Arctica 24.01.2010 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Czeee sąsiadko! Mebelki, chociaż całkiem nie "moje", to ładne i funkcjonalne. Ja już raz wybrałam... nie konkretne meble, a fronty do nich. Nawet projekt zrobiłam . A od dłuższego czasu biję się z myślami, że nijak będzie mi ten MDF pasował do reszty, na którą choruję . Więc prawdopodobnie będę miała super niefunkcjonalne meble w kuchni, ale grajace z resztą mebli w kuchni i w całym domu. A że za wcześnie , trochę mniej zaawansowaną mam budowę... a mebelki "się" kupują . Przecież nie mogę pozwolić, żeby takie okazje przelatywały mi koło nosa, tylko dlatego, że na budowie ledwie ściany widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 01.02.2010 22:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Czeee sąsiadko! Mebelki, chociaż całkiem nie "moje", to ładne i funkcjonalne. Ja już raz wybrałam... nie konkretne meble, a fronty do nich. Nawet projekt zrobiłam . A od dłuższego czasu biję się z myślami, że nijak będzie mi ten MDF pasował do reszty, na którą choruję . Więc prawdopodobnie będę miała super niefunkcjonalne meble w kuchni, ale grajace z resztą mebli w kuchni i w całym domu. A że za wcześnie , trochę mniej zaawansowaną mam budowę... a mebelki "się" kupują . Przecież nie mogę pozwolić, żeby takie okazje przelatywały mi koło nosa, tylko dlatego, że na budowie ledwie ściany widać Hej sąsiadeczko troszkę późno ale odpisuję wiem że mebelki nie "twoje" masz zupełnie inny styl (zdążyłam to zauważyć), mimo to dziękuję za miłe słowo co do wyceny którą mi przesłałaś to super! nie wiesz czy oni (ewentualnie) dali rade by dowieźć towar do mnie? jakbyś podała mi namiary to może też poprosiłabym ich o wycenę. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 01.02.2010 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 No pewnie,że mam sofki w dzienniku! I inne rzeczy które już kuubiliśmy są na pierwszej stronie A jakie okienka chcecie? przejrzałam dziennik, widziałam sofki i łóżeczko też co do okien to mamy dwóch faworytów,Avante i Jezierski, ale jeszcze się popytamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 02.02.2010 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Witaj somsiadko ... oczywiście wyślę Ci namiary... tylko jutro, bo nie pamiętam gdzie mam wizytówkę ... dowiozą napewno, i nawet nie wiesz jak się cieszę, że mogłam pomóc A teraz mogę już obtańcowywać ... brak budowy nie zwalnia od wpisów w dzienniku.... inspiranty wrzucać jak bablać o dupie Maryny nie lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 02.02.2010 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 witam przyszłam sie przywitać , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 02.02.2010 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 witam przyszłam sie przywitać , dawno Cie u mnie nie było:) w ogóle dawno Cie nie było na FM mam nadzieje że jesteś już zdrowa i wypoczęta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 02.02.2010 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 witam przyszłam sie przywitać , dawno Cie u mnie nie było:) w ogóle dawno Cie nie było na FM mam nadzieje że jesteś już zdrowa i wypoczęta no widzisz ,trzeba to narobic ,mam nadzieje ze wiosna szybko przyjdzie to i humory sie poprawią i wiecej wpisów bedzie a tak ,to chorowałysmy w domku wszystkie 3 i nie miałam sił na pisanie i zagladanie wogóle do kompa ale teraz to juz mam nadzieje bedzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 03.02.2010 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Witaj z rana... dopiero wstałam Nie mogę znaleźć wizytówki do tego od dachów, ale poradziłam sobie inaczej to oni a to mail do nich, bo na zumi chyba nie podali [email protected] Nie to, żebym polecała... chociaż braliśmy od nich blachę na stajnię i wszystko było ok. ale tam była sama blacha, więc za dużo im się nie mogło pomylić. Teraz też będziemy stamtąd brali blechę, ze względu (pewnie już o tym Ci pisałam) na bliskość (do Ciebie też przecież nie za daleko) no i zaproponowaną cenę oczywiście. Tym bardziej, że nie jest to blacha niewiadomojaka, tylko właśnie z budmatu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 03.02.2010 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Dzień dobry! Miłego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 03.02.2010 22:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 cześć dziewczyny hm...... no tak wszyscy by chcieli wiosnę, nasze "budowanie" stoi tylko Karolina daje czadu mam nadzieję że w marcu już nie będzie mrozić. dni mi płyną szybko jutro już czwartek i o jeden tydzień bliżej polski Arctica o tej porze co Ty wstajesz, to ja już dawno pracuje! dzięki za namiary jutro do nich zadzwonię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 04.02.2010 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Hej Wiosenka coraz bliżej więc glowa do góry! U nas dzisiaj jest piękne słoneczko, -1C a na jednym z termometrów w zacisznym miejscu i na slońcu +10C Od razu człowiek czuje się lepiej!!! BUŹKA:*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 04.02.2010 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Hej Wiosenka coraz bliżej więc glowa do góry! U nas dzisiaj jest piękne słoneczko, -1C a na jednym z termometrów w zacisznym miejscu i na slońcu +10C Od razu człowiek czuje się lepiej!!! BUŹKA:*** +10... fajnie:) mam nadzieje że już wielkie mrozy nie wrócą ja dziś miałam zadzwonić dopytać się o materiały na dach i co?......... zapomniałam wziąć numeru do pracy.... i dupa zadzwonię jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 04.02.2010 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 No to jutro zabieraj numerek, dzwoń i dawaj znać co powiedzieli Dobej nocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 05.02.2010 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 dzien doberek co tam słychac ,widze że nie tylko ja buszuje po składach budowlanych z nadzieja na tansze materiały hihihi buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 05.02.2010 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 dzien doberek co tam słychac ,widze że nie tylko ja buszuje po składach budowlanych z nadzieja na tansze materiały hihihi buziaki No to jutro zabieraj numerek, dzwoń i dawaj znać co powiedzieli Dobej nocki hej dziewczyny! nie zgadniecie co dziś zrobiłam ................ hm..................... a może jednak zgadniecie................................... zapomniałam numeru! chyba jem za dużo mięsa jutro wolne więc może zadzwonię ale znając życie to nie będę miała czasu chcemy zacząć z dachem na początku marca więźby nie ma dach nie wybrany, nie wiemy u kogo go kupimy hm........ jesteśmy w proszku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 06.02.2010 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 No kochana... z tego proszku do galaretki (czyt. dachu) nie bdzie. Więźba 3tyg, blacha min. 2... skleroza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 06.02.2010 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 No kochana... z tego proszku do galaretki (czyt. dachu) nie bdzie. Więźba 3tyg, blacha min. 2... skleroza... nie załamuj mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 07.02.2010 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 hej sąsiadeczko mam pytanie, z czego robi więźbę ta firma co mi dałaś namiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 07.02.2010 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Nie wiem... my od nich bierzemy tylko blachę, bo więźbę mają w kosmicznej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beatagl 07.02.2010 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 witam przyszłam sie przywitaćpiękny domek będzie pozdrawiam i trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts