Niwa 06.07.2010 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 właśnie Anusia, witaj w kraju opowiadaj jak wrażenia:) ładnie Wam Hawirrka "dojrzała" cooom no, no, opowiadaj, bom ciekawa straszniście buźki :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 08.07.2010 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 Widać Ania tak zajęta chałupką.... to dobrze no i to normalne- głupia Niwka;) to powiem tylko czeeeeeeść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 20.07.2010 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Cześć Aniu!!! Co u Ciebie ??? Stęskniłam się, a Ciebie nie ma ..... i nie ma..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 20.07.2010 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Cześć Aniu!!! Co u Ciebie ??? Stęskniłam się, a Ciebie nie ma ..... i nie ma..... hej Karolinka u mnie wszystko ok w niedziele wróciliśmy z Polski........ mieliśmy tam dużo zajęć ale było bardzo fajnie i gorąco....... no ale taką pogodę zamawiałam w domku mało się dzieje bo zbieramy kasę żeby zrobić za jednym razem więcej rzeczy........ teraz tylko taras jest w trakcie schody i betonik będzie lany w domku bo jeszcze mamy piach .......... i to tyle a u Ciebie co słychać? jak się czujesz?.....mam nadzieję że ok wpadnę do Ciebie ale już nie dziś...... jakoś nie mogę się zebrać po powrocie..... na wszystko mi czasu brakuje pozdrawiam Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiap-w29 20.07.2010 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 ładny domeczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 21.07.2010 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 Cześć Jak tam urlopik?Może jakieś nowe foteczki? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 21.07.2010 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 noooo, to cieszymy się, że wyjazd pozytywnie się zapisał i jak tam Anuś?? co nowego? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 21.07.2010 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 ładny domeczek Witam i dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 21.07.2010 16:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 Cześć Jak tam urlopik? Może jakieś nowe foteczki? Pozdrawiam noooo, to cieszymy się, że wyjazd pozytywnie się zapisał i jak tam Anuś?? co nowego? pozdrawiam urlopik super tylko mało czasu żeby wszystko załatwić jakieś tam fotki mam tylko nie wiem czy dla Was to będzie coś ciekawego....ale i tak wstawię bo mi jeszcze dziennik usuną bo żadnych wpisów nie robię ha obiecuję że do końca tygodnia wstawię zdjęcia i nadrobię wszystkie dzienniki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 21.07.2010 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 (edytowane) hej Karolinka u mnie wszystko ok w niedziele wróciliśmy z Polski........ mieliśmy tam dużo zajęć ale było bardzo fajnie i gorąco....... no ale taką pogodę zamawiałam. w domku mało się dzieje bo zbieramy kasę żeby zrobić za jednym razem więcej rzeczy........ teraz tylko taras jest w trakcie schody i betonik będzie lany w domku bo jeszcze mamy piach .......... i to tyle a u Ciebie co słychać? jak się czujesz?.....mam nadzieję że ok wpadnę do Ciebie ale już nie dziś...... jakoś nie mogę się zebrać po powrocie..... na wszystko mi czasu brakuje pozdrawiam Was Fajnie,że wyjazd się udał!!! Jak to mało się dzieje??? Taras, schody, nawet chudziak to DUŻE rzeczy i fajne zmiany, przecież wiesz,że nawet mały kroczek do przodu cieszy i jest to COŚ! A tu mowa o sporych krokach Ja czuje się bardzo dobrze tylko mam zalecone leżakowanie... Pozdrawiam serdecznie! Fajnie,że już jesteś Edytowane 21 Lipca 2010 przez Karolina i Artur :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 23.07.2010 00:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 23.07.2010 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 i co ? i cooo? ja tu wpadam, patrzę - ni ma fotek Aniaaa nonono buźki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 24.07.2010 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 24.07.2010 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 i co ? i cooo? ja tu wpadam, patrzę - ni ma fotek Aniaaa nonono buźki oj wiem wiem zamulam troszkę ale obiecałam że nadrobię zaległości do końca tygodnia więc tak będzie już wstawiam fotki.............. jeśli pamiętam jak to się robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 25.07.2010 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 Hihihiii.... chyba nie pamiętasz, albo u mnie cuś nie teges... widzę tylko jedno:( Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 25.07.2010 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 Hihihiii.... chyba nie pamiętasz, albo u mnie cuś nie teges... widzę tylko jedno:( Pozdrawiam:) chyba coś jest nie tak u którejś z nas bo ja widzę 5 hahhaahhhaha no więc nie wiem tak czy inaczej za chwilę wstawię kolejne pozdrawiam cie moja sąsiadeczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 26.07.2010 00:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Hejka , hejka Daszek superancki o fundamentach tarasiku przez inwestorke kopanych nie ma co mowic ...... " muchozol nie siada " ....... Fajnie Wam to wyszlo ........ Powodzenia i bezstresowego budowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata1164 26.07.2010 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Śliczny ten Wasz domek!!! Dach prześlicznie wyszedł no i gratulacje SSO!!! Taras też się nieźle zapowiada!!! Powodzenia w dalszych realizacjach. Pozdrawiam serdecznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 26.07.2010 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Jakieś limity chyba mam na te Twoje zdjęcia nałożone:( Ale tarasik, a właściwie początki tarasiku widzę... ładniusi:) Weź Ty się przeprowadzaj bo na kafke bym wpadła:rolleyes: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 26.07.2010 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Jakieś limity chyba mam na te Twoje zdjęcia nałożone:( Ale tarasik, a właściwie początki tarasiku widzę... ładniusi:) Weź Ty się przeprowadzaj bo na kafke bym wpadła:rolleyes: Pozdrawiam masz limit bo możesz wpaść i zobaczyć domek na żywo a nie w necie oglądasz! ojjjj kochana nie wiesz jak bardzo bym już chciała się już przeprowadzić....a "fafke" i tak bedziesz u mnie piła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts