Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w lawendzie długa droga do spełnienia marzeń

Recommended Posts

• Odpowiedzi 827
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam !!!!

Wpadłam z rewizytą :) Domek śliczny.

Widzę że też na etapie okien połaciowych jesteście.

Ja nad veluxem sie zastanawiałam własnie z powodu klamki na górze (ma dzieci i do gornej klamki bedzie im trudniej dostać). Ale ostatnio "wylukałam" Roto wysokoosiowe (czy jakoś tak) i tak teraz coraz częsciej o nich myslę.

Witam !!!!

Wpadłam z rewizytą :) Domek śliczny.

Widzę że też na etapie okien połaciowych jesteście.

Ja nad veluxem sie zastanawiałam własnie z powodu klamki na górze (ma dzieci i do gornej klamki bedzie im trudniej dostać). Ale ostatnio "wylukałam" Roto wysokoosiowe (czy jakoś tak) i tak teraz coraz częsciej o nich myslę.

witam! dziękuje :)

kiedyś na fm czytałam o oknach dachowych, nie wiem dokładnie w jakim to było temacie, ale chodziło o ta klamkę że dzieci mogą same otworzyć okno, i ktoś tam napisał że to raczej nie możliwe bo tego okna nie da się tak łatwo otworzyć. nie wiem bo teraz nie mam takich okien :), ale wiadomo lepiej się zabezpieczyć :)

pozdrawiam i zapraszam w odwiedziny :)

• 3 weeks później...
Hej :)

Co tam nowego słychać ???

Miłego dzinka życzę! :D :D :D

U nas w Lublinie dużo mrozu, ale i duuużo słońca :wink:

czesc!

u nas po staremu :) czekamy na wiosnę i daszek, chcielibyśmy w marcu ruszyć z więźba, wiec mam nadzieję że wiosna szybko przyjdzie :)

napisz lepiej jak Ty się czujesz czytałam że być może w następnym tygodniu wyjdziesz już ze szpitala.

pozdrawiam :)

Hej :)

Ja już się doczekać nie moge marca, żeby zobaczyć wasz daszek, to co dopiero Ty ?! :o :wink: :D

Ja czuje się już dużo lepiej, kropluweczki swoje robią, super opieka medyczna więc w przyszłym tygodniu szwy mi zdejmą i do domku śmigam :D

A za budową moją tak tęsknie.... masakra :oops:

Pozdrowionka! :D

Mebelki piękne, rzeczywiście..

Nie dziwię się, że już nie możesz się doczekać ich realizacji.

Ja też mam już swoje typy, ale do tego jeszcze daleko.

Pozdrawiam cieplutko..

dzia :)

u mnie jeszcze dalej niż u Ciebie ale tak jak piałam wybrałam je jeszcze przed zakupem projektu a projekt kupiliśmy hm..... aż sprawdziłam dokładnie 22 grudnia 2008 :)