Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w lawendzie długa droga do spełnienia marzeń

Recommended Posts

• Odpowiedzi 827
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja ze swoim przedstawicielem nie mialam wiekszych problemow , ale z tego co widze za montaz skasowali mnie slono !!!!!! chociaz jak pododaje wszystko to suma wychodzi spora :

- Pianka Soudal - 230 zl.

- Kotwy - 180 zl.

- Laczniki - 300 zl.

- Tasmy zewn i wewn - 970 zl.

- Grunt - 100 zl.

- robocizna 3300 zl.

Wszystko to ceny netto .... a powierzchni stolarki mam 35,290 m2 waga okien ok. 1600 kg.

zle polozyli lakier i woda podeszla ...... zglosilam 28 marca problem laskawie po dziesiatkach telefonow dostalam maila , ze 18 maja przyjeli reklamacje ( a bylo na to 14 dni od momentu zgloszenia ) i jak do taj pory jeszcze nie przyjechali

aksamitka daj znać jakie są te drzwi KMT

który model ze strony oknoplusa wybrałaś? ja po sprawdzeniu większej ilości drzwi widzę że wcale nie mają tanich drzwi w oknoplusie, aksamitka a nie lepsze byłyby drewniane drzwi w tej samej cenie? czy bardzo chcesz pcv? powiedz mi jeszcze czy widziałaś na żywo te drzwi w oknoplusie.

anam, w moim oknoplusie mieli na wystawce drzwi z takimi 5 kwadratami w pionie ( chyba widziałam w galeri zdjecie), nie upieram sie ze che PCV bo od samego pocztaku chcialam drewniane ale ze wzgledu na taki sam kolor jak okna zaczelam sie zastanawiac nad pcw, zwlaszcza ze w wiatrolapie mam 2 pary drzwi i musza byc takiego samego koloru.w oknoplusie wycenialam takie zwykle, bez zadnych tłoczen- zobacz w moich komentarzach tam podalam cene.

Moze uda mi sie podjechac w czwartek do tego przedstawieciela co ma okna KMP i popytam co i jak

a drewniane będą droższe jakieś 800-900 złotych ( w moim przypadku)

muszę moje szafki narożne ułożyć w mojej kuchni i zobaczyć jak to w rzeczywistości będzie wyglądało i wtedy cokolwiek będę mogła doradzić, bo one mają nietypowy wymiar.. 105 długości gdzie 60 cm jest chowane a drzwiczki 45cm a głębokości mają normalnie 50 tak jak inne, ale ta deska boczna, której nie będzie widać (na obrazku prawy bok) ma prawie 54cm

http://www.gama-sklep.pl/products/bonappetit_mid_947.png

poukładam niedługo i dam znać co i jak:)