87anam87 07.11.2009 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Znaczy się, że mam wiadomości z pierwszej ręki To gratulować czy nie no masz masz a czy gratulowac to nie wiem skocz do dziennika i sama ocen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 07.11.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Oceniłam.... gratulować!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 07.11.2009 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Oceniłam.... gratulować!!!!!! hm...... dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 07.11.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 GRATULACJE!!!! Piękny strop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 07.11.2009 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 GRATULACJE!!!! Piękny strop dzieki chcielibysmy jeszcze dach w tym roku domek wygladalby juz inaczej, ale nie damy rady po pierwsze kasa a po drugie nie bedzie nas juz w tym roku w polsce a chcielibysmy byc przy zakladaniu dachu nie wszystko mozna zrobic przez telefon wiec dach na wiosne juz sie nie moge doczekac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 07.11.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Zima szybko minie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 07.11.2009 23:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Zima szybko minie mam nadzieje. mam do was takie pytanie na wiosne zalozymy dach chcielibysmy tez okna i teraz moje pytanie czy jest sens zakladania okien kiedy w srodku nie bedziemy robic zadnych instalacji?moze lepiej poczekac i zobić to w tym samym czasie co instalacje (wtedy kiedy te okna beda juz faktycznie potrzebne). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 08.11.2009 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 hmmm............ nie sądzicie że domek wygląda już prawie jak na tym obrazku powyżej? :P :P :P :P Wygląda... tylko z naciskiem na "prawie" A co do okien i instalacji... Instalację mogą rzeczywicie ukraść, ale prędzej poniosą okna!!! Powinniście je wstawić tuż przed instalacjami i najlepiej od razu zatynkować chociaż glify. Jeżeli dom będzie stał dłużej sam, nikt tam nie będzie nic robił, to w końcu się odważą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 08.11.2009 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 hmmm............ nie sądzicie że domek wygląda już prawie jak na tym obrazku powyżej? :P :P :P :P Wygląda... tylko z naciskiem na "prawie" A co do okien i instalacji... Instalację mogą rzeczywicie ukraść, ale prędzej poniosą okna!!! Powinniście je wstawić tuż przed instalacjami i najlepiej od razu zatynkować chociaż glify. Jeżeli dom będzie stał dłużej sam, nikt tam nie będzie nic robił, to w końcu się odważą tez tak wlasnie myslimy chcielibysmy okna bo domek wygladal by duzo lepiej ale nie ma co sie napalac wiec raczej poczekamy na insatacje i oczywiscie je odrazu zatynkujemy dzieki za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 08.11.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 U nas najpierw były robione instalacje i tynki a potem okna.Ale nasz dom nie stoi na uboczu - dookoła są zamieszkane domy i wścibscy (w pozytywnym znaczeniu) sąsiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 08.11.2009 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 U nas najpierw były robione instalacje i tynki a potem okna. Ale nasz dom nie stoi na uboczu - dookoła są zamieszkane domy i wścibscy (w pozytywnym znaczeniu) sąsiedzi. no wlasnie u nas sa dwa domy obok wiec jesli chemy szybko okna musimy szybciej oszczedzic na instalacje ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 09.11.2009 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Zima szybko minie mam nadzieje. mam do was takie pytanie na wiosne zalozymy dach chcielibysmy tez okna i teraz moje pytanie czy jest sens zakladania okien kiedy w srodku nie bedziemy robic zadnych instalacji?moze lepiej poczekac i zobić to w tym samym czasie co instalacje (wtedy kiedy te okna beda juz faktycznie potrzebne). Witaj Domek coraz ładniejszy! Na pewno fajnie wyglądałby juz z daszkim i okienkami ale nie ma sensu niczego robić na siłę... jeżeli nie musicie ich wstawiac to zdecydowanie lepiej poczekać i zalatwić wszystko za jednym zamachem Po co sie niepotrzebnie martwić o bezpieczeństwo okien itp. Nic się nie martw czas szybciutko minie i juz wkródce domek będzie miał dach, okna i niezbędną reszte! Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 13.11.2009 23:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Karolina i Artur jesteśmy na tym samym etapie szybciutko wstaw zdjecia nie żebym była ciekawa ale wiesz......... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 16.11.2009 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Karolina i Artur jesteśmy na tym samym etapie szybciutko wstaw zdjecia nie żebym była ciekawa ale wiesz......... pozdrawiam Witaj Wiem, wiem Fotki dzisiaj wrzuciłam Rewelacyjnie wygląda to akwarium w Twoim dzienniku!!!! Samej mi się takie zamarzyło Sypialnia tez fajna! Jak masz jeszcze jakieś inspiracje to dawaj, dawaj! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 16.11.2009 23:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 widziałam! juz lece do dziennika skomentowac! a co do akwarium to krotko mowiac jestem na nie chora tylko nie wiem gdzie mogłoby byc w moim domu takie hm.... cos sie wykombinuje a zdjecia powstawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 16.11.2009 23:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Karolina i Artur i na tym koniec naszego "wspolnego etapu" u nas dach w kwietniu haha pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 17.11.2009 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Nie no narazie jeszcze wspólny etap trwa Jak u nas to wyjdzie to się jeszcze okaze A ja i tak wam kibicuję i będe śledziła postępy i Twoje inspiracje! Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 17.11.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Witaj!!! Uważaj na marzenia, bo czasami się spełniają.... i kto będzie czyścił to akwarium???? A my też dach w kwietniu , hahahaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 17.11.2009 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Witaj!!! Uważaj na marzenia, bo czasami się spełniają.... i kto będzie czyścił to akwarium???? A my też dach w kwietniu , hahahaaaa ha to fakt a akwarium bedzie czyścił maz on lubi takie rzeczy nawet mi sie nie da dotknac do niego to super a bedziesz miała blachodachówke czy dachówke?? bo ja nie wiem gdzie kupic i jaka firme wybrac moze juz masz cos na oku pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 17.11.2009 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Nie no narazie jeszcze wspólny etap trwa Jak u nas to wyjdzie to się jeszcze okaze A ja i tak wam kibicuję i będe śledziła postępy i Twoje inspiracje! Pozdrawiam serdecznie! ho ho no to masz teraz zobowiązanie! trzymam Cię za słowo! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts