Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Budowy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

teraz jedyne co bym zmienil to slupy byl law w szalunku okraglym z rury kartonowej bo by bylo szybciej .

brilliant - dlatego lubię tu zaglądać co jakiś czas :)

a powiedz Marcin czy z WM jesteś zadowolony bo kuźwa się naczytałem na temat WMG nydara i mam taki mętlik, że spać nie mogę

dobre dobre

z tym samochodem to moja żona miala wylew by :D

czy wasze żony pobłażliwie patrzą na wyjazdy o 5 rano?

na cwu idzie mi 2,5 kwh na dobe

mieścisz się w 5-6 kwh?

Nie ma nic przeciwko dopuki przy wychodzeniu nie obudze dzuecja i w drodze powrotnej kupie pieczywo na sniadanie

Spokojnie ja oscyluje w okolicy 5kWh, na koniec miesiaca ocenie licznik

Zgadza się w nocy jest ok, ale w dzień jak by nawiewało temp

Wtedy jak robiłem miałem Bartosza ze zniżką, teraz jakbym miał robić WM i nie miałbym zniżki to nie wiem jakie reku bym wziął tymbardziej że od czasu budowy mineły 3 lata i totalnie "wypadłem z obiegu"

To GGWC nie był z nierdzewki? zwykła blacha, czy galwanizowana?

Ja zawsze byłem wyznawcą że im coś prostsze tym lepsze, niestety w dzisiejszych czasach coraz mniej takich rozwiązań.

wczoraj 110km 23,4 km/h

wyjazd 4.30

ulewa pod pakoscią

Że Ci się chc!!! Pełen szacunek.

Co do CWu to nie badałem miesiącami, ale teraz może ponotuje, chociaż to nie będzie adekwatne, u nas jest spora rotacja: latem goście, różnie z intensywnością sportów a to też przekłąda się na zużycie bo zależy jakie sporty, (po rowerze i bieganiu prysznic w domu, ale po siłowni i hali poza domem, to samo basen sauna) dlatego zależy co w danym miesiącu "jest na tapecie" poza tym nasze wyjazdy, albo moje, wiec u mnie to loteria, nie ma podzialu lato zima

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
Co najważniejsze w końcu robimy ogrodzenie przednie i kostkę przed domem, mam kilka zdjęć więc po zakończeniu umieszczę, bo jak by nie było to dokończenie budowy;-)

ciekawe, jak ostatecznie wyszło ogrodzenie i kostka; zapewne - jak wszystko za co się zabraliście w trakcie budowy, efekt jest świetny:)

Fakt nie dalem zdjec, postaram sie dodac jak najszybciej

Po edycji,

Zjecia juz sa teraz tylko musze je wrzucic na forum, a niestety FM nie daje takiej mozliwosci z urzadzen mobilnych, wiec przy okazji uruchomienia komputera zrobie to. No chyba ze zmobilizuje sie wczesniej;-)

Edytowane przez Lobo_M

a ja widziałam na własne oczęta i chciałam powiedzieć - pięknie jest, Sąsiad:):D

domek i otoczenie wygląda rewelacyjnie:yes::yes::yes:

gratulacje:wave:

p.s. nawet najmłodszy członek;) Rodziny wpasował się kolorystycznie w otoczenie...cudny jest...to dog weimerski chyba? - podgladam jak przelatuję koło Was:D

pozdrowienia z kolonii lesnej;)

a ja widziałam na własne oczęta i chciałam powiedzieć - pięknie jest, Sąsiad:):D

domek i otoczenie wygląda rewelacyjnie:yes::yes::yes:

gratulacje:wave:

p.s. nawet najmłodszy członek;) Rodziny wpasował się kolorystycznie w otoczenie...cudny jest...to dog weimerski chyba? - podgladam jak przelatuję koło Was:D

pozdrowienia z kolonii lesnej;)

Hehehe, jakim autem przelatujesz, to zwroce uwage, a najlepiej to sie zatrzymaj na słowo! Mąż to wiem, zmienił na białą strzałę, SSSuper;-)

Pies to wyżeł weimarski, szukaliśmy tak żeby do polbruku pasował;)

Otoczenie surowe, na razie jest tylko projekt, realizacja czeka w kolejce do portfela.

Wy za sosnami się chowacie więc nic nie widać...