jawi66 01.11.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Zwracam się do osób zajmujących się budową kominków o pomoc w formie informacji i rady odnośnie ceny wybudowanego przezemnie kominka.Wymiary kominka 3,50x0,90x2,70.Kominek z wkładem Hajduk Volcano D, obudowa z bloczków betonu komórkowego gr 8 cm/110 szt./izolacja komory z płyt Izol,/21 płyt/dwa punkty DGP ,wykonanie wentylacji przy kominku,montaz pięciu kratek i wyczystki kominiarskiej. Okładzina kominka to ok.4 m2 granitu pozostała część wykończona na gładko.Dodatkowo z boku kominka trzy podświetlane półki.Osobą zechcącym mi pomóc w wycenie wyślę zdjęcia z budowy tego kominka.Moja zaproponowana cena dla inwestora to 2.500zł za całość to dużo czy mało ?pomóżcie proszę wycenić mi ten kominek za co wszystkim z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bagi69 02.11.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Cene uzgadniamy przed rozpoczęciem prac. Chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek R 03.11.2009 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 wg mnie cena OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cinzento 02.12.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 ?!2500zł to chyba za same 4m2 granitu (brutto).Ktoś wykonał kominek a teraz negocjujecie czy żle zrozumiałem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts