Aranaszek 01.11.2009 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Witam, Pod koniec listopada chcę wykończyć mieszkanie odebrane od developera w Szczecinie. Do zrobienia jest : 1. ok. 130 m2 ścian oraz 30 m2 sufitów do wygładzenia i malowania2. ok. 45 m2 kafelek do położenia, z czego:- ok 30 m2 glazury w łazience- ok 15 m2 terakoty w pokojach Kafelki będą położone w kostkę, co powinno ułatwić robotę. Poszukuję osób, które podjęłyby się tego zadania i wykonały to w sposób solidny i w rozsądnej cenie. Ewentualnie prosiłbym o namiary do takich osób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr-bud5 15.11.2009 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Witam. Szpachlowanie wraz z malowaniem 14 zł glazura40zl. Jestem z wielkopolski.Gdyby zdecydował się pan na moją usługę to na czas remontu nocowałbym o ile to możliwe w remontowanym mieszkaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts