Arctica 09.02.2010 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Aniu, daj znać jak coś zamówicie... my na razie mamy wykukaną po 550 za m3, impregnowaną... Jessi... my nie bardzo mamy jak ściągać dalsze materiały... nasze włości 100km od nas i nóg by toto dostało ... musimy być już na miejscu . Póki co mebluję... i już nie mam jak się w chałupie poruszać . I pomimo całych niedogodności jestem przeszczęśliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 09.02.2010 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Widzę,że wszystkie inwestorki w przedwiosennym szale zakupowym! ..... i baaardzo dobrze, bo wiosna zbliża się wielkimi krokami Dzień coraz dłuższy, słonko coraz wyżej, luty krótki i ani się obejrzymy a będzie MARZEC = WIOSNA ...... a wtedy zacznie się dziać! Pozdrawiam kochane inwestorki :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 09.02.2010 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Aniu, daj znać jak coś zamówicie... my na razie mamy wykukaną po 550 za m3, impregnowaną... Jessi... my nie bardzo mamy jak ściągać dalsze materiały... nasze włości 100km od nas i nóg by toto dostało ... musimy być już na miejscu . Póki co mebluję... i już nie mam jak się w chałupie poruszać . I pomimo całych niedogodności jestem przeszczęśliwa my też nie bedziemy teraz wszystkiego trzymac na działce bo u nas tak jak u Ciebie tez by wszystko dostało nózek i w dziwny sposób by sie ulotniło ,dlatego cześc materiałów mamy cały czas na składzie i teraz pozostałe tez beda czekać na składzie do momentu budowy i dopiero wtedy przyjadą na działkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 09.02.2010 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Aniu, daj znać jak coś zamówicie... my na razie mamy wykukaną po 550 za m3, impregnowaną... Jessi... my nie bardzo mamy jak ściągać dalsze materiały... nasze włości 100km od nas i nóg by toto dostało ... musimy być już na miejscu . Póki co mebluję... i już nie mam jak się w chałupie poruszać . I pomimo całych niedogodności jestem przeszczęśliwa hej jutro będę wiedziała po ile możemy zamówić więźbę, więc dam znac , jeśli coś zamówimy to też poinformuję hm......... Arctica to skąd Ty jesteś?? hm..... ja myślałam że mieszkasz w Płocku( tzn okolicach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 09.02.2010 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 my też nie bedziemy teraz wszystkiego trzymac na działce bo u nas tak jak u Ciebie tez by wszystko dostało nózek i w dziwny sposób by sie ulotniło ,dlatego cześc materiałów mamy cały czas na składzie i teraz pozostałe tez beda czekać na składzie do momentu budowy i dopiero wtedy przyjadą na działkę jessi my też trzymaliśmy wszystkie materiały na składzie, do tej pory mamy jeszcze porotherm i cegły, na dokończenie domku nie ma co ryzykować , zawsze znajdzie sie jakiś chętny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 09.02.2010 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Aniu, daj znać jak coś zamówicie... my na razie mamy wykukaną po 550 za m3, impregnowaną... Jessi... my nie bardzo mamy jak ściągać dalsze materiały... nasze włości 100km od nas i nóg by toto dostało ... musimy być już na miejscu . Póki co mebluję... i już nie mam jak się w chałupie poruszać . I pomimo całych niedogodności jestem przeszczęśliwa hej jutro będę wiedziała po ile możemy zamówić więźbę, więc dam znac , jeśli coś zamówimy to też poinformuję hm......... Arctica to skąd Ty jesteś?? hm..... ja myślałam że mieszkasz w Płocku( tzn okolicach) no niestety... 100 km dalej... prawie Wawa ... 15 km od stolycy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 09.02.2010 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 to Ty warszawianka jesteś! to nic zmienimy to ha a ja Cię kiedyś pytałam o galerię w Płocku..... skąd mogłaś wiedzieć dostałam wycenę od tej Twojej firmy, wszystko ok tylko okna mają drogie ale to akurat nie problem , więc czekam na ostatnią wycenę pozdrawiam i życzę Wam miłej nocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 10.02.2010 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 my też nie bedziemy teraz wszystkiego trzymac na działce bo u nas tak jak u Ciebie tez by wszystko dostało nózek i w dziwny sposób by sie ulotniło ,dlatego cześc materiałów mamy cały czas na składzie i teraz pozostałe tez beda czekać na składzie do momentu budowy i dopiero wtedy przyjadą na działkę jessi my też trzymaliśmy wszystkie materiały na składzie, do tej pory mamy jeszcze porotherm i cegły, na dokończenie domku nie ma co ryzykować , zawsze znajdzie sie jakiś chętny no dokładnie lepiej nie ryzykowac ,my tez nie mamy nawet jak byc codziennie na budowie w celu rozeznania czy wszystko juz stoi wiec wole zeby materiał sobie poczekał spokojnie na składzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 