87anam87 26.07.2010 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Hejka , hejka Daszek superancki o fundamentach tarasiku przez inwestorke kopanych nie ma co mowic ...... " muchozol nie siada " ....... Fajnie Wam to wyszlo ........ Powodzenia i bezstresowego budowania Śliczny ten Wasz domek!!! Dach prześlicznie wyszedł no i gratulacje SSO!!! Taras też się nieźle zapowiada!!! Powodzenia w dalszych realizacjach. Pozdrawiam serdecznie!!! dzięki za miłe słowa jesteście kochane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 26.07.2010 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 hej kochani mam pytanko kilka tygodni temu można było zamówić prenumeratę muratora w okazyjnej cenie.....zamawiał ktoś może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 29.07.2010 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 no właśnie zapomniałam, bo B. jakos przyniósł jednego'muratorka" i se myśle- zamówił- a tu lipton jak se sama babo nie zamówisz- to nie zobaczysz hmmmm i Ty mi Anamuś przypomniałaś.... i sierota jestem bezz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 29.07.2010 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 no właśnie zapomniałam, bo B. jakos przyniósł jednego'muratorka" i se myśle- zamówił- a tu lipton jak se sama babo nie zamówisz- to nie zobaczysz hmmmm i Ty mi Anamuś przypomniałaś.... i sierota jestem bezz tylko widzisz ja mam ten problem że zamawiałam a mi nic nie przychodzi ((((((( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 29.07.2010 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 oooooooo, to już nie fajnie:o może zadzwonić by tam do redakcji??? a Anamuś, Ty cos o kuchni miałaś napisać .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 29.07.2010 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 no napiszę dziś wieczorkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 29.07.2010 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 oki. ale bez brawury ja się nie narzucam, luuuuzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 02.08.2010 02:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Hejka milego tygodnia zycze .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 02.08.2010 02:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 A w kwestii kuchni to moja tez malutka jest .......... ubolewam nad tym bo kuchnia to moje miejsce na ziemi i faktycznie ciezko cos wykombinowac z mebelkami ..... ten luk u Ciebie jest dosc "problematyczny" i gotowe mebelki trudno ulokowac .... najlepiej gdyby byly robione na wymiar , moze jakis stolarz w rozsadnej cenie moglby zrobic dla Ciebie taki zestawik kuchenny jaki sobie wymarzylas , zawsze warto popytac ... Pozdrawiam i powodzenia zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 05.08.2010 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 Ja popieram w całej rozciągłości Ciebie Anusia w tym, że chcesz mieć te szafki i koniec- tak trzymaj! i Edytkę w tym, że jakiegoś stolarza trza za fraki wziąć i niech Ci mierzy i kombinuje jak to zmieścić i koniec. aaaaaaaaaaaaaa a od tej kuchni, którą już wybrałaś- to nie ma tak, że przyjeżdżają i mierzą co i jak?????????????//// może niepotrzebnie się martwisz? może spróbuj zadzwonić tam do tych co stworzyli Twój ideał kuchni i zapytaj czy by nie pomierzyli??? życzę wytrwałości i uśmniechu;):hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 12.08.2010 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 hej ...co u Was słychać? zagląda ktoś tu jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 14.08.2010 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2010 cześć Aniu Pewnie,że zagląda!!! Super,ze tyle udało się Wam zrobić! kuchnią się nie przejmuj masz jeszce chwilę, na 100% coś wymyślisz / wymyślimy Pozdrawiam serdecznie!!! :*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 15.08.2010 02:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 Hejka , hejka ........ Co tam SLYCHOWYWAC ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 21.08.2010 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 cześć Aniu Pewnie,że zagląda!!! Super,ze tyle udało się Wam zrobić! kuchnią się nie przejmuj masz jeszce chwilę, na 100% coś wymyślisz / wymyślimy Pozdrawiam serdecznie!!! :*** kochana jesteś dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 21.08.2010 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 Hejka , hejka ........ Co tam SLYCHOWYWAC ...... hej nadrabiam zaległości na forum....ostatnio mi się to często zdarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 22.08.2010 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 Anusia Milej niedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 12.09.2010 01:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 Anusia Milej niedzieli hej kochana )))) nie o ta niedzielę chodzi ale mimo wszystko bardzo dziękuję pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 12.09.2010 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 hej chciałam powstawiać zdjęcia ale ucina mi je.... możecie mi powiedzieć co jest nie tak??? na podglądzie jest wszystko ok ale po zatwierdzeniu wiadomość nie wygląda już tak samo...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 13.09.2010 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 hello piekne te Wasze schodki !!! powiedz mi kiedy planujecie wstawiac okienka i wykanczać domek w srodku?? buziaczki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 13.09.2010 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 hello piekne te Wasze schodki !!! powiedz mi kiedy planujecie wstawiac okienka i wykanczać domek w srodku?? buziaczki zostawiam Jessi sami jeszcze nie wiemy ....planowaliśmy zrobić to w lato ale zobaczymy jak to wyjdzie...... czas pokaże ale jeśli nie zrobimy tego w lato 2011 to dopiero na wiosnę ........ teraz chcielibyśmy zrobić ogrodzenie i uporządkować ciut działkę bo ciągle mamy na niej piach z fundamentów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts