anowi3107 26.03.2012 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 http://www.contractors.info.pl Witam, Przejzalam Wasz dziennik - u mnie w mieszkaniu tez jest duzo szarosci, ten sam blat kuchenny bardzo mi sie u Was podoba. Chicialam zapytac o plyty betonowe w kuchni - jak sie czyszcza itd ? jesli mozna prosic o aktualne zdjecia byloby super . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lobo_M 26.03.2012 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 przecieramy je mokrą szmatka z microfibry i tyle, zero sladów uzytkowania one były zaimpregnowane przez producenta, nic nie chłoną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DEZET 01.04.2012 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Ufff, przebrnąłem przez cały DB. Witam!Co jakiś czas przewijało się na forum Twoje nazwisko, aż znalazłem dziennik. Super domek. No i mamy chyba wspólne zainteresowania - fotografia. Jakie oczko ten Samyang? 8mm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 02.04.2012 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Mam pytanko odnośnie hokerów - co to za jedne ? Czy wygodne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lobo_M 02.04.2012 06:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Ufff, przebrnąłem przez cały DB. Witam! Co jakiś czas przewijało się na forum Twoje nazwisko, aż znalazłem dziennik. Super domek. No i mamy chyba wspólne zainteresowania - fotografia. Jakie oczko ten Samyang? 8mm? Tak fisheye 8mm, ostatnio uległ awarii, dosłownie 2 miesiace przed końcem gwarancji, na szczęście firma FOTO-TIP pokazał klasę - wymienieli na nówke sztukę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lobo_M 02.04.2012 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Mam pytanko odnośnie hokerów - co to za jedne ? Czy wygodne ? Dobre pytanie, ale musze spytać, żony. Są wygodne i naprawdę ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 02.04.2012 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Proszę o namiar wobec tego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lobo_M 02.04.2012 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 (edytowane) Proszę o namiar wobec tego ? http://www.sklep.meble.pl/p37,ley-premium-hoker-stolek-barowy-stal-inox-kolor-dowolny.html Edytowane 2 Kwietnia 2012 przez Lobo_M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DEZET 02.04.2012 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Tak fisheye 8mm, ostatnio uległ awarii, dosłownie 2 miesiace przed końcem gwarancji, na szczęście firma FOTO-TIP pokazał klasę - wymienieli na nówke sztukę Można wiedzieć co się zepsuło w tak "prostej" konstrukcji? sorki za OT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 03.04.2012 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Oooo... i w kazdym kolorze na zamówienie ... super. A jakieś dziecko na nim u Was siedzi ? Moja Soni ma zwracać uwagę na to jak siedzi (lekko skrzywiony kręgosłup) i trochę się boje bez oparcia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lobo_M 03.04.2012 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Można wiedzieć co się zepsuło w tak "prostej" konstrukcji? sorki za OT Pierścień focusa, mogłeś obracać w nieskończoność a i focus sie nie zmieniał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lobo_M 03.04.2012 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Oooo... i w kazdym kolorze na zamówienie ... super. A jakieś dziecko na nim u Was siedzi ? Moja Soni ma zwracać uwagę na to jak siedzi (lekko skrzywiony kręgosłup) i trochę się boje bez oparcia.... 2-letni syn, jak się wdrapie to siedzi;-) Hoker raczej nie jest do przesiadywania z oparciem, raczej do biesiadowania:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 04.04.2012 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 A ja tak z innej beczki Jeśli będę mieć w domu ogrzewanym prądem rekuperator - to okap w kuchni chyba musi być na filtry? No bo tradycyjny wywiewny to nie za bardzo chyba można w takim domu podłączyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lobo_M 04.04.2012 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 A ja tak z innej beczki Jeśli będę mieć w domu ogrzewanym prądem rekuperator - to okap w kuchni chyba musi być na filtry? No bo tradycyjny wywiewny to nie za bardzo chyba można w takim domu podłączyć? W żadnym domu który posiada WM nie podłącza się okapu do WM i rodzaj ogrzewania nie ma na to wpływu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 05.04.2012 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 Źle to sformułowałam, nie chodzilo mi o podłączanie okapu do WM. Tylko czy np. można zostawić w kuchni jeden tradycyjny otwór wentylacyjny, wyprowadzić go rurą poza dach i do tego podłączyć wyciąg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 05.04.2012 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 Źle to sformułowałam, nie chodzilo mi o podłączanie okapu do WM. Tylko czy np. można zostawić w kuchni jeden tradycyjny otwór wentylacyjny, wyprowadzić go rurą poza dach i do tego podłączyć wyciąg? Tutli_putli, Tobie chodzi chyba o to, czy można w domu z WM zrobić okap podłączony tradycyjnie do wentylacji grawitacyjnej, żeby zamontowac klasyczny "wyciąg" zapachów na zewnątrz? Nam odradzali takie rozwiązanie. Nasz Magik od WM wręcz sie przeraził tym pomysłem ponoć to może zakłócać WM. Przy WM raczej montuje się zwykły okap z filtrem węglowym, który ma za zadanie pochłaniać zapachy, a w przypadku smażonej ryby" należy włączyć najwyższy bieg WM i się przewietrzy. Taką wersję nam sprzedano... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joasmo 05.04.2012 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 Moorela i co? Czy to wietrzenie działa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 05.04.2012 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 Moorela i co? Czy to wietrzenie działa? Nie działa jeszcze bo ja dopiero strop robię Ale taki jest plan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 05.04.2012 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 Dzięki Moorela - otóż właśnie o to mi chodzi Mnie trochę przeraża ten pochłaniacz, bo jakoś nie wierzę że jest wstanie pozbyć się wszystkich rybich zapachów np. poza tym trzeba ciągle w te filtry inwestować. Akurat dużo gotuję i spędzam sporo czasu w kuchni więc to dla mnie bardzo istotna kwestia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lobo_M 05.04.2012 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 Tutli_putli, Tobie chodzi chyba o to, czy można w domu z WM zrobić okap podłączony tradycyjnie do wentylacji grawitacyjnej, żeby zamontowac klasyczny "wyciąg" zapachów na zewnątrz? Nam odradzali takie rozwiązanie. Nasz Magik od WM wręcz sie przeraził tym pomysłem ponoć to może zakłócać WM. Przy WM raczej montuje się zwykły okap z filtrem węglowym, który ma za zadanie pochłaniać zapachy, a w przypadku smażonej ryby" należy włączyć najwyższy bieg WM i się przewietrzy. Taką wersję nam sprzedano... tak własnie:-) działa ale nie w 5min:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts