Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w lawendzie długa droga do spełnienia marzeń

Recommended Posts

Czeee sąsiadko!

Mebelki, chociaż całkiem nie "moje", to ładne i funkcjonalne. Ja już raz wybrałam... nie konkretne meble, a fronty do nich. Nawet projekt zrobiłam :-? . A od dłuższego czasu biję się z myślami, że nijak będzie mi ten MDF pasował do reszty, na którą choruję :-? . Więc prawdopodobnie będę miała super niefunkcjonalne meble w kuchni, ale grajace z resztą mebli w kuchni i w całym domu.

A że za wcześnie :roll: , trochę mniej zaawansowaną mam budowę... a mebelki "się" kupują :roll: . Przecież nie mogę pozwolić, żeby takie okazje przelatywały mi koło nosa, tylko dlatego, że na budowie ledwie ściany widać :D

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 827
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Czeee sąsiadko!

Mebelki, chociaż całkiem nie "moje", to ładne i funkcjonalne. Ja już raz wybrałam... nie konkretne meble, a fronty do nich. Nawet projekt zrobiłam :-? . A od dłuższego czasu biję się z myślami, że nijak będzie mi ten MDF pasował do reszty, na którą choruję :-? . Więc prawdopodobnie będę miała super niefunkcjonalne meble w kuchni, ale grajace z resztą mebli w kuchni i w całym domu.

A że za wcześnie :roll: , trochę mniej zaawansowaną mam budowę... a mebelki "się" kupują :roll: . Przecież nie mogę pozwolić, żeby takie okazje przelatywały mi koło nosa, tylko dlatego, że na budowie ledwie ściany widać :D

Hej sąsiadeczko :)

troszkę późno ale odpisuję

wiem że mebelki nie "twoje" masz zupełnie inny styl (zdążyłam to zauważyć), mimo to dziękuję za miłe słowo :)

co do wyceny którą mi przesłałaś to super! nie wiesz czy oni (ewentualnie) dali rade by dowieźć towar do mnie? jakbyś podała mi namiary to może też poprosiłabym ich o wycenę.

pozdrawiam

Witaj somsiadko ... oczywiście wyślę Ci namiary... tylko jutro, bo nie pamiętam gdzie mam wizytówkę :oops: ... dowiozą napewno, i nawet nie wiesz jak się cieszę, że mogłam pomóc :D

A teraz mogę już obtańcowywać :evil: ... brak budowy nie zwalnia od wpisów w dzienniku.... inspiranty wrzucać jak bablać o dupie Maryny nie lubi :evil: :wink:

witam przyszłam sie przywitać :p :p :p ,

:) dawno Cie u mnie nie było:)

w ogóle dawno Cie nie było na FM mam nadzieje że jesteś już zdrowa i wypoczęta :)

no widzisz ,trzeba to narobic ,mam nadzieje ze wiosna szybko przyjdzie to i humory sie poprawią i wiecej wpisów bedzie :wink: :lol: :lol:

a tak ,to chorowałysmy w domku wszystkie 3 i nie miałam sił na pisanie i zagladanie wogóle do kompa :oops: :roll: ale teraz to juz mam nadzieje bedzie dobrze :wink: :D

Witaj z rana... dopiero wstałam :oops:

Nie mogę znaleźć wizytówki do tego od dachów, ale poradziłam sobie inaczej 8) to oni

a to mail do nich, bo na zumi chyba nie podali [email protected]

Nie to, żebym polecała... chociaż braliśmy od nich blachę na stajnię i wszystko było ok. ale tam była sama blacha, więc za dużo im się nie mogło pomylić. Teraz też będziemy stamtąd brali blechę, ze względu (pewnie już o tym Ci pisałam) na bliskość (do Ciebie też przecież nie za daleko) no i zaproponowaną cenę oczywiście. Tym bardziej, że nie jest to blacha niewiadomojaka, tylko właśnie z budmatu.

Pozdrawiam

cześć dziewczyny :)

hm...... no tak wszyscy by chcieli wiosnę, nasze "budowanie" stoi tylko Karolina daje czadu :) mam nadzieję że w marcu już nie będzie mrozić.

dni mi płyną szybko jutro już czwartek :) i o jeden tydzień bliżej polski :)

Arctica o tej porze co Ty wstajesz, to ja już dawno pracuje!

dzięki za namiary jutro do nich zadzwonię :)

Hej :D

Wiosenka coraz bliżej więc glowa do góry! :wink:

U nas dzisiaj jest piękne słoneczko, -1C a na jednym z termometrów w zacisznym miejscu i na slońcu +10C :o :o :o

Od razu człowiek czuje się lepiej!!! :lol: :lol: :lol:

BUŹKA:***

+10... fajnie:)

mam nadzieje że już wielkie mrozy nie wrócą

ja dziś miałam zadzwonić dopytać się o materiały na dach i co?......... zapomniałam wziąć numeru do pracy.... i dupa zadzwonię jutro :)

dzien doberek

co tam słychac ,widze że nie tylko ja buszuje po składach budowlanych z nadzieja na tansze materiały hihihi :wink: :lol: :lol: :lol: buziaki

No to jutro zabieraj numerek, dzwoń i dawaj znać co powiedzieli :D

Dobej nocki :wink:

hej dziewczyny!

nie zgadniecie co dziś zrobiłam ................ hm..................... a może jednak zgadniecie................................... zapomniałam numeru!

chyba jem za dużo mięsa :) jutro wolne więc może zadzwonię ale znając życie to nie będę miała czasu :) chcemy zacząć z dachem na początku marca więźby nie ma dach nie wybrany, nie wiemy u kogo go kupimy hm........ jesteśmy w proszku!