Iwona i Mariusz 07.02.2010 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Przyszłam zajrzeć, co tu słychać i pozdrowić niedzielnie! Może przyszły tydzień przyniesie większą nadzieję na wiosnę? . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 07.02.2010 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Nie wiem... my od nich bierzemy tylko blachę, bo więźbę mają w kosmicznej cenie ok dzięki to zapytamy się u nas, mamy spory wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 07.02.2010 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 witam przyszłam sie przywitać piękny domek będzie pozdrawiam i trzymam kciuki witam! dziękuje, i zapraszam częściej pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 07.02.2010 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Przyszłam zajrzeć, co tu słychać i pozdrowić niedzielnie! Może przyszły tydzień przyniesie większą nadzieję na wiosnę? . oby, bo wszyscy na to czekają.mam nadzieję że przyszły tydzień przyniesie większe zorganizowanie u mnie, bo troszkę trzeba załatwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 07.02.2010 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Nie wiem... my od nich bierzemy tylko blachę, bo więźbę mają w kosmicznej cenie ok dzięki to zapytamy się u nas, mamy spory wybór. Największy to chyba po drugiej stronie Wisły, w Ciechomicach... ale żon znalazł gdzieś taniej, bo robił wycenę i był usatysfakcjonowany, on ... więc musieli zarzucić niezłą cenkę... ale nie wiem gdzie, jak będziesz zainteresowana to dopytam... Pozdrawiam i miłej nocki życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 07.02.2010 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 witam, przybywam z rewizytą Twój domek też zapowiada się ciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 07.02.2010 23:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 witam, przybywam z rewizytą Twój domek też zapowiada się ciekawie. dzia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 07.02.2010 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 witam, przybywam z rewizytą Twój domek też zapowiada się ciekawie. dzia:) wy budujecie się w kierunku Wawy od Plocka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 07.02.2010 23:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 jutro muszę zadzwonić o blachę , do geodety, do pana który ma nam robić dach i do jeszcze jednego składu hm.......... chyba nie mam aż tyle wolnego czasu w pracy żart , wszystko się zrobi i muszę powiedzieć że nawet numery już spakowałam więc będę dzwonić na 100%, chyba że zapomnę telefonu jutro napiszę co załatwiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 07.02.2010 23:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 witam, przybywam z rewizytą Twój domek też zapowiada się ciekawie. dzia:) wy budujecie się w kierunku Wawy od Plocka? no właśnie nie w tym drugim dokładnie to jest Brudzeń Duży, a dlaczego pytasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 07.02.2010 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 witam, przybywam z rewizytą Twój domek też zapowiada się ciekawie. dzia:) wy budujecie się w kierunku Wawy od Plocka? no właśnie nie w tym drugim dokładnie to jest Brudzeń Duży, a dlaczego pytasz? znam trochę okolice...ale okazuje się że tę przeciwną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 07.02.2010 23:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 witam, przybywam z rewizytą Twój domek też zapowiada się ciekawie. dzia:) wy budujecie się w kierunku Wawy od Plocka? no właśnie nie w tym drugim dokładnie to jest Brudzeń Duży, a dlaczego pytasz? znam trochę okolice...ale okazuje się że tę przeciwną ha no tak, większość osób zna tę "przeciwną" okolice, niedobrze czas to zmienić pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 07.02.2010 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 witam, przybywam z rewizytą Twój domek też zapowiada się ciekawie. dzia:) wy budujecie się w kierunku Wawy od Plocka? no właśnie nie w tym drugim dokładnie to jest Brudzeń Duży, a dlaczego pytasz? znam trochę okolice...ale okazuje się że tę przeciwną ha no tak, większość osób zna tę "przeciwną" okolice, niedobrze czas to zmienić pozdrawiam na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 07.02.2010 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Hej Chwilkę do Ciebie nie zaglądałam, bo zabiegana jestem masakrycznie, zerkam na minutke tylko do siebie i dalej śmigam... załatwiam ... Dzisiaj wyszliśmy z domu o 9.30 ,wróciliśmy z "maratonu" po 19.00 a o 20 przyszli do nas niespodziewnie goście..... ................ ......... hmm.... no i właśnie wyszli... w sumie fajnie było ale padam na twarz i na wszystko doby za mało Co do Twojego daszku, to koniecznie musisz się brac w garść i ZAŁATWIAĆ! Bo serducho Cię zaboli,ze w PL będziesz a tu robota nie ruszy A ekipy od więźby i blachy zamówione? My coprawda wszystko zamawialiśmy kilka miesięcy wcześniej,żeby w ostatniej chwili nie biegać ale wiem,że w Lublinie to czekało sie ok. 2 tyg na więźbe. Blachę zamówiliśmy w sklepie 3 misiące wcześniej, ale wiem,że sklep fizycznie zamówił ją zaledwie tydzień przed terminem więc jest szansa,że się wyrobicie na początek marca Ale spiąć się trzeba... Później wykonanie więźby u nas trwało półtora tygodnia, mimo,że dach do łatwych na pewno nie należy i jest go 340 metrów ale to dzięki REWELACYJNEJ EKIPIE Z blachodachówką u nas trwało to znacznie dłużej, bo z powodu pogody prace kilka krotnie były przerywane, ale na nasz dach, ze wszytskimi obróbkami i podbitką w normalnych warunkach ekipa potrzebowała dwóch tygodni... Także zaatwiaj Aniu, spinaj się a ja trzymam kciuki i kibicuję, by wszystko sprawnie poszło! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 07.02.2010 23:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Hej Chwilkę do Ciebie nie zaglądałam, bo zabiegana jestem masakrycznie, zerkam na minutke tylko do siebie i dalej śmigam... załatwiam ... Dzisiaj wyszliśmy z domu o 9.30 ,wróciliśmy z "maratonu" po 19.00 a o 20 przyszli do nas niespodziewnie goście..... ................ ......... hmm.... no i właśnie wyszli... w sumie fajnie było ale padam na twarz i na wszystko doby za mało Co do Twojego daszku, to koniecznie musisz się brac w garść i ZAŁATWIAĆ! Bo serducho Cię zaboli,ze w PL będziesz a tu robota nie ruszy A ekipy od więźby i blachy zamówione? My coprawda wszystko zamawialiśmy kilka miesięcy wcześniej,żeby w ostatniej chwili nie biegać ale wiem,że w Lublinie to czekało sie ok. 2 tyg na więźbe. Blachę zamówiliśmy w sklepie 3 misiące wcześniej, ale wiem,że sklep fizycznie zamówił ją zaledwie tydzień przed terminem więc jest szansa,że się wyrobicie na początek marca Ale spiąć się trzeba... Później wykonanie więźby u nas trwało półtora tygodnia, mimo,że dach do łatwych na pewno nie należy i jest go 340 metrów ale to dzięki REWELACYJNEJ EKIPIE Z blachodachówką u nas trwało to znacznie dłużej, bo z powodu pogody prace kilka krotnie były przerywane, ale na nasz dach, ze wszytskimi obróbkami i podbitką w normalnych warunkach ekipa potrzebowała dwóch tygodni... Także zaatwiaj Aniu, spinaj się a ja trzymam kciuki i kibicuję, by wszystko sprawnie poszło! Pozdrawiam! hm.... nie ma takiej opcji, my będziemy 1 kwietnia w Polsce, 2 na budowie:))))))) a tam ma już być więźba gotowa! albo hm...... nie wiem jak będziemy wyjeżdżać z polski to ma być skończone z folią! a w lipcu blacha dokończona. wszystko pogmatwałam:) chodzi o to że chcielibyśmy dach sami odebrać, nasz daszek nie należy do łatwych, więc sądzę że my powinniśmy ocenić czy podoba nam się wykonanie czy nie ekipa zamówiona tzn. zaklepana jutro jeszcze dzwonie i się dokładnie z panem ugadam mam nadzieję że mnie zrozumiałaś wiem wiem że dużo masz załatwiania, ale i tak Ci zazdroszczę to takie miłe załatwianie my nawet jak jeździliśmy kupować cegły to mi się podobało haha śmieszne nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 08.02.2010 00:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Wszystko zrozumialam Wcale nie jest to dla mnie takie śmieszne Baaardzo dobrze to rozumiem, bo mnie nawet oczyszczanie terenu dzialki cieszyło! Wszystkie zakupy bardzo cieszą. My i tak sporo rzeczy kupiliśmy wcześniej i całe szczęście! Bo teraz nie wyrabiamy na zakrętach chwilowo, a zakupy cieszą kiedy nie są męczące i " na siłę" , wiesz tak na szybko, już trzeba tu i teraz więc jak się ma taką możliwośc najfajniej sobie to rozłożyć w czasie. Tylko,że u nas wszystko sprintem... ... 4,5 miesiąca budujemy i jak nawet wcześniej wydawało nam się,że kupiliśmy dużo rzeczy na "potem" to, "to potem" szybko przyszło i znowu maraton Ale nie narzekam... tzn. nie trzeba narzekać tylko się cieszyć,że wszystko do przodu leci... Buźka i tzrymam kciuki za terminarz prac! Tak jak jest zaplanowany, tak musi być wykonany i innej obcji nie przyjmujemy! Buźka:* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 08.02.2010 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 hej! to co było na dziś zaplanowane zostało wykonane zestawienia materiałów wysłane do ostatnich dwóch firm, mam nadzieję że dostanę szybką odpowiedź, podejmujemy ostateczną decyzję gdzie kupujemy materiały i czekamy na marzec , sąsiadeczko a cenę więźby to oni mają faktycznie kosmiczną wow tyle kasy i to w dodatku za świerk!!!!! no nic mam nadzieję że zaproponują coś ciekawego jeśli chodzi o resztę hm..... więc czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 08.02.2010 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Witaj... gdzie zamawiacie w końcu więźbę ... mnie tyż to niebawem czeka Czekaj, czekaj....... jako i ja czekam .... ino ja wiosny wyczekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 08.02.2010 23:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Witaj... gdzie zamawiacie w końcu więźbę ... mnie tyż to niebawem czeka Czekaj, czekaj....... jako i ja czekam .... ino ja wiosny wyczekuję więźbę zamówimy w naszych okolicach , dokładnie w tej samej gminie gdzie się urodziłam , mam nadzieję że ceny mają przystępniejsze, chyba że aż tak wszystko poszło w górę, mam nadzieję że już w tym tygodniu wszystko się wyjaśni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 09.02.2010 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Witaj... gdzie zamawiacie w końcu więźbę ... mnie tyż to niebawem czeka Czekaj, czekaj....... jako i ja czekam .... ino ja wiosny wyczekuję ihhiih nie tylko Ciebie kochana to czeka ,my dzwonimy do tartaku jutro i jak podadzą przyzwoita cene to zamawiamy ! a teraz mamy zakupowe szalenstwo jak to sie zwie w tym całym tygodniu ,a wydatków bedzie pewnie od groma ,ale powiem szczerze że mnie ciesza te zakupy bo wiem ze to na nasz domek jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts