rafek11 23.07.2013 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 CześćDobrze, że ja garażu nie mam, tylko wiatę. I to wysoką, więc taka sytuacja mi nie grozi. Jak malowałem szopę narzędziową, to doskonale wiedziałem, ze jest niskie nadproże i trzeba się schylić przy wychodzeniu, ale i tak kilka razy ostro przywaliłem z bańki.narka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 23.07.2013 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 (edytowane) dobre dobre z tym samochodem to moja żona miala wylew by czy wasze żony pobłażliwie patrzą na wyjazdy o 5 rano? na cwu idzie mi 2,5 kwh na dobe mieścisz się w 5-6 kwh? Edytowane 23 Lipca 2013 przez malux20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mic81 24.07.2013 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 teraz jedyne co bym zmienil to slupy byl law w szalunku okraglym z rury kartonowej bo by bylo szybciej . brilliant - dlatego lubię tu zaglądać co jakiś czas a powiedz Marcin czy z WM jesteś zadowolony bo kuźwa się naczytałem na temat WMG nydara i mam taki mętlik, że spać nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 24.07.2013 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 LOBO MA większe doświadczenieale te reku dla mnie jest jakieś bezsensuinaczej koszty są zbyt duże dla efektu otzymywanego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lobo_M 24.07.2013 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 dobre dobre z tym samochodem to moja żona miala wylew by czy wasze żony pobłażliwie patrzą na wyjazdy o 5 rano? na cwu idzie mi 2,5 kwh na dobe mieścisz się w 5-6 kwh? Nie ma nic przeciwko dopuki przy wychodzeniu nie obudze dzuecja i w drodze powrotnej kupie pieczywo na sniadanie Spokojnie ja oscyluje w okolicy 5kWh, na koniec miesiaca ocenie licznik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lobo_M 24.07.2013 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Co do WM to ma to sens jak robi sie samemu, latem ratuhe mi to zycie bo w nocy wentyluje na maxa i to dziala, choc GWC bylby lepszy, poza tym WM jest niezastapiona na duzych imprezach a u nas czeste sa zloty na duza skale:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 25.07.2013 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 ja mam ggwc wyłączone nawet w te upały [tym bardziej że mi instalację żżera rdza-muszę to zgłosić instalatorowi]te 5 kwh to robi na mnie wrażenie mi w nocy ładnie przedmuchuje samo reku- robić samemu obowiązkowomic - nie wydawaj na to ustrojstwo więcej niż 10 tyś za całość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lobo_M 25.07.2013 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Zgadza się w nocy jest ok, ale w dzień jak by nawiewało tempWtedy jak robiłem miałem Bartosza ze zniżką, teraz jakbym miał robić WM i nie miałbym zniżki to nie wiem jakie reku bym wziął tymbardziej że od czasu budowy mineły 3 lata i totalnie "wypadłem z obiegu" To GGWC nie był z nierdzewki? zwykła blacha, czy galwanizowana? Ja zawsze byłem wyznawcą że im coś prostsze tym lepsze, niestety w dzisiejszych czasach coraz mniej takich rozwiązań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 26.07.2013 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 dziś jechalem przez boboszów , międzylesie - tacy nizinni rowerzyści jak ja mogą nabawic sie kompleksówprzy moich 2,5 te twoje 5 to rewelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RK1719508166 27.07.2013 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 malux co Ci zżera? jaka cześć? te ok 5 dla Galmetu i prysznicu wydaje się być normalne mi tez tak wychodzilo zamin zona z wanny zaczela korzystac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 27.07.2013 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 ŚRUBUNKI u mnie teraz 2,3-2,5 kwhzimą dużo więcej niż 5 kwh wam wychodzi?podłaczyłem ggwc z 24 nawiewu zrobilo sie 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 29.07.2013 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 wczoraj 110km 23,4 km/hwyjazd 4.30ulewa pod pakoscią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lobo_M 30.07.2013 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 wczoraj 110km 23,4 km/h wyjazd 4.30 ulewa pod pakoscią Że Ci się chc!!! Pełen szacunek. Co do CWu to nie badałem miesiącami, ale teraz może ponotuje, chociaż to nie będzie adekwatne, u nas jest spora rotacja: latem goście, różnie z intensywnością sportów a to też przekłąda się na zużycie bo zależy jakie sporty, (po rowerze i bieganiu prysznic w domu, ale po siłowni i hali poza domem, to samo basen sauna) dlatego zależy co w danym miesiącu "jest na tapecie" poza tym nasze wyjazdy, albo moje, wiec u mnie to loteria, nie ma podzialu lato zima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 10.08.2013 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 przy upałach ostatnich u nas bede siedział na 1200m przez tydzien w demanowskiej dolinie [przy samym wyciągu]kilka razy bede chcial podjechac z liptowskiego mikulasa na te 1200m[pewnie bedzie z500-700m przewyzszenia na 15 km] zobaczymy jak to wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greywolf 19.08.2013 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Co najważniejsze w końcu robimy ogrodzenie przednie i kostkę przed domem, mam kilka zdjęć więc po zakończeniu umieszczę, bo jak by nie było to dokończenie budowy;-) ciekawe, jak ostatecznie wyszło ogrodzenie i kostka; zapewne - jak wszystko za co się zabraliście w trakcie budowy, efekt jest świetny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lobo_M 23.08.2013 17:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 (edytowane) Fakt nie dalem zdjec, postaram sie dodac jak najszybciejPo edycji,Zjecia juz sa teraz tylko musze je wrzucic na forum, a niestety FM nie daje takiej mozliwosci z urzadzen mobilnych, wiec przy okazji uruchomienia komputera zrobie to. No chyba ze zmobilizuje sie wczesniej;-) Edytowane 23 Sierpnia 2013 przez Lobo_M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lobo_M 24.08.2013 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 Tak to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lobo_M 24.08.2013 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 cd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 24.08.2013 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 a ja widziałam na własne oczęta i chciałam powiedzieć - pięknie jest, Sąsiad:) domek i otoczenie wygląda rewelacyjnie:yes::yes: gratulacje:wave: p.s. nawet najmłodszy członek;) Rodziny wpasował się kolorystycznie w otoczenie...cudny jest...to dog weimerski chyba? - podgladam jak przelatuję koło Was:D pozdrowienia z kolonii lesnej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lobo_M 24.08.2013 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 a ja widziałam na własne oczęta i chciałam powiedzieć - pięknie jest, Sąsiad:) domek i otoczenie wygląda rewelacyjnie:yes::yes: gratulacje:wave: p.s. nawet najmłodszy członek;) Rodziny wpasował się kolorystycznie w otoczenie...cudny jest...to dog weimerski chyba? - podgladam jak przelatuję koło Was:D pozdrowienia z kolonii lesnej;) Hehehe, jakim autem przelatujesz, to zwroce uwage, a najlepiej to sie zatrzymaj na słowo! Mąż to wiem, zmienił na białą strzałę, SSSuper;-) Pies to wyżeł weimarski, szukaliśmy tak żeby do polbruku pasował Otoczenie surowe, na razie jest tylko projekt, realizacja czeka w kolejce do portfela. Wy za sosnami się chowacie więc nic nie widać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts