amglad1 23.12.2013 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 Marcinie zostawiam choinkę w prezencie a życzenia złożymy osobiście;)wesołych świąt:Dhttp://bi.gazeta.pl/im/2/8823/z8823592Q,fot--Boze-Narodzenie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawko_ 26.12.2013 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2013 Witam, masz panele w salonie. Okna do podłogi. Listwy na ścianach widzę, a pod oknami co dałeś ? Jeśli miałbyś jakąś fotkę z bliska byłbym wdzięczny. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lobo_M 28.12.2013 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 Te same listey tylko zamontowane w poziomie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lobo_M 28.12.2013 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 Marcinie zostawiam choinkę w prezencie a życzenia złożymy osobiście;) wesołych świąt:D http://bi.gazeta.pl/im/2/8823/z8823592Q,fot--Boze-Narodzenie.jpg Dzieki dzieki. Dzisiaj nawet do Was zajechalem, kolo 12 ale przez okno nie widac bylo Zadnych ruchow, wiec sie ulotnilem. Mam nadzieje ze odrobilas lekche i liczniki pospisywane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawko_ 28.12.2013 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 Listwy w poziomie ? Hmmm nic mi to nie mówi. Masz może jakąś fotkę ?Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lobo_M 29.12.2013 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 Zrobie, tylko musi mnie natchnac:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawko_ 29.12.2013 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 Byłbym wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lobo_M 01.01.2014 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 Byłbym wdzięczny podeslij maila na prv to Ci podesle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mic81 05.01.2014 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Marcin widziałem że kładłeś panele po "całości" ( bez przerw między pokojami i korytarzem) Czy nie wynikają z takiego zabiegu jakieś komplikacje ? Podoba mi się takie rozwiązanie i planuję zrobić tak u siebie również panele egger tyle że king size. W którym miejscu rozpocząłeś układać salon , pokoje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mic81 05.01.2014 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Witam, masz panele w salonie. Okna do podłogi. Listwy na ścianach widzę, a pod oknami co dałeś ? Jeśli miałbyś jakąś fotkę z bliska byłbym wdzięczny. Pozdrawiam. ja też bym poprosił o fotkę jeśli można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lobo_M 05.01.2014 16:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Ukłądanie zaczęło się na styku salon/kuchnia, i poszło w kierunku okna w salonie, na lewo do sypialni, potem w sypialni lekka cofka do sciany i wejscie do garderoby, no i dalej w strone pokoi, wejscie do nich i w styrone okna +1 panel foca sie do sciany. Najwazniejsze to zachowac odpowiednia dylatacje, nie za mala, u mnie po roku kilka paneli zostalo dosunietych, ale to nie byl problem tylko wyjecie listwy przypodlogowej i po temacie. to fioletowe na zdjeciu to silikon ktory w rzeczywistosci jest w kolorze listwy ale swiatlo lampy telefonu zmienilo kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mic81 05.01.2014 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 U siebie oprócz wiatrołapu i obu łazienek chce położyć jeden rodzaj na raz. ( kuchnia salon i 4 pokoje) Ile cm zostawia się dylatacji przy ścianach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lobo_M 05.01.2014 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 U siebie oprócz wiatrołapu i obu łazienek chce położyć jeden rodzaj na raz. ( kuchnia salon i 4 pokoje) Ile cm zostawia się dylatacji przy ścianach ? mysle ze cm powinien wystarczyc, ja mam miedzy 1-1,5cm. wazne zeby listwy to zakryly i oscieznice drzwi, uwazaj zeby wlasnie przy drzwiach nie byly zbyt duze luki bo pozesz miec potem szpary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
head67 23.02.2014 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 Co się wywiadem nie chwalisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lobo_M 24.02.2014 22:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 heheh, bo czym tu się chwalić. Podeślij jakiś skan na maila bo murator obiecał że podeśle ale na razie cisza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiaczek 25.02.2014 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Witam, piękne wnętrza mam pytanie odnośnie narożnika i sofy w salonie znalazłam ze to - helvetia - nie wiem czy bydgoskie nie mają go juz w ofercie bo nie moge go znaleźć proszę o podpowiedź gdzie go szukac pozdrawiam, Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiaczek 25.02.2014 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 nie ma jak źle szukać ... znalazłam http://www.ekoline.pl/15/meble-wypoczynkowe/p/477 jaki kolorek wybraliście? pozdrawiam, Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lobo_M 25.02.2014 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Nie wiem jaki to jest ale jest to kolor z grupy drugiej , wiec prawie najtanszej, a praktyka pokazala ze byl to strzal w 10, zero plam, wszystko z nich schodzi po przetarciu mokra szmatka. Material jest taki "surowy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 31.03.2014 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Lobo planuję odmałpować po lekkiej modyfikacji Wasz plac zabaw drewniany - mam jedno pytanie - czy dzieci dają radę się wdrapać na zadaszenie nad hamakiem? czy różnica poziomów jest na tyle bezpieczna, że nie wchodzą? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lobo_M 03.04.2014 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Na pewno by dary radę, ale nie wchodzą. W załączniku zdjęcie projektu, może pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts