87anam87 30.10.2011 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 hej dzięki za info, zwrócę na to uwagę ale szczerze nie pomyślałam że tam będzie jakakolwiek uszczelka myślałam że to wszystko jest "sklejone" w jedną całość bez uszczelek. dobrze wiedzieć że trzeba zwrócić uwagę na coś takiego dzięki :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 09.11.2011 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Też zaglądam... jak jesteś Powiedz mi jeszcze kochana, a te kamyczki to Twój tata sam pękał, czy kupiliście takie połamane? Normalnie spędza mi sen z powiek to twoje ogrodzenie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 09.11.2011 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Cześć Aniu Drzwi wybrałaś bardzo ładne! Oczywiście przyjrzyj sie wykończeniu jak radzi pinacolada, ale na zdjęciu wyglądają bardzo ładnie i myślę,że pasowyały by do domku Ogrodzenie robi wrażenie! Zdolny ten Twój tata Jakiej szerokości masz słupki ? Pozdrawiam seerdecznie i cieszę się,że teraz przed Tobą takie miłe wybory Pozdrawiam serdecznie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 09.11.2011 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Arctica sąsiadeczko kamienie były już łupane, tata łupał tylko troszkę bo nie starczyło na wszystko tego co kupiliśmy, nie chcieliśmy go tak męczyć bo on ma już swoje lata. wstawiłam zdjęcia całego ogrodzenia (bez wjazdu) możesz sobie zobaczyć jak chcesz na forum jestem codziennie zazwyczaj w ukryciu ale jestem Karolinka dzięki słupki są 80 szerokość i 60 grubość (tak mi się wydaje) wysokości dokładnie nie pamiętam. jutro przyjeżdża pierwsza firma wymierzyć okna , fajnie bo była nuuuuuuuuuuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 09.11.2011 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Ale macie cudne ogrodzenie!!!! śliczne jest! też mamy już kupiony piaskowiec już dawno tylko czeka na odpowiedni moment a ile daliście za robociznę? No i ciekawa jestem tych wycen okien, jaka będzie faktycznie różnica..z oknami to już będzie prawdziwy domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 10.11.2011 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 my też braliśmy pod uwagę piaskowiec gdyby tata nie dał rady nam zrobić z kamienia. wycen też jestem ciekawa i mam nadzieję że cena będzie porównywalna z naszymi założeniami... no zobaczymy jak będę coś wiedziała to dam znać resztę info wysyłam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 10.11.2011 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Aniu nasza balustrada będzie prosta z hartowanego szkła, przezroczysta , bez pochwytu montowana do stropu na takie ... srebrne "śruby" nie pamiętam niestety fachowej nazwy Balustrada ma być niemal niewidoczna Pozdrawiam serdecznie! P.S Ogrodzenie prezentuje się potężnie i dostojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 11.11.2011 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 tak też sobie myślałam że Ty raczej będziesz chciała coś bardziej delikatnego, jednak nadal nie mam pojęcia co to będzie no nic, wkrótce zobaczę, bo przy waszych możliwościach nie będę musiała długo czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 16.11.2011 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 wow ok mam moje wyceny okien i bramy garażowej i szczerze nie wiem co zrobić jestem już po wstępnych negocjacjach różnica w cenie jest o 3tyś, wycena z Avante i oknoplus, oczywiscie avante drożej, co zrobić???? hm.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 19.11.2011 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 Aniu w kewsti okien niestey nie doradzę, ale poszperaj w sieci,poszukaj opini ludzi którzy mają takie okna i zobacz czy różnica w cenie odzwierciedla sie w jakości okien Co dodrzwi to ja jestem za nr 2 i 3 Buziaki i miłego dnia rzyczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 19.11.2011 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 Jeśli chodzi o drzwi to ja jestem za nr 2 A jakie te okna wybraliście? to znaczy jakie parametry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 19.11.2011 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 właśnie podjęliśmy decyzję jeszcze czeka nas tylko końcowe ustalenie szczegółów, wszystko napisze potem w dzienniku .... hm.... jak fajnie msdracula są to okna PCV profil trzyszybowy thermo z oknoplus a co do drzwi wybraliśmy nr2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 19.11.2011 16:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 wiesz Karolinka trochę szukałam jeszcze przed wycenami i wiedziałam że Avante będzie droższe, jest także trochę lepsze ale jednak zdecydowaliśmy się na oknoplus bo przy samych oknach różnica w wycenie wyszła około 5tyś a to moim zdaniem sporo, do tego jeszcze drzwi i brama co by zwiększyło jeszcze różnice. jestem zadowolona bo te okna też mi się bardzo podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzak0071 20.11.2011 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Dzień Dobry Wpadam z rewizytą i musze powiedzieć, że jestem pod wielkim wrażeniem. Domek extra, a szczególnie podobają mi się schody.. już teraz są piękne, a co dopiero jak będą wykończone No i ogrodzenie takie hmmm... porządne, super oby tak dalej... będę kibicować pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 20.11.2011 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Aniu hejka .... Ogrodzenie bardzo fajne Twoj Tato postaral sie ..... Jaka firma bedzie montowala u Ciebie okna ? i czy bedzie to cieply montaz ? sprawdzalas ich ..... wiesz jak jest nawet najlepszy produkt najgorszy wykonawca moze schrzanic .... montaz jest rownie wazny jak dobor wlasciwych parametrow okien a skoro wybralas thermo to tylko cieply montaz ma sens . http://www.youtube.com/watch?v=qyX85XV8LSs Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 20.11.2011 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 witam,przyszedłem sie przywitać z kolejną budującą na odległość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 21.11.2011 05:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Aniu hejka .... Ogrodzenie bardzo fajne Twoj Tato postaral sie ..... Jaka firma bedzie montowala u Ciebie okna ? i czy bedzie to cieply montaz ? sprawdzalas ich ..... wiesz jak jest nawet najlepszy produkt najgorszy wykonawca moze schrzanic .... montaz jest rownie wazny jak dobor wlasciwych parametrow okien a skoro wybralas thermo to tylko cieply montaz ma sens . http://www.youtube.com/watch?v=qyX85XV8LSs Buziaki dzięki Edytka wiesz montować okna będą mi ludzie z oknoplusa a czy są oni dobrzy czy nie okaże się w praniu nie bardzo mam ich jak sprawdzić , ale plus jest taki że na montażu okien będziemy osobiście :):):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 21.11.2011 06:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 witam, przyszedłem sie przywitać z kolejną budującą na odległość Witam no fakt jest taki że jest nas tu niestety sporo ps rezygnuje z moich drzwi zewnętrznych zamówimy chyba jak będziemy w polsce, to będzie najlepsze rozwiązanie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 21.11.2011 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 a czemu zdecydowałas się na okna plastikowe a nie drewniane?jaki jest koszt takiego ogrodzenia? bardzo ładnie wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 21.11.2011 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 dzięki Edytka wiesz montować okna będą mi ludzie z oknoplusa a czy są oni dobrzy czy nie okaże się w praniu nie bardzo mam ich jak sprawdzić , ale plus jest taki że na montażu okien będziemy osobiście :):):) Chlopaki jezdza na szkolenia i maja certyfikaty wiec mysle , ze bedzie ok. ..... a czy bedzie to cieply montaz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts