rere79 14.10.2010 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 I ja czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 14.10.2010 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 I ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta.W 14.10.2010 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Witam po dłuższej przerwie nieobecności, no proszę jak sie u Was pozmieniało gratuluję każdego nowego etapu i oczywiście przeprowadzki. No może wybiore się tak przez przypadek do Redwanek i tak niechcący zachacze o Wasz domek, no chyba ze gonicie podglądywaczy:)) pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 14.10.2010 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Niestety dzisiaj rano zauważyłem jedną rzecz, o której rok temu pisał J-j tzn. skraplająca się woda na zamku drzwi wewnętrznych:-( Też mnie to martwi, bo nadal myślimy o tych drzwiach... Już nie wiem, czy warto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lobo_M 14.10.2010 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Obiecane zdjęcia Bez komentarzy bo zmęczeni jesteśmy http://lh3.ggpht.com/_s4gu-iIsLjo/TLdD7pvpw0I/AAAAAAAAIWQ/295cU5Mwz9s/s720/DSC08028.JPG http://lh5.ggpht.com/_s4gu-iIsLjo/TLdET8CKwII/AAAAAAAAIWU/d2yrR2v_4wE/s720/DSC08029.JPG http://lh5.ggpht.com/_s4gu-iIsLjo/TLdE3MfxyOI/AAAAAAAAIWY/KgX63X1ZrPM/s720/DSC08032.JPG http://lh3.ggpht.com/_s4gu-iIsLjo/TLdFZw0wFQI/AAAAAAAAIWc/VrDP56n6WME/s720/DSC08036.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 14.10.2010 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Pięknie, po prostu pięknie.Czarna kuchnia wygląda super.W wolnej chwili jak odzyskacie siły poproszę o zblizenie na lodówkę i oczywiscie naroznik:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 14.10.2010 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Nie no kochani jak dla mnie to super wygląda I nawet nie widać, że musicie jeszcze tyle wykończyć. A narożnik rewelacja, ale już o tym pisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 15.10.2010 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Ekstara! tak sobie ten wasz salon wyobrażałam! kominek bomba! Jestem na TAK! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lobo_M 15.10.2010 05:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Też mnie to martwi, bo nadal myślimy o tych drzwiach... Już nie wiem, czy warto... Warto, a roszenia na zamku nie unikniesz, drzwi nic nie mają do tego, a wkładka, wkładka jest nieoryginalna , bo tamtą musiałem zamienić po budowie, na przyszlość od razu polecam po zakupie drzwi na czas budowy zainstalować inna wkladkę a ta oryginalną zostawić jak już się wprowadzicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 15.10.2010 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 No super - mimo, że dopiero się wprowadziliście i wszystko jeszcze surowe to już widać ten klimat, ciepło - po prostu przytulnie:) jeszcze raz gratuluję i oczywiście wypatruję dalszych foto;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzioochna 15.10.2010 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Przepiękna ten Wasz domek Kuchnia jest cudna, teraz nie wiem czy robić biel z drewnem czy czerń z drewnem.. Czy mogę wiedzieć co to za kanapa jest w salonie? Czy dobrze widzę że jest grafitowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 15.10.2010 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Nie wiemy, teraz jak już będzie czas to sie wszystkiego dowiemy co do nazw itp. Jedno co wiem jest to fornir heh...ale czym sa oblozone glosniki to pan marcin wiedzial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 15.10.2010 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Witam i pozdrawiam! Pięknie się zapowiada Wasz domek.....taki w moim klimacie:) Piękna kuchnia.Pewnie niewiele z niej korzystaliście ale mam pytanie . Czy te czarne fronty bardzo się brudzą? Czy widać no nich odciski palców? Ja też planuję taką kolorystykę i nigdy innej nie brałam pod uwagę, ale zaczynaja do mnie docierać niezbyt fajne historie na temat utrzymania w czystości czarnych elementów w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lobo_M 15.10.2010 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Dzięki wielkie wszystkim A odpowiadając na pytania, to: narożnik to Como - Helvetia Furniture A czarne fronty są super - idealnie pasują do drewna, bardzo dobrze się je czyści - wystarczy przetrzeć mokrą szmatką viledy i zero śladów - żadnych płynów bo po nich są smugi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lobo_M 15.10.2010 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 heh...ale czym sa oblozone glosniki to pan marcin wiedzial Tata zawsze mi powtarzał, że "na pana to trzeba mieć wygląd i pieniądze";-) więc wystarczy "marcin". ba co do głośników to nawet wiem jaki to fornir - orzech amerykański! Kaśka zna już nazwy fornirów do kuchni i garderoby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 15.10.2010 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Dziękuję za odpowiedź.Nie mam już wątpliwości. To prawda czerń fantastycznie współgra z drewnem. Czekam na dalsze fotki.Mam nadzieję, ze nadejdzie kiedyś ta chwila kiedy ja również będę mogła "pochwalić się" swoimi wnętrzami....Co planujecie w kuchni na suficie poza lampą nad barkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lobo_M 15.10.2010 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 w kuchni na suficie będzie sześć halogenów, małe kwadratowe, polerowana stal. Z czasem pod szafkami wiszącymi bedzie na całej długości pasek LED, ale to musi poczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 15.10.2010 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 w kuchni na suficie będzie sześć halogenów, małe kwadratowe, polerowana stal. Z czasem pod szafkami wiszącymi bedzie na całej długości pasek LED, ale to musi poczekać pasek ledowy najepiej wpuscic w szafki (na 2-3mm)...bedziecie je pozniej oddawac do stolarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lobo_M 15.10.2010 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 nie wiem, zastanawiałem sie czy taki pasek który właśnie ma z 2mm bedzie widoczny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 15.10.2010 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 mi stolarz zrobil podciecie dokladnie w rozmiarze paskow (bo sa roznej szerokosci) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts