Edyta M 05.04.2012 02:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 http://img88.imageshack.us/img88/2429/wielkanoc20122.jpgUploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 05.04.2012 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 WESOŁYCH ŚWIĄT http://www.parafia-bolechowo.pl/cms/pliki/biblioteka/max/m504.kurczak%20i%20jajo.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 07.04.2012 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 A czemu tak zdecydowaliście? taką kolejność nietypową, ktoś wam tak podpowiedział? nie wiedzielismy ze tak nie powinno sie robic, ale teraz sie juz zorientowalam i nie tylko my tak zrobilismy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 07.04.2012 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 a w jaki sposób bedzie zabezpieczona wełna na czas tynkowania? jakie tynki robisz? - gipsowe czy cem-wap? ilość ścianek na poddaszu nie ma tu nic wspólnego z wysoką wilgotnością podczas tynkowania - wilgoć i tak idzie do góry. W trakcie tynkowania nie mozesz wietrzyć chaty, ponieważ zbyt szybkie odparowanie wody z nich powoduje pęknięcia lub efekt gęsiej skórki. Dlatego najlepiej tynkować jest w okolicach października lub marca, gdzie nie wystepuje róznica temperatur na zewnatrz i w środku - wietrzenie nie powoduje wtedy przesychania scian. tynki beda robione w czerwcu lub lipcu, i szczerze powiem ze zaryzykujemy nie tylko my tak robimy, tynki beda mialy byc cem-wap ale nastapila zmian decyzji beda gipsowe to chyba sie nazywa dimond czy cos takiego musze sprawdzic dokladnie, podobno so suchsze niz zwykly gips, tak na logiczne myslenie jesli robisz 15 scian bedziesz mial wieksza wilgotnosc niz jakbys robil jedna sciane, to chyba normalne, nie sadzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 13.04.2012 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 I jak jesteście jeszcze w PL? jak idą prace? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 13.04.2012 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 I jak jesteście jeszcze w PL? jak idą prace? jestesmy w polsce wlasnie weszlam na forum żeby zdac relacje z budowy chociaz troszke , zaraz uzupełnię dziennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 13.04.2012 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Super, że zdążycie jeszcze okna zobaczyć wtedy budowa staje się już domem trzymam kciuki za dotrzymanie terminu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 13.04.2012 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 tynki beda robione w czerwcu lub lipcu, i szczerze powiem ze zaryzykujemy nie tylko my tak robimy, tynki beda mialy byc cem-wap ale nastapila zmian decyzji beda gipsowe to chyba sie nazywa dimond czy cos takiego musze sprawdzic dokladnie, podobno so suchsze niz zwykly gips, tak na logiczne myslenie jesli robisz 15 scian bedziesz mial wieksza wilgotnosc niz jakbys robil jedna sciane, to chyba normalne, nie sadzisz? co sądzę to już napisałem wczesniej - to Twoje pieniądze ida na ten dom nie moje ja tylko moge cos poradzić i nic więcej co przemawia zza wyborem diamonda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 22.04.2012 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 co sądzę to już napisałem wczesniej - to Twoje pieniądze ida na ten dom nie moje ja tylko moge cos poradzić i nic więcej co przemawia zza wyborem diamonda? nic konkretnego tak padło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 22.04.2012 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 a okna zamontowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 22.04.2012 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 o oknach szkoda wspominać zamawiając je w grudniu wyraźnie zaznaczałam i prosiłam żeby były zamontowane w terminie! był to 11 lub 12 kwietnia oczywiście byłam zapewniana że tak będzie.w Polsce okazało się że okna będą tydzień później byłam zła no ale co opóźnienie się zdarza, we wtorek ( w środę miał być montaż) zadzwoniłam i dowiedziałam się że będzie kolejne opóźnienie przyjadą w czwartek lub w piątek!! w środę w południe zadz i dowiedziałam się że montażu nie będzie przyjadą w ten wtorek!!!!!! koszmar! my już w Anglii więc przy montażu nas nie będzie o ile ten wtorek wypali. dodam że zakupiłam też tam bramę za którą w całości zapłaciłam w grudniu (taż jeszcze nie jest zamontowana) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 22.04.2012 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 live is brutalwykonawca wie, że jestescie poza polską i byc może swiadomie to robi...a umowe masz? masz wpisane kary za nieterminowość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 22.04.2012 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 live is brutal wykonawca wie, że jestescie poza polską i byc może swiadomie to robi... a umowe masz? masz wpisane kary za nieterminowość? umowę oczywiście mam ale mogę zacząć działać dopiero po 14 dniach opóźnienia od umówionego terminu, więc jeśli we wtorek nie wejdą to tak zrobię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariwa 27.04.2012 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 witajcie emigrancimy także ciułamy i ciułamy i dociułać nie umiemy, ale jakoś powoli z przeszkodami do celupozdrowienia z Manchesteru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 27.04.2012 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 umowę oczywiście mam ale mogę zacząć działać dopiero po 14 dniach opóźnienia od umówionego terminu, więc jeśli we wtorek nie wejdą to tak zrobię. i co z oknami? są? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 27.04.2012 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 pozdrowienia z Manchesteru a komu kibicujecie - City czy United? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariwa 28.04.2012 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 United oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 02.05.2012 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 witajcie emigranci my także ciułamy i ciułamy i dociułać nie umiemy, ale jakoś powoli z przeszkodami do celu pozdrowienia z Manchesteru Witam no ciężko uciułać, a domek 2x droższy niż się planowało , no ale my także jakoś powoli d przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 02.05.2012 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 i co z oknami? są? hej no okna są, tylko jestem zła na "" ciepły montaż" nie wiedziałam że te taśmy trzeba przykryć czymś bo wysychają!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariwa 03.05.2012 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Witam no ciężko uciułać, a domek 2x droższy niż się planowało , no ale my także jakoś powoli d przodu a Wy gdzie siedzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts