87anam87 15.06.2010 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Udanego urlopiku.............. dziękuję ślicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 15.06.2010 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 oj w Twojej kuchni można poszaleć, póżniej Ci napisze co ja bym tam zrobiła no właśnie, właśnie a w mojej to nawet stołu nie będzie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 15.06.2010 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Hej sąsiadka... A ja właśnie dzień przed Twoim wyjazdem z synkiem na test kwalifikacyjny z języka jadę... to co przekazać Twojemu domciowi, że już jedziesz??? no przekaż )) możesz już nawet wodę na na kawkę wstawić jak dojadę to wypijemy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 15.06.2010 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 no przekaż )) możesz już nawet wodę na na kawkę wstawić jak dojadę to wypijemy ) jak byś tak odrzutowcem... to może bym i poczekała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 15.06.2010 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 jak byś tak odrzutowcem... to może bym i poczekała... no niestety odrzutowca nie mam :(:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 15.06.2010 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Karolcia- wiesz jak to jest... teraz mam bodaj 6m2 i ledwo 2 os stolik się mieści- tio w domku chciałabym taką bydlastą żeby tańcować można było;) ... ale nie mówię,że mniejsze są złe -no no... tylko ja by ciała większą... Anamuś- najlepszego uropiku;) i jak znajdziesz chwilkę tio miło by było cobyś pomogła:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Archi100 17.06.2010 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Jutro, czyli w piątek idę złożyć wnioski do banków w Open Finance. Zgromadziłem już wszystkie potrzebne papierki, czy wszystkie to pewnie się okaże, bo już czytałem na forach jak to po złożeniu wniosku Banki co kilka dni wołają o doniesienie następnych Liczę że za miesiąc już coś się z tego wykluje A jak było u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 17.06.2010 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Jutro, czyli w piątek idę złożyć wnioski do banków w Open Finance. Zgromadziłem już wszystkie potrzebne papierki, czy wszystkie to pewnie się okaże, bo już czytałem na forach jak to po złożeniu wniosku Banki co kilka dni wołają o doniesienie następnych Liczę że za miesiąc już coś się z tego wykluje A jak było u Was? hej właśnie o Tobie myślałam i miałam coś u Ciebie napisać a tu proszę wiadomość od Ciebie pewnie mówisz o kredycie hipotecznym tak??? nie mam pojęcia jak to jest, budujemy bez kredytu. mam nadzieję że szybko pozałatwiacie sprawy w baku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 17.06.2010 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Karolcia- wiesz jak to jest... teraz mam bodaj 6m2 i ledwo 2 os stolik się mieści- tio w domku chciałabym taką bydlastą żeby tańcować można było;) ... ale nie mówię,że mniejsze są złe -no no... tylko ja by ciała większą... Anamuś- najlepszego uropiku;) i jak znajdziesz chwilkę tio miło by było cobyś pomogła:oops: mam nadzieję że urlopik będzie miły ..... lece szukać tego co obiecałam :), mam nadzieję że dziś znajdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 17.06.2010 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 A u Ciebie to juz chyba polnoc ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 17.06.2010 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Ja zasiadlam wlasnie do kompa i kawki .... przegladam zdjecia wyslane z Polski przez pelnomocnika i wykonawce ogrzewania za chwilke wrzuce je do Dziennika i pewnie jak zwykle poloze sie ok. polnocy , a wstaje przed 5 rano , a czasem nawet wczesniej ......... Taka dola tych co bez kredytow buduja ;) no nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 18.06.2010 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Anusia dziękuję, dziękuję Edzia Ty to siostra zatyrasz się niedługo...nono zwolnij trośkie sis:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Archi100 18.06.2010 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 87anam87, ma się te wyczucie tak kredyt hipoteczny, właśnie dzisiaj złożyłem wniosek do dwóch banków, zobaczymy co z tego wyniknie. Wnioski złożyłem za pośrednictwem OPEN FINANCE Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 18.06.2010 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Anusia dziękuję, dziękuję Edzia Ty to siostra zatyrasz się niedługo...nono zwolnij trośkie sis:hug: Niwuska kiedy nie umiem !!!!! i to tak juz od paru lat , ale .... spoko majonez bedzie dobrze !!!! Dzieki za troske Kochana jestes Buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 19.06.2010 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 ja też Miłego weekendu:stereo: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 19.06.2010 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 i ja życze miłego wekkendu chociaz u nas od rana zimno i deszczowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 20.06.2010 01:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Ja zasiadlam wlasnie do kompa i kawki .... przegladam zdjecia wyslane z Polski przez pelnomocnika i wykonawce ogrzewania za chwilke wrzuce je do Dziennika i pewnie jak zwykle poloze sie ok. polnocy , a wstaje przed 5 rano , a czasem nawet wczesniej ......... Taka dola tych co bez kredytow buduja ;) no nie ? no tak takie życie.....coś za coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 20.06.2010 01:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Anusia dziękuję, dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 20.06.2010 01:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Miłego weekendu:stereo: ja też i ja życze miłego wekkendu chociaz u nas od rana zimno i deszczowo. dziękuję ślicznie ja też Wam życzę miłej niedzieli u nas też zimno i pada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 21.06.2010 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 A u mnie wczoraj chyba troszkę padało, troszkę albo więcej- nie znaju;) dziś mimo,że pirszy dzień lata na razie kiszka khm mimo wszystko pozdrawiam cieplusio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts