Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w lawendzie długa droga do spełnienia marzeń

Recommended Posts

Hejka , hejka

Daszek superancki :wiggle: o fundamentach tarasiku przez inwestorke kopanych nie ma co mowic ...... " muchozol nie siada " .......

Fajnie Wam to wyszlo ........

Powodzenia i bezstresowego budowania :)

Śliczny ten Wasz domek!!! Dach prześlicznie wyszedł no i gratulacje SSO!!! Taras też się nieźle zapowiada!!! Powodzenia w dalszych realizacjach. Pozdrawiam serdecznie!!!

dzięki za miłe słowa jesteście kochane :)

• Odpowiedzi 827
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no właśnie zapomniałam, bo B. jakos przyniósł jednego'muratorka" i se myśle- zamówił- a tu lipton :roll: jak se sama babo nie zamówisz- to nie zobaczysz hmmmm :roll:

i Ty mi Anamuś przypomniałaś.... :roll: :bash: i sierota jestem bezz :roll:

tylko widzisz ja mam ten problem że zamawiałam a mi nic nie przychodzi :((((((((

A w kwestii kuchni to moja tez malutka jest ..........:( ubolewam nad tym bo kuchnia to moje miejsce na ziemi ;) i faktycznie ciezko cos wykombinowac z mebelkami ..... ten luk u Ciebie jest dosc "problematyczny" i gotowe mebelki trudno ulokowac .... najlepiej gdyby byly robione na wymiar , moze jakis stolarz w rozsadnej cenie moglby zrobic dla Ciebie taki zestawik kuchenny jaki sobie wymarzylas :rolleyes: , zawsze warto popytac ...

Pozdrawiam i powodzenia zycze :wiggle:

Ja popieram w całej rozciągłości Ciebie Anusia w tym, że chcesz mieć te szafki i koniec- tak trzymaj! ;) i Edytkę w tym, że jakiegoś stolarza trza za fraki wziąć i niech Ci mierzy i kombinuje jak to zmieścić i koniec. aaaaaaaaaaaaaa a od tej kuchni, którą już wybrałaś- to nie ma tak, że przyjeżdżają i mierzą co i jak?????????????//// może niepotrzebnie się martwisz? może spróbuj zadzwonić tam do tych co stworzyli Twój ideał kuchni i zapytaj czy by nie pomierzyli???

życzę wytrwałości i uśmniechu;):hug::hug::hug:

• 3 weeks później...
hello

piekne te Wasze schodki !!! powiedz mi kiedy planujecie wstawiac okienka i wykanczać domek w srodku?? buziaczki zostawiam

Jessi sami jeszcze nie wiemy :(....planowaliśmy zrobić to w lato ale zobaczymy jak to wyjdzie...... czas pokaże ale jeśli nie zrobimy tego w lato 2011 to dopiero na wiosnę :(........ teraz chcielibyśmy zrobić ogrodzenie i uporządkować ciut działkę bo ciągle mamy na niej piach z fundamentów :oops: