Tissana 21.02.2011 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Nigdy nie podobały mi się takie kolory, ale bardzo ładnie to wygląda ) Ja bym tylko dodała jakieś zasłony na okna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lobo_M 21.02.2011 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 (edytowane) Witam Marcin możesz powiedzieć co dawałeś za podkład pod te panele jakaś mata czy jeszcze coś innego ok juz widze na foto to jest ta pianka IZO-Floor pyt 2 Do kominka dawałeś zasilanie z dworu czyt dajesz bezpośrednio z salonu Ciekawy ten pomysł z wywiewem do garażu Edytowane 21 Lutego 2011 przez Lobo_M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lobo_M 21.02.2011 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Z wywiewem do garażu gdzieś czytałam, że to nie jest dobry pomysł, bo wilgoci jest dużo w wywiewanym powietrzu. Przy obecnej temperaturze i wilgotności może to nie problem, ale latem? Może trzeba zrobić przełączany wywiew? To miałoby służyć tylko w okresach listopad-marzec, żeby temp była wyższa w garażu. garaż jest od północy i latem chce mieć tam chłodno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lobo_M 21.02.2011 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Nigdy nie podobały mi się takie kolory, ale bardzo ładnie to wygląda ) Ja bym tylko dodała jakieś zasłony na okna... Jak to mówią w ojczyżnie krecika "to se ne da"!!! Nie nasze klimaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mefiko 23.02.2011 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Ja mam pytanie o drzwi wewnętrzne - to model Piano z DRE? Jaki macie kolor? Jesion czy dąb bielony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lobo_M 23.02.2011 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Ja mam pytanie o drzwi wewnętrzne - to model Piano z DRE? Jaki macie kolor? Jesion czy dąb bielony. Dre Premium dąb bielony ryfla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mefiko 23.02.2011 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Dziękuję za informację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megi26 24.02.2011 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Halo halo Chciałam się przypomnieć o te kolory pokoju Juniora Czekam z niecierpliwością na odp. Mam nadzieje że da się odnaleźć te puszki z nr. kolorów z mieszalnika, będę bardzo wdzięczna !!! Pozdrawiam )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dakula 27.02.2011 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Witampodziwiam tempo realizacji waszego domu oraz świetny wystrój wnętrza. Ponieważ zastanawiam się nad bardzo podobnym układem kuchni jak u was, mam pytanie czy jesteście z niej zadowoleni, czy ewentualnie coś byście zmienili? Chodzi mi szczególnie o rozmieszczenie lodówki, kuchenki, zlewu i głównego blatu roboczego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lobo_M 27.02.2011 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Halo halo Chciałam się przypomnieć o te kolory pokoju Juniora Czekam z niecierpliwością na odp. Mam nadzieje że da się odnaleźć te puszki z nr. kolorów z mieszalnika, będę bardzo wdzięczna !!! Pozdrawiam )) puszki zielonej nie mam, cimny fiolet podam na dniach bo ma wykonawca, a siwa to NCS S 4502-Y Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lobo_M 27.02.2011 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Witam podziwiam tempo realizacji waszego domu oraz świetny wystrój wnętrza. Ponieważ zastanawiam się nad bardzo podobnym układem kuchni jak u was, mam pytanie czy jesteście z niej zadowoleni, czy ewentualnie coś byście zmienili? Chodzi mi szczególnie o rozmieszczenie lodówki, kuchenki, zlewu i głównego blatu roboczego. Jak dla nas wszystko jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megi26 28.02.2011 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Dziękuje za Info I jeszcze raz gratuluje pięknego domku!!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dakula 28.02.2011 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Również dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megi26 14.03.2011 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Mam jeszcze jedno pytanko- czy jesteście zadowoleni z blatu w kuchni? jak z utrzymaniem czystości na ciemnym blacie? Ślicznie wygląda i sama zastanawiam się nad takim, ale boję się że będzie na nim widać każde ślady... Chciałabym się jeszcze dopytać o ten ciemny fiolet Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 15.03.2011 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Marcinie, jesteś zadowolony z płyt betonowych? jaki rodzaj wybraliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 16.03.2011 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Piękne wnętrza. Bardzo mi przypadły do gustu. Dołączam się do pytania na temat blatów. Czy sa praktyczne? Można prosić o jakieś zdjęcia z bliska? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lobo_M 16.03.2011 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Płyty betonowe ze strony http://www.contractors.info.pl/ A tu dwa zdjęcia z bliska http://blog.ciemnia24.pl/wp-content/uploads/2011/03/DSC00440.jpg http://blog.ciemnia24.pl/wp-content/uploads/2011/03/DSC00457-633x950.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lobo_M 16.03.2011 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 A blaty,hmm - wyglądają fajnie, ale wszystko na nich widać, trzeba mocno polubić ścierkę, ale jak mielibyśmy robić jeszcze raz to pewnie takie same Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 16.03.2011 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Dziękuję Marcinie, właśnie dlatego pytałam o Twoje płyty, bo rozważam kupno w tej firmie, a opinie różne. Sto razy bardziej od plyt podoba mi się model:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 16.03.2011 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 dzięki. Wyglądają ślicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts