Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w lawendzie długa droga do spełnienia marzeń

Recommended Posts

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 827
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć Aniu :)

Drzwi wybrałaś bardzo ładne! Oczywiście przyjrzyj sie wykończeniu jak radzi pinacolada, ale na zdjęciu wyglądają bardzo ładnie i myślę,że pasowyały by do domku :)

Ogrodzenie robi wrażenie! Zdolny ten Twój tata ;)

Jakiej szerokości masz słupki ?

Pozdrawiam seerdecznie i cieszę się,że teraz przed Tobą takie miłe wybory :)

Pozdrawiam serdecznie!!!!

Arctica sąsiadeczko kamienie były już łupane, tata łupał tylko troszkę bo nie starczyło na wszystko tego co kupiliśmy, nie chcieliśmy go tak męczyć bo on ma już swoje lata. wstawiłam zdjęcia całego ogrodzenia (bez wjazdu) możesz sobie zobaczyć jak chcesz :)

na forum jestem codziennie zazwyczaj w ukryciu ale jestem :)

Karolinka dzięki :)

słupki są 80 szerokość i 60 grubość (tak mi się wydaje) wysokości dokładnie nie pamiętam.

jutro przyjeżdża pierwsza firma wymierzyć okna :), fajnie bo była nuuuuuuuuuuda :(

Aniu nasza balustrada będzie prosta z hartowanego szkła, przezroczysta , bez pochwytu montowana do stropu na takie ... srebrne "śruby" nie pamiętam niestety fachowej nazwy :( Balustrada ma być niemal niewidoczna ;)

Pozdrawiam serdecznie!

P.S Ogrodzenie prezentuje się potężnie i dostojnie :)

Aniu w kewsti okien niestey nie doradzę, ale poszperaj w sieci,poszukaj opini ludzi którzy mają takie okna i zobacz czy różnica w cenie odzwierciedla sie w jakości okien ;)

Co dodrzwi to ja jestem za nr 2 i 3 ;)

Buziaki i miłego dnia rzyczę :)

wiesz Karolinka trochę szukałam jeszcze przed wycenami i wiedziałam że Avante będzie droższe, jest także trochę lepsze ale jednak zdecydowaliśmy się na oknoplus bo przy samych oknach różnica w wycenie wyszła około 5tyś a to moim zdaniem sporo, do tego jeszcze drzwi i brama co by zwiększyło jeszcze różnice.

jestem zadowolona bo te okna też mi się bardzo podobają :)

Aniu hejka ....

Ogrodzenie bardzo fajne Twoj Tato postaral sie :) .....

Jaka firma bedzie montowala u Ciebie okna ? i czy bedzie to cieply montaz ? sprawdzalas ich ..... wiesz jak jest nawet najlepszy produkt najgorszy wykonawca moze schrzanic .... montaz jest rownie wazny jak dobor wlasciwych parametrow okien a skoro wybralas thermo to tylko cieply montaz ma sens .

http://www.youtube.com/watch?v=qyX85XV8LSs

Buziaki :)

Aniu hejka ....

Ogrodzenie bardzo fajne Twoj Tato postaral sie :) .....

Jaka firma bedzie montowala u Ciebie okna ? i czy bedzie to cieply montaz ? sprawdzalas ich ..... wiesz jak jest nawet najlepszy produkt najgorszy wykonawca moze schrzanic .... montaz jest rownie wazny jak dobor wlasciwych parametrow okien a skoro wybralas thermo to tylko cieply montaz ma sens .

http://www.youtube.com/watch?v=qyX85XV8LSs

Buziaki :)

dzięki Edytka wiesz montować okna będą mi ludzie z oknoplusa a czy są oni dobrzy czy nie okaże się w praniu nie bardzo mam ich jak sprawdzić , ale plus jest taki że na montażu okien będziemy osobiście :):):):):):)

dzięki Edytka wiesz montować okna będą mi ludzie z oknoplusa a czy są oni dobrzy czy nie okaże się w praniu nie bardzo mam ich jak sprawdzić , ale plus jest taki że na montażu okien będziemy osobiście :):):):):):)

Chlopaki jezdza na szkolenia i maja certyfikaty wiec mysle , ze bedzie ok. ..... a czy bedzie to cieply montaz ?