10.02.2010 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Eeee tam, od warszawianek od razu wyzywać... ja ze wsi a jako kobieta, nie ważne gdzie galeria ... tą koło przyszłego miejsca zamieszkania oblukać musiałam przecie Jessi, a na składach nie narzekają, że muszą materiał przetrzymywać? Może i ja bym cuś kupiła ... jak ja to lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 10.02.2010 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Jessi, a na składach nie narzekają, że muszą materiał przetrzymywać? Może i ja bym cuś kupiła ... jak ja to lubię wiesz co tam gdzie my trzymamy to nie narzekaja ,teraz jest taka możliwośc nie we wszystkich oczywiście składach ze pozwalaja przetrzymywać nasze zakupione materiały nawet do pół roku u siebie wieć smiało mogłabys sobie juz pokupowac częsc materiałów i po prostu przezimować do czasu ich odbiórki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 10.02.2010 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Jessi, a na składach nie narzekają, że muszą materiał przetrzymywać? Może i ja bym cuś kupiła ... jak ja to lubię wiesz co tam gdzie my trzymamy to nie narzekaja ,teraz jest taka możliwośc nie we wszystkich oczywiście składach ze pozwalaja przetrzymywać nasze zakupione materiały nawet do pół roku u siebie wieć smiało mogłabys sobie juz pokupowac częsc materiałów i po prostu przezimować do czasu ich odbiórki Arcitica na składach nie narzekają. my kupiliśmy w grudniu 2008 materiał na domek podpisaliśmy umowę że odbierzemy materiał w 2009 roku (więc zgodzili się na rok przetrzymania), materiału całego nie wykorzystaliśmy, tak jak pisałam mamy jeszcze cegłe i porotherm, dzwoniłam do nich w grudniu czy nie ma problemu bo przecież się inaczej umawialiśmy, powiedzieli mi żebym się nie martwiła i zadzwoniła do nich kiedy mają mi przywieźć. więc kupuj.... nie powinno być problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 10.02.2010 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 dziś dowiedziałam się troszkę o cenach więźby więc w dwóch miejscach jest ta sama cena 650 m3 impregnowana sosna, więc kochana sąsiadeczko powiedz mi skąd ty wyrwałaś tą swoją i z jakiego drzewajessi a Ty jak wiesz już jak z więźbą u Was? jakie ceny tam macie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 12.02.2010 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Łoj... chyba mi sie bedzie flaszka należała więźbę zamawiamy tutaj torchę daleko, ale jak na cały dach to transport w cenie , a cena z końca poprzedniego roku, jakby teraz zamawiać to nie powinna się zmienić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 13.02.2010 00:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 Łoj... chyba mi sie bedzie flaszka należała więźbę zamawiamy tutaj torchę daleko, ale jak na cały dach to transport w cenie , a cena z końca poprzedniego roku, jakby teraz zamawiać to nie powinna się zmienić... dzia jesteś kochana jutro do nich zadzwonię, a flaszka hm........ nie ma sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 15.02.2010 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Cześć Aniu Miłego dnia życzę, u nas śniegowa masakra przez weekend spadło kolekne ponad 30 cm śniegu KOŃCA NIE WIDAĆ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 15.02.2010 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Hej, hejjjj.... co zamówione i gdzie??????? pozdrowionka zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 15.02.2010 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Cześć Aniu Miłego dnia życzę, u nas śniegowa masakra przez weekend spadło kolekne ponad 30 cm śniegu KOŃCA NIE WIDAĆ..... wow to faktycznie masakra hm....... kiedy się to rozpuści? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 15.02.2010 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Hej, hejjjj.... co zamówione i gdzie??????? pozdrowionka zostawiam nic nie jest zamówione dostałam ostatnią wycenę z płocka i co?...... tragedia nie będę mówiła jakie mi ceny zaproponowali a najśmieszniejsze jest to ze udzielili mi rabatu 17% hhahahha, jutro albo w środę powinnam wszystko wiedzieć(mam nadzieję) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 16.02.2010 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Bo to tak jakoś działa.... najpierw ceny 50% w górę a później 17 rabatu.... toć to tylko Polska Ostatnio w Bricomanie zrobili suuuuper wyprzedaż. Wanna przeceniona z 2100 na 1700 zł. Tylko z boku nie odkleili starej ceny.................... 1699 .... Polska!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 16.02.2010 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Hej, hej! Przyszłam się przywitać i zakomunikować, że czy się to komu podoba, czy nie - WIOSNA idzie! Naprawdę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts