Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w lawendzie długa droga do spełnienia marzeń

Recommended Posts

Aniu, daj znać jak coś zamówicie... my na razie mamy wykukaną po 550 za m3, impregnowaną...

Jessi... my nie bardzo mamy jak ściągać dalsze materiały... nasze włości 100km od nas i nóg by toto dostało :roll: ... musimy być już na miejscu :) . Póki co mebluję... i już nie mam jak się w chałupie poruszać :D . I pomimo całych niedogodności jestem przeszczęśliwa :)

• Odpowiedzi 827
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Widzę,że wszystkie inwestorki w przedwiosennym szale zakupowym! :D :D :D

..... i baaardzo dobrze, bo wiosna zbliża się wielkimi krokami :D

Dzień coraz dłuższy, słonko coraz wyżej, luty krótki i ani się obejrzymy a będzie MARZEC = WIOSNA :D :D :D ...... a wtedy zacznie się dziać! 8)

Pozdrawiam kochane inwestorki :*

Aniu, daj znać jak coś zamówicie... my na razie mamy wykukaną po 550 za m3, impregnowaną...

Jessi... my nie bardzo mamy jak ściągać dalsze materiały... nasze włości 100km od nas i nóg by toto dostało :roll: ... musimy być już na miejscu :) . Póki co mebluję... i już nie mam jak się w chałupie poruszać :D . I pomimo całych niedogodności jestem przeszczęśliwa :)

my też nie bedziemy teraz wszystkiego trzymac na działce bo u nas tak jak u Ciebie tez by wszystko dostało nózek i w dziwny sposób by sie ulotniło :wink: :o ,dlatego cześc materiałów mamy cały czas na składzie i teraz pozostałe tez beda czekać na składzie do momentu budowy i dopiero wtedy przyjadą na działkę :wink: :D

hej

jutro będę wiedziała po ile możemy zamówić więźbę, więc dam znac , jeśli coś zamówimy to też poinformuję :)

hm......... Arctica to skąd Ty jesteś?? hm..... ja myślałam że mieszkasz w Płocku( tzn okolicach)

my też nie bedziemy teraz wszystkiego trzymac na działce bo u nas tak jak u Ciebie tez by wszystko dostało nózek i w dziwny sposób by sie ulotniło :wink: :o ,dlatego cześc materiałów mamy cały czas na składzie i teraz pozostałe tez beda czekać na składzie do momentu budowy i dopiero wtedy przyjadą na działkę :wink: :D

jessi my też trzymaliśmy wszystkie materiały na składzie, do tej pory mamy jeszcze porotherm i cegły, na dokończenie domku :) nie ma co ryzykować , zawsze znajdzie sie jakiś chętny ;)

hej

jutro będę wiedziała po ile możemy zamówić więźbę, więc dam znac , jeśli coś zamówimy to też poinformuję :)

hm......... Arctica to skąd Ty jesteś?? hm..... ja myślałam że mieszkasz w Płocku( tzn okolicach)

no niestety... 100 km dalej... prawie Wawa :roll: ... 15 km od stolycy :x

to Ty warszawianka jesteś! :)

to nic zmienimy to :) ha a ja Cię kiedyś pytałam o galerię w Płocku..... skąd mogłaś wiedzieć :)

dostałam wycenę od tej Twojej firmy, wszystko ok tylko okna mają drogie ale to akurat nie problem :), więc czekam na ostatnią wycenę :)

pozdrawiam i życzę Wam miłej nocki :)

jessi my też trzymaliśmy wszystkie materiały na składzie, do tej pory mamy jeszcze porotherm i cegły, na dokończenie domku :) nie ma co ryzykować , zawsze znajdzie sie jakiś chętny ;)

no dokładnie lepiej nie ryzykowac ,my tez nie mamy nawet jak byc codziennie na budowie w celu rozeznania czy wszystko juz stoi wiec wole zeby materiał sobie poczekał spokojnie na składzie :wink: :D

Jessi, a na składach nie narzekają, że muszą materiał przetrzymywać? Może i ja bym cuś kupiła :roll: ... jak ja to lubię :oops:

wiesz co tam gdzie my trzymamy to nie narzekaja ,teraz jest taka możliwośc nie we wszystkich oczywiście składach ze pozwalaja przetrzymywać nasze zakupione materiały nawet do pół roku u siebie :wink: :D :D wieć smiało mogłabys sobie juz pokupowac częsc materiałów i po prostu przezimować do czasu ich odbiórki :wink: 8)

Jessi, a na składach nie narzekają, że muszą materiał przetrzymywać? Może i ja bym cuś kupiła :roll: ... jak ja to lubię :oops:

wiesz co tam gdzie my trzymamy to nie narzekaja ,teraz jest taka możliwośc nie we wszystkich oczywiście składach ze pozwalaja przetrzymywać nasze zakupione materiały nawet do pół roku u siebie :wink: :D :D wieć smiało mogłabys sobie juz pokupowac częsc materiałów i po prostu przezimować do czasu ich odbiórki :wink: 8)

Arcitica na składach nie narzekają. my kupiliśmy w grudniu 2008 materiał na domek podpisaliśmy umowę że odbierzemy materiał w 2009 roku (więc zgodzili się na rok przetrzymania), materiału całego nie wykorzystaliśmy, tak jak pisałam mamy jeszcze cegłe i porotherm, dzwoniłam do nich w grudniu czy nie ma problemu bo przecież się inaczej umawialiśmy, powiedzieli mi żebym się nie martwiła i zadzwoniła do nich kiedy mają mi przywieźć. więc kupuj.... nie powinno być problemu :)

Łoj... chyba mi sie bedzie flaszka należała :roll: :wink:

więźbę zamawiamy tutaj

torchę daleko, ale jak na cały dach to transport w cenie :D, a cena z końca poprzedniego roku, jakby teraz zamawiać to nie powinna się zmienić...

dzia jesteś kochana :) jutro do nich zadzwonię,

a flaszka hm........ nie ma sprawy :)

Hej, hejjjj.... co zamówione i gdzie???????

pozdrowionka zostawiam :p

nic nie jest zamówione :( dostałam ostatnią wycenę z płocka i co?...... tragedia nie będę mówiła jakie mi ceny zaproponowali a najśmieszniejsze jest to ze udzielili mi rabatu 17% hhahahha, jutro albo w środę powinnam wszystko wiedzieć(mam nadzieję)