Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w lawendzie długa droga do spełnienia marzeń

Recommended Posts

• Odpowiedzi 827
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Karolcia- wiesz jak to jest... teraz mam bodaj 6m2 i ledwo 2 os stolik się mieści- tio w domku chciałabym taką bydlastą żeby tańcować można było;) ... ale nie mówię,że mniejsze są złe -no no... tylko ja by ciała większą... ;)

Anamuś- najlepszego uropiku;) i jak znajdziesz chwilkę tio miło by było cobyś pomogła:oops::)

Jutro, czyli w piątek idę złożyć wnioski do banków w Open Finance. Zgromadziłem już wszystkie potrzebne papierki, czy wszystkie to pewnie się okaże, bo już czytałem na forach jak to po złożeniu wniosku Banki co kilka dni wołają o doniesienie następnych :)

Liczę że za miesiąc już coś się z tego wykluje :)

A jak było u Was?

Jutro, czyli w piątek idę złożyć wnioski do banków w Open Finance. Zgromadziłem już wszystkie potrzebne papierki, czy wszystkie to pewnie się okaże, bo już czytałem na forach jak to po złożeniu wniosku Banki co kilka dni wołają o doniesienie następnych :)

Liczę że za miesiąc już coś się z tego wykluje :)

A jak było u Was?

hej :)

właśnie o Tobie myślałam i miałam coś u Ciebie napisać a tu proszę wiadomość od Ciebie :)

pewnie mówisz o kredycie hipotecznym tak??? nie mam pojęcia jak to jest, budujemy bez kredytu.

mam nadzieję że szybko pozałatwiacie sprawy w baku :)

Karolcia- wiesz jak to jest... teraz mam bodaj 6m2 i ledwo 2 os stolik się mieści- tio w domku chciałabym taką bydlastą żeby tańcować można było;) ... ale nie mówię,że mniejsze są złe -no no... tylko ja by ciała większą... ;)

Anamuś- najlepszego uropiku;) i jak znajdziesz chwilkę tio miło by było cobyś pomogła:oops::)

mam nadzieję że urlopik będzie miły :)..... lece szukać tego co obiecałam :):), mam nadzieję że dziś znajdę :)

Ja zasiadlam wlasnie do kompa i kawki .... przegladam zdjecia wyslane z Polski przez pelnomocnika i wykonawce ogrzewania za chwilke wrzuce je do Dziennika i pewnie jak zwykle poloze sie ok. polnocy , a wstaje przed 5 rano , a czasem nawet wczesniej .........

Taka dola tych co bez kredytow buduja ;););) no nie ?

Anusia dziękuję, dziękuję :hug:

Edzia Ty to siostra zatyrasz się niedługo...nono zwolnij trośkie sis:hug:

Niwuska :hug:kiedy nie umiem !!!!! i to tak juz od paru lat , ale .... spoko majonez :cool: bedzie dobrze !!!!

Dzieki za troske Kochana jestes :)

Buziaczki

Ja zasiadlam wlasnie do kompa i kawki .... przegladam zdjecia wyslane z Polski przez pelnomocnika i wykonawce ogrzewania za chwilke wrzuce je do Dziennika i pewnie jak zwykle poloze sie ok. polnocy , a wstaje przed 5 rano , a czasem nawet wczesniej .........

Taka dola tych co bez kredytow buduja ;););) no nie ?

no tak takie życie.....coś za coś ;)