Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w lawendzie długa droga do spełnienia marzeń

Recommended Posts

Witaj!!!

Uważaj na marzenia, bo czasami się spełniają....

i kto będzie czyścił to akwarium???? :wink: :roll: :-? :lol: :lol:

A my też dach w kwietniu 8) , hahahaaaa

ha to fakt a akwarium bedzie czyścił maz on lubi takie rzeczy nawet mi sie nie da dotknac do niego :p

to super a bedziesz miała blachodachówke czy dachówke?? bo ja nie wiem gdzie kupic i jaka firme wybrac moze juz masz cos na oku

pozdrawiam :)

Blachodachówkę, pewnie kupimy ją u tego faceta co kupowaliśmy na stajnię, jak sie z warszawskiej skręca do nas, ale nie wiem jaka to wieś :-? . Jedyny, który nie marudził, że kupujemy samą blachę bez tego całego dziadostwa do niej... na dom już "z" dziadostwem, ale jakoś sentyment pozostał...

Chyba, że coś sensownego na allegro wychaczymy, tam czasami mają fajne oferty, a na cały dzch to suma będfzie konkretna i dowiozą w większości przypadków gratis :D .

A z tym akwarium.... aby mężusiowi wytrwałości wystarczyło... u nas też przez... nooo... pół roku było ładnie - pięknie, a później nie było komu :-?

• Odpowiedzi 827
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

witam przyszłam sie przywitac jak także pogratulować pięknego domku jaki budujecie z miłą checia bede do Was zagladac :wink: :D :D :D pozdrawiam

witam! dzieki za odwiedziny i za miłe słowo :) ja tez juz zaglądałam do Twojego dziennika i muszę stwierdzić za ten wasz domek popularny jest :) ale nic dziwnego bo to bardzo ładny domek powodzenia życzę :)

Pooglądałam zdjęcia!

Też bym chciała być już tak daleko :lol:

Pozdrawiam..

ja tez podgladam jak wam idzie! no ale my juz teraz stoimy :( dach dopiero na wiosne, a prawda jest taka że apetyt rośnie w miare jedzenia rok temu napisałabym tak jak ty a teraz marzy mi sie dach....... ale i tak się ciesze jak dziecko z tego co mamy :)

Witam...

nie chciała bym poganiać, ale blacha wybrana???

bo że brązowa to trochę za mało :roll: , a zmałpoawła bym ... może :wink:

ale koloru nie zmałpuję, bo u nas ceglana ma być, tylko nie wiem czy taka gładko ceglana, czy tzw. retro :roll: , czy jakoś tak ... zwane... no takie ciapate :roll:

Ps. a ja dziś prawie koło Waszego domku przejeżdżałam... i nawet mężusiowi mówiłam, że tutaj gdzieś Anam będzie mieszkać... :roll:

Wpadłam się przywitać :wink: Domek pięknie się zapowiada, no i gratuluję odwagi w budowaniu na odległość, podziwiam i pozdrawiam :p

Witam! dziekuje! :) a co do budoawnia na odleglosc hm..... nie mamy innego wyboru (rodzina w polsce nam pomaga wiec jest ok tylko smutno bo tak mało widzimy na ale cóż takie życie)

dzien doberek

co tam słychac u Was na budowie :wink: :lol: :lol: ,może jakies nowe zdjątka wstawicie do dziennika :wink: :D :D

oj wstawiłaby z chęcią tylko nie mam nowych :( te co wstawiałam ostatnio to wszystko co mamy :( a dach w kwietniu hm..... ale jakieś "moje" pomysły na wnętrza powstawiam no i blache musimy wybrac i okna dachowe fajnie zrobie to w ten weekend :lol:

Witam...

nie chciała bym poganiać, ale blacha wybrana???

bo że brązowa to trochę za mało :roll: , a zmałpoawła bym ... może :wink:

ale koloru nie zmałpuję, bo u nas ceglana ma być, tylko nie wiem czy taka gładko ceglana, czy tzw. retro :roll: , czy jakoś tak ... zwane... no takie ciapate :roll:

Ps. a ja dziś prawie koło Waszego domku przejeżdżałam... i nawet mężusiowi mówiłam, że tutaj gdzieś Anam będzie mieszkać... :roll:

no hm....... nie jak pisałam wczesnej w weekend zajem się tym intensywnie :) i oknami dachowymi.

Anam ha. nie wiem jak to jest ale mężowi codziennie o Was opowiadam :) mówię tak no wiesz ta co takie ładne rzeczy robi -- to jest o Tobie:)

jessi----- no wiesz ta jessi co w Irlandii jest i takie tam różne więc o tez już Was troszkę poznał :)

pozdrawiam

Witam! :)

No jak to daszek nie wybrany ? :roll:

No ale ok ma być wybrany w weekend, a w sumie to już od jutra... a nawet za kilka minut :wink: no tak ... :roll: więc trzymam za słowo i proszę się tu z nami podzielić decyzją :wink:

No tak ... i inspiracje mi "ktoś" obiecał wstawić.... :wink: :D

Tak więc czekam z niecierpliwością! :D :D :D

Pozdrowionka :*

Witam! :)

No jak to daszek nie wybrany ? :roll:

No ale ok ma być wybrany w weekend, a w sumie to już od jutra... a nawet za kilka minut :wink: no tak ... :roll: więc trzymam za słowo i proszę się tu z nami podzielić decyzją :wink:

No tak ... i inspiracje mi "ktoś" obiecał wstawić.... :wink: :D

Tak więc czekam z niecierpliwością! :D :D :D

Pozdrowionka :*

wow no to juz nie mam wyjscia mobilizacja jest wiec bede wybierała :)

inspiracje tez beda :)

pozdrwaiam