Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w lawendzie długa droga do spełnienia marzeń

Recommended Posts

• Odpowiedzi 827
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

GRATULACJE!!!!

Piękny strop :D :D :D

dzieki

chcielibysmy jeszcze dach w tym roku domek wygladalby juz inaczej, ale nie damy rady :( po pierwsze kasa a po drugie nie bedzie nas juz w tym roku w polsce a chcielibysmy byc przy zakladaniu dachu nie wszystko mozna zrobic przez telefon :roll: wiec dach na wiosne :) juz sie nie moge doczekac

Zima szybko minie :D

mam nadzieje.

mam do was takie pytanie na wiosne zalozymy dach chcielibysmy tez okna i teraz moje pytanie czy jest sens zakladania okien kiedy w srodku nie bedziemy robic zadnych instalacji?moze lepiej poczekac i zobić to w tym samym czasie co instalacje (wtedy kiedy te okna beda juz faktycznie potrzebne).

hmmm............ nie sądzicie że domek wygląda już prawie jak na tym obrazku powyżej? :p :P :p :P :p :P :p :P

Wygląda... tylko z naciskiem na "prawie" :roll: :wink: :lol:

A co do okien i instalacji... Instalację mogą rzeczywicie ukraść, ale prędzej poniosą okna!!! Powinniście je wstawić tuż przed instalacjami i najlepiej od razu zatynkować chociaż glify.

Jeżeli dom będzie stał dłużej sam, nikt tam nie będzie nic robił, to w końcu się odważą :x

hmmm............ nie sądzicie że domek wygląda już prawie jak na tym obrazku powyżej? :p :P :p :P :p :P :p :P

Wygląda... tylko z naciskiem na "prawie" :roll: :wink: :lol:

A co do okien i instalacji... Instalację mogą rzeczywicie ukraść, ale prędzej poniosą okna!!! Powinniście je wstawić tuż przed instalacjami i najlepiej od razu zatynkować chociaż glify.

Jeżeli dom będzie stał dłużej sam, nikt tam nie będzie nic robił, to w końcu się odważą :x

tez tak wlasnie myslimy chcielibysmy okna bo domek wygladal by duzo lepiej ale nie ma co sie napalac wiec raczej poczekamy na insatacje i oczywiscie je odrazu zatynkujemy

dzieki za odpowiedz

Zima szybko minie :D

mam nadzieje.

mam do was takie pytanie na wiosne zalozymy dach chcielibysmy tez okna i teraz moje pytanie czy jest sens zakladania okien kiedy w srodku nie bedziemy robic zadnych instalacji?moze lepiej poczekac i zobić to w tym samym czasie co instalacje (wtedy kiedy te okna beda juz faktycznie potrzebne).

Witaj :)

Domek coraz ładniejszy! :D

Na pewno fajnie wyglądałby juz z daszkim i okienkami :) ale nie ma sensu niczego robić na siłę... jeżeli nie musicie ich wstawiac to zdecydowanie lepiej poczekać i zalatwić wszystko za jednym zamachem :wink:

Po co sie niepotrzebnie martwić o bezpieczeństwo okien itp.

Nic się nie martw czas szybciutko minie i juz wkródce domek będzie miał dach, okna i niezbędną reszte! :D :D :D

Pozdrawiam serdecznie!

Karolina i Artur :) jesteśmy na tym samym etapie szybciutko wstaw zdjecia :)

nie żebym była ciekawa ale wiesz......... pozdrawiam

Witaj :D Wiem, wiem :wink:

Fotki dzisiaj wrzuciłam :)

Rewelacyjnie wygląda to akwarium w Twoim dzienniku!!!! :o Samej mi się takie zamarzyło :roll: :wink:

Sypialnia tez fajna! Jak masz jeszcze jakieś inspiracje to dawaj, dawaj!

Pozdrawiam! :D

Witaj!!!

Uważaj na marzenia, bo czasami się spełniają....

i kto będzie czyścił to akwarium???? :wink: :roll: :-? :lol: :lol:

A my też dach w kwietniu 8) , hahahaaaa

ha to fakt a akwarium bedzie czyścił maz on lubi takie rzeczy nawet mi sie nie da dotknac do niego :p

to super a bedziesz miała blachodachówke czy dachówke?? bo ja nie wiem gdzie kupic i jaka firme wybrac moze juz masz cos na oku

pozdrawiam :)