Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Budowy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam Marcin możesz powiedzieć co dawałeś za podkład pod te panele jakaś mata czy jeszcze coś innego

ok juz widze na foto to jest ta pianka IZO-Floor

pyt 2 Do kominka dawałeś zasilanie z dworu czyt dajesz bezpośrednio z salonu

Ciekawy ten pomysł z wywiewem do garażu

IMG_8398.JPG

Edytowane przez Lobo_M

Z wywiewem do garażu gdzieś czytałam, że to nie jest dobry pomysł, bo wilgoci jest dużo w wywiewanym powietrzu. Przy obecnej temperaturze i wilgotności może to nie problem, ale latem? Może trzeba zrobić przełączany wywiew?

To miałoby służyć tylko w okresach listopad-marzec, żeby temp była wyższa w garażu. garaż jest od północy i latem chce mieć tam chłodno.

Witam

podziwiam tempo realizacji waszego domu oraz świetny wystrój wnętrza.

Ponieważ zastanawiam się nad bardzo podobnym układem kuchni jak u was, mam pytanie czy jesteście z niej zadowoleni, czy ewentualnie coś byście zmienili? Chodzi mi szczególnie o rozmieszczenie lodówki, kuchenki, zlewu i głównego blatu roboczego.

Halo halo

Chciałam się przypomnieć o te kolory pokoju Juniora :)

Czekam z niecierpliwością na odp.

Mam nadzieje że da się odnaleźć te puszki z nr. kolorów z mieszalnika, będę bardzo wdzięczna !!!

Pozdrawiam :)))

puszki zielonej nie mam, cimny fiolet podam na dniach bo ma wykonawca, a siwa to NCS S 4502-Y

Witam

podziwiam tempo realizacji waszego domu oraz świetny wystrój wnętrza.

Ponieważ zastanawiam się nad bardzo podobnym układem kuchni jak u was, mam pytanie czy jesteście z niej zadowoleni, czy ewentualnie coś byście zmienili? Chodzi mi szczególnie o rozmieszczenie lodówki, kuchenki, zlewu i głównego blatu roboczego.

Jak dla nas wszystko jest ok.

• 2 weeks później...

Mam jeszcze jedno pytanko- czy jesteście zadowoleni z blatu w kuchni?

jak z utrzymaniem czystości na ciemnym blacie? Ślicznie wygląda i sama zastanawiam się nad takim,

ale boję się że będzie na nim widać każde ślady...

Chciałabym się jeszcze dopytać o ten ciemny fiolet :)

Pozdrawiam