Arctica 18.11.2009 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Witaj!!! Uważaj na marzenia, bo czasami się spełniają.... i kto będzie czyścił to akwarium???? A my też dach w kwietniu , hahahaaaa ha to fakt a akwarium bedzie czyścił maz on lubi takie rzeczy nawet mi sie nie da dotknac do niego to super a bedziesz miała blachodachówke czy dachówke?? bo ja nie wiem gdzie kupic i jaka firme wybrac moze juz masz cos na oku pozdrawiam Blachodachówkę, pewnie kupimy ją u tego faceta co kupowaliśmy na stajnię, jak sie z warszawskiej skręca do nas, ale nie wiem jaka to wieś . Jedyny, który nie marudził, że kupujemy samą blachę bez tego całego dziadostwa do niej... na dom już "z" dziadostwem, ale jakoś sentyment pozostał... Chyba, że coś sensownego na allegro wychaczymy, tam czasami mają fajne oferty, a na cały dzch to suma będfzie konkretna i dowiozą w większości przypadków gratis . A z tym akwarium.... aby mężusiowi wytrwałości wystarczyło... u nas też przez... nooo... pół roku było ładnie - pięknie, a później nie było komu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 18.11.2009 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 hm..... to musze sie poważnie zastanowić zeby u mnie nie było takiego numeru hm..... my musimy porozgladać sie za ta blachodachówką ale jakoś sie nie możemy zebrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 23.11.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Witam!Zajrzałam tu powiedzieć "dobry wieczór" i podziękować za miłe odwiedziny.Pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 23.11.2009 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Witam! Zajrzałam tu powiedzieć "dobry wieczór" i podziękować za miłe odwiedziny. Pozdrowionka! nie ma sprawy jeszcze tam wrócę pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 25.11.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Jak to miło popatrzeć, jak komuś rośnie Witam sąsiadko, blacha wybrana???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 25.11.2009 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Jak to miło popatrzeć, jak komuś rośnie Witam sąsiadko, blacha wybrana???? hej! blacha hm........ jakby to powiedzieć.... nie nic nie zrobilismy w tym kierunku straszne nie? ale kolor mamy juz wybrany braz ( wybralismy go daaaawno temu ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 26.11.2009 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 witam przyszłam sie przywitac jak także pogratulować pięknego domku jaki budujecie z miłą checia bede do Was zagladac pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 26.11.2009 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 witam przyszłam sie przywitac jak także pogratulować pięknego domku jaki budujecie z miłą checia bede do Was zagladac pozdrawiam witam! dzieki za odwiedziny i za miłe słowo ja tez juz zaglądałam do Twojego dziennika i muszę stwierdzić za ten wasz domek popularny jest ale nic dziwnego bo to bardzo ładny domek powodzenia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 29.11.2009 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Pooglądałam zdjęcia! Też bym chciała być już tak daleko Pozdrawiam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 29.11.2009 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Pooglądałam zdjęcia! Też bym chciała być już tak daleko Pozdrawiam.. ja tez podgladam jak wam idzie! no ale my juz teraz stoimy dach dopiero na wiosne, a prawda jest taka że apetyt rośnie w miare jedzenia rok temu napisałabym tak jak ty a teraz marzy mi sie dach....... ale i tak się ciesze jak dziecko z tego co mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 03.12.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Wpadłam się przywitać Domek pięknie się zapowiada, no i gratuluję odwagi w budowaniu na odległość, podziwiam i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 03.12.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 dzien doberek co tam słychac u Was na budowie ,może jakies nowe zdjątka wstawicie do dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 03.12.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Witam... nie chciała bym poganiać, ale blacha wybrana??? bo że brązowa to trochę za mało , a zmałpoawła bym ... może ale koloru nie zmałpuję, bo u nas ceglana ma być, tylko nie wiem czy taka gładko ceglana, czy tzw. retro , czy jakoś tak ... zwane... no takie ciapate Ps. a ja dziś prawie koło Waszego domku przejeżdżałam... i nawet mężusiowi mówiłam, że tutaj gdzieś Anam będzie mieszkać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 03.12.2009 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Wpadłam się przywitać Domek pięknie się zapowiada, no i gratuluję odwagi w budowaniu na odległość, podziwiam i pozdrawiam Witam! dziekuje! a co do budoawnia na odleglosc hm..... nie mamy innego wyboru (rodzina w polsce nam pomaga wiec jest ok tylko smutno bo tak mało widzimy na ale cóż takie życie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 03.12.2009 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 dzien doberek co tam słychac u Was na budowie ,może jakies nowe zdjątka wstawicie do dziennika oj wstawiłaby z chęcią tylko nie mam nowych te co wstawiałam ostatnio to wszystko co mamy a dach w kwietniu hm..... ale jakieś "moje" pomysły na wnętrza powstawiam no i blache musimy wybrac i okna dachowe fajnie zrobie to w ten weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 03.12.2009 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Witam... nie chciała bym poganiać, ale blacha wybrana??? bo że brązowa to trochę za mało , a zmałpoawła bym ... może ale koloru nie zmałpuję, bo u nas ceglana ma być, tylko nie wiem czy taka gładko ceglana, czy tzw. retro , czy jakoś tak ... zwane... no takie ciapate Ps. a ja dziś prawie koło Waszego domku przejeżdżałam... i nawet mężusiowi mówiłam, że tutaj gdzieś Anam będzie mieszkać... no hm....... nie jak pisałam wczesnej w weekend zajem się tym intensywnie i oknami dachowymi. Anam ha. nie wiem jak to jest ale mężowi codziennie o Was opowiadam mówię tak no wiesz ta co takie ładne rzeczy robi -- to jest o Tobie:) jessi----- no wiesz ta jessi co w Irlandii jest i takie tam różne więc o tez już Was troszkę poznał pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 03.12.2009 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Witam! No jak to daszek nie wybrany ? No ale ok ma być wybrany w weekend, a w sumie to już od jutra... a nawet za kilka minut no tak ... więc trzymam za słowo i proszę się tu z nami podzielić decyzją No tak ... i inspiracje mi "ktoś" obiecał wstawić.... Tak więc czekam z niecierpliwością! Pozdrowionka :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 03.12.2009 23:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Witam! No jak to daszek nie wybrany ? No ale ok ma być wybrany w weekend, a w sumie to już od jutra... a nawet za kilka minut no tak ... więc trzymam za słowo i proszę się tu z nami podzielić decyzją No tak ... i inspiracje mi "ktoś" obiecał wstawić.... Tak więc czekam z niecierpliwością! Pozdrowionka :* wow no to juz nie mam wyjscia mobilizacja jest wiec bede wybierała inspiracje tez beda pozdrwaiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 06.12.2009 01:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 no i macie okna i blachę a teraz mi doradźcie bo jak już pisałam w dzienniku jestem bezradna. może macie pomysł na coś lepszego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 06.12.2009 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Mikołajkowe co nieco... sąsiadko http://images40.fotosik.pl/231/66f62ba43d27d43cmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts