi linka z rzutem Twojej kuchni zobaczymy jaka jest duża :)

niestety moja jest bardzo malutka :(

Anama Dzięki Ci o Wielka Kobieto( w sensie serca, a nie czego innego:)) za odpowiedź:) Nasza Kuchnia też nie będzie duża, ma nie całe 13m2 i jest połączona z salonem, który też jakiś wielgaśny nie jest... już przesyłam rzut na PW- bo nie cem zaśmiecać Ci Anamuś kochana komniętarzownika:)

Anama Dzięki Ci o Wielka Kobieto( w sensie serca, a nie czego innego:)) za odpowiedź:) Nasza Kuchnia też nie będzie duża, ma nie całe 13m2 i jest połączona z salonem, który też jakiś wielgaśny nie jest... już przesyłam rzut na PW- bo nie cem zaśmiecać Ci Anamuś kochana komniętarzownika:)

Niwuś no jak nie masz dużej kuchni jak masz, u nas będzie całe 9,5 mkw i trochę się boję czy nie będzie mała.

oj w Twojej kuchni można poszaleć, póżniej Ci napisze co ja bym tam zrobiła :)