Anjazzielonego 20.10.2010 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 dziękuję za info, miło wiedzieć, że to TE krzesła, którym się sama przyglądam w Jysk:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 20.10.2010 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Trafiłam do Was z szarych wnętrz ;)gratuluję cudnego Dzieciaczka i pieknego domku:wiggle:. bardzo mi się u Was podoba:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 20.10.2010 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Jeszcze jedno pytanko, jakiego koloru jest ława, na stronie vinotti jest brązowo-szara, a u Was pod teak podchodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 20.10.2010 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Ale najazd szaraczków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 20.10.2010 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 nowa miejscówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lobo_M 20.10.2010 14:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 hehe, a zapraszamy ława i stół to orzech amerykański Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 20.10.2010 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Pieknie u was Widze lampe ktora sama chce i blat Lupusa A moglabym poprosic o foteczki blatu z bliska i odp czy nie zostaja odciski palcow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lobo_M 20.10.2010 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Odciski nie zostają, foteczki za dnia zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 20.10.2010 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Ok bede bardzo wdzieczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piogron 20.10.2010 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Super dziennik:) Przede wszystki zazdroszczę wam lokalizacji, blisko Ustki:) Możecie zdradzić cenę tych sof? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lobo_M 20.10.2010 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 To zależy od tkaniny, my mieliśmy z kat II z VII i wyszło ok 4500 za narożnik i sofę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piogron 20.10.2010 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Ok super, dzięki za odpowiedz. Mogę jeszcze zapytać co to za drzwi zewnętrzne czy to Hormann? I jeszczejedno pytanie natury technicznej, czytałem,że układaliście kanały do Wm z jakąś folią paroizolacyjną, czy kupowaliście je gotowe czy sami też docieplaliście? I skoro już jestem przy głosie, czy na ścianie w kuchni położyliście płyty betonowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lobo_M 20.10.2010 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 to są kanały jakie zaso]tosowałem:http://www.greka.com.pl/pl,categoryproduct,396,af-013.htmldrzwi to hormann renodoor i jestem bardzo zadowolony, są masywne i dobrze wykonane, czekam na mrozy żeby zrobić termowizję domu i wtedy się okaże czy równie ciepłe jak dane w katalogu.płyty betonowe z http://www.contractors.info.pl/?str=oferta3&x=plyty&p=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lobo_M 21.10.2010 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Forumowicze, może wiecie jak usunąć tłuste plamy z paneli??? Mamy kilka takich (to chyba tłuste) i nie chcą zejść ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 21.10.2010 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Witam! I gratuluję tempa - imponujące!Bardzo ładne wnętrza, i zdjęcia fajne:)pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budowlany_laik 21.10.2010 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 drzwi to hormann renodoor i jestem bardzo zadowolony, są masywne i dobrze wykonane, czekam na mrozy żeby zrobić termowizję domu i wtedy się okaże czy równie ciepłe jak dane w katalogu. Mam nadzieje, że wiecie jaki dokladnie U mają te drzwi? 1,5 W/m2K, a nie 1,1 jak podają niektore źródła. BTW, też mam właśnie te drzwi i nie jest to najmocniejszy punkt mojego domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 21.10.2010 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Budowlany laiku - możesz powiedzieć coś więcej? Zastanawiam się nad tymi drzwiami. A może - jakie drzwi wybrałbyś dzisiaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazi 21.10.2010 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Forumowicze, może wiecie jak usunąć tłuste plamy z paneli??? Mamy kilka takich (to chyba tłuste) i nie chcą zejść ... Chyba benzyna ekstrakcyjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piogron 21.10.2010 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Jeśli mogę Cie pomęczyć jeszcze o ten rekuperator Bartosza. Czy jest cichy, czy słychać jego pracę przez kanały? Widziałem chyba,że montowałeś skrzynki rozprężne prze amenostatmi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lobo_M 21.10.2010 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Jeśli mogę Cie pomęczyć jeszcze o ten rekuperator Bartosza. Czy jest cichy, czy słychać jego pracę przez kanały? Widziałem chyba,że montowałeś skrzynki rozprężne prze amenostatmi. tylko przy max. predkości troche słychać, ale nie przez kanały tylko przez strop, bo silniki stoją na suficie podwieszanym z OSB, i nie miałem jeszcze czasu ich owinąć wełną żeby je wygłuszyć. NIe stosowałem skrzynek rozprężnych, to są silniki w obudowach, Bartosz je tak obudowuje że można je postawić dalej od wymiennika. Fakt drzwi nie są najlepsze pod wsględem energooszczedności ale ja bym je wybrał drugi raz, bo są bardzo ładne, wystarczająco energooszczędne i porządnie wykonane. Z tego co wiem to za mega energooszczędne to trzeba dać jeszce raz tyle pieniędzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts