wojgoc 26.09.2012 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 hm....jak każda kobieta ogromne ale znając życie z części będę musiała zrezygnować czyli worek bez dna:D najgorsze w budowaniu na odleglośc, jest to, że mija spory czas miedzy wizytami i to co sie podobalo wczesniej często przestaje sie podobać przy kolejnym przyjeździe - np kafle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 27.09.2012 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 własnie dlatego będziemy chcieli zrobić wszystko tuż przed przyjazdem na stałe, a mamy nadzieję zjechać na jesień 2013 więc jak zaczniemy wybierac wszystko teraz w kwietniu jak będziemy na urlopie, wszystko powinno być ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goshia7 05.10.2012 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Witam, śliczny macie domek Drzwi są cudne Przeczytałam o Waszych perypetiach z oknami my pod koniec października mamy montaż okien i mam nadzieję, że wszystko będzie OK? Jeszcze raz gratuluję domku i życzę samych przyjemnych rzeczy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 06.10.2012 15:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2012 dziękuje jeśli chodzi o okna to wczoraj się dowiedziałam że firma zerwała kontrakt z tym przedstawicielem raczej nic nie odzyskamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goshia7 06.10.2012 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2012 Bardzo mi przykro Co za podłe kanalie Kurczę, nie ma nawet cienia szansy, że coś uda się odzyskać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 07.10.2012 16:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 i tak i nie ale będzie ciężko ponieważ chętnych po kasę jest więcej osób,pan zwinął działalnośćoknoplus zerwał z nim umowę....więc...........i takie rzeczy trzeba przeżyć pocieszam się faktem że nie zapłaciłam 100% przed dostawą okien bo taką miałam propozycje z dodatkową zniżka do całości zamówienia.gdym to zrobiła jestem pewna że okien bym nie zobaczyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goshia7 07.10.2012 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 Widzisz jak to jest..... człowiek się stara, chce jak najlepiej a tu taki bezczelny typ zdrowie psuje. Niestety, nie jesteśmy w stanie przewidzieć wszystkiego. My za nasze okna wpłaciliśmy już 90% ceny. Montaż pod koniec października. Mam nadzieję, że wszystko pójdzie OK ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 07.10.2012 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 na szczęście nie straciliśmy aż tak wiele bo większość otrzymaliśmy, niestety kupa nerwów i setki telefonów. jest jednak to przestrogą na przyszłość, nie ufać ludziom do końca i nigdy nie dawać większej zaliczki niż jest wymagana.a przy jakimkolwiek spóźnieniu natychmiast działać. 90% to bardzo dużo, mieliście jakąś zniżkę za tak duży procent wpłaconej sumy? a okna jakiej firmy? wszystko będzie dobrze nie martw się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goshia7 09.10.2012 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Tak, za wpłacenie takiej zaliczki otrzymaliśmy dodatkowo duży rabat więc się opłacało Troszkę się obawiałam ale zaryzykowałam tylko dlatego, że koleżanka w tamtym roku kupiła okna w tej samej firmie i płaciła 100% przedpłaty i wszystko było ok więc myślę, że nie będzie problemów A okna mamy z Oknoplastu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 09.10.2012 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 argument koleżanki - bezcenny:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goshia7 10.10.2012 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Jasne, że bezcenny Z drugiej strony firma jest wiarygodna więc nie powinno być żadnych problemów z nimi. No ale jakieś ryzyko zawsze jest, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 11.10.2012 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 wiesz no jasne że ryzyko zawsze jest firma wiarygodna ale dużo zależy od przedstawiciela. tak było u nas. no ale przecież nie tylko oszuści żyją na tym świecie prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 11.10.2012 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Aniu a wy dużo wpłaciliście? my w sumie 35%, ale jak się czyta to aż włos się na głowie jeży oby już wam się nic nie przytrafiło, limit wyczerpany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 11.10.2012 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 my tez tylko 35% siostra tak samo i ona wciąż czeka na jeszcze jedno okno, którego już nie dostanie no mam nadzieję że to był pierwszy i ostatni raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goshia7 11.10.2012 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 wiesz no jasne że ryzyko zawsze jest firma wiarygodna ale dużo zależy od przedstawiciela. tak było u nas. no ale przecież nie tylko oszuści żyją na tym świecie prawda? I tego właśnie trzeba się trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 20.12.2012 04:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 http://img27.imageshack.us/img27/4098/wesolychswiat2012.jpgUploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goshia7 24.12.2012 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2012 http://img171.imageshack.us/img171/8245/kartkaje.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 24.12.2012 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2012 http://static.slajd.net/thumb/th680s/gr/cf/302045_35562.jpg Pomódlmy się w Noc Betlejemską,W Noc Szczęśliwego Rozwiązania, By wszystko się nam rozplątało, Węzły, konflikty, powikłania. Oby się wszystkie trudne sprawy Porozkręcały jak supełki, Własne ambicje i urazy Zaczęły śmieszyć jak kukiełki. Oby w nas paskudne jędzePozamieniały się w owieczki, A w oczach mądre łzy stanęły Jak na choince barwnej świeczki. Niech anioł podrze każdy dramat Aż do rozdziału ostatniego, I niech nastraszy każdy smutek, Tak jak goryla niemądrego. Aby wątpiący się rozpłakał Na cud czekając w swej kolejce, A Matka Boska - cichych, ufnych - Na zawsze wzięła w swoje ręce. Życzą Iwona i Mariusz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 24.12.2012 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2012 Najserdeczniejsze życzenia Cudownych świąt Bożego Narodzenia, Ciepła i wielkiej radości, Miłych oraz hojnych gości, Pod choinką dużo prezentów, A w Waszych sercach wiele sentymentów.życzą Kamila i Marcin wraz z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 31.12.2012 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 http://static.slajd.net/thumb/th680s/gs/yt/304147_cff00.jpg Szampańskiej zabawy, szalonych chwil, udanego Sylwestra i Szczęśliwego Nowego 2013 Roku życzą Iwona i Mariusz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts