astroswiat 01.11.2009 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Miałam okazję pracować za granicą, jedna firma austrijska zaproponowała nam z przyjaciólką nieźle warunki. Miałam wątpliwości, przecież musiałam rzucić dobrą pracę w Polsce. Zwróciłam się do astrologa z tym pytaniem. Astrołog poradził nie zwalniać się ciągiem dwoch miesiący. Zdecydowałam poczekać te parę miesiący. Przyjaciólka powiedziała mi, że jestem głupia, bo wierzę astrologam i zwolniła się. Przyjechała do Austrii, ale pracowała w tej firmie dopiero dwa miesiący, potem zaczęła się kryza finansowa, i austrijska firma musiala skrócić swoich pracowników. Więc przyjaciólka wróciła się do Polski, ale straciła pracę i w Austrii, i w Polsce. ten astropsycholog z serwisu http://astroswiat.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 01.11.2009 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 A tak poza tym to wszystko w porządku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 01.11.2009 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 skoro astroswiat się nam tutaj tak ślicznie reklamuje .... to może nam powie , kiedy minie kryzys ? albo czy zima będzie długa i sroga? albo czy Lump Praski na forum wróci .... hę? się reklamuje - się konsekwencje ponosi ... a co ... nie ma nic darmo .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 01.11.2009 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 No i te 6 cyferek poproszę. Na pw oczywizda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 01.11.2009 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 no nie jaki priv , ja też chcę publicznie proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 01.11.2009 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 ...... i austrijska firma musiala skrócić swoich pracowników. ...... powiadomiłaś policję o multimordzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 01.11.2009 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 No i te 6 cyferek poproszę. Na pw oczywizda no jaki zachłanny - ja tu dla dobra ogółu globalne poruszam tematy a Ty tak jakoś ...hm.... przyziemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 01.11.2009 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 01.11.2009 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Ja zrobiłem sobie 3 toalety w domu a zesrałem się na schodach ... Że też nie skorzystałem z tych usług wcześniej - może zrobiłbym wtedy muszlę w biegu schodów ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LukaEgon 01.11.2009 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Ja zrobiłem sobie 3 toalety w domu a zesrałem się na schodach ... Padłem i długo powstać nie mogłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 01.11.2009 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Padłem i długo powstać nie mogłem o, to też na pewno przewidzieli .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LukaEgon 01.11.2009 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 A jakże by inaczej pewnie jest PW tylko nie zdążyłem przeczytać.. Heh..mnie w sumie smuci, że ludzie nierzadko dają się naciągnąć na takie bajki, szklane kule, gwiazdy, czy inne cuda niewidy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 01.11.2009 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Ja nadal czekam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 01.11.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Ja zrobiłem sobie 3 toalety w domu a zesrałem się na schodach ... Że też nie skorzystałem z tych usług wcześniej - może zrobiłbym wtedy muszlę w biegu schodów ... kurna, jak księżna Potocka!!! miała 3 złote nocniki: jeden z czerwonym paskiem, drugi z zielonym paskiem, a trzeci ze złotym paskiem. Ale jak Ruskie szły, to też się na schodach zesrała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 01.11.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Miałam okazję pracować za granicą, jedna firma austrijska kurna, austrijska firma... - nie z tego świata!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 01.11.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 nieno to zesranie na schodach mnie powalilo wyszlo jak ta lala a tak apropo reklamy czemu ten wontek nadal tu jest a inne sie szybko wywala ????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 01.11.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Ja zrobiłem sobie 3 toalety w domu a zesrałem się na schodach ... Że też nie skorzystałem z tych usług wcześniej - może zrobiłbym wtedy muszlę w biegu schodów ... kurna, jak księżna Potocka!!! miała 3 złote nocniki: jeden z czerwonym paskiem, drugi z zielonym paskiem, a trzeci ze złotym paskiem. Ale jak Ruskie szły, to też się na schodach zesrała... one nie były w paski jeden był srebrny drugi złoty a trzeci diamentowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 01.11.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 vbn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 01.11.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Ja zrobiłem sobie 3 toalety w domu a zesrałem się na schodach ... Że też nie skorzystałem z tych usług wcześniej - może zrobiłbym wtedy muszlę w biegu schodów ... kurna, jak księżna Potocka!!! miała 3 złote nocniki: jeden z czerwonym paskiem, drugi z zielonym paskiem, a trzeci ze złotym paskiem. Ale jak Ruskie szły, to też się na schodach zesrała... one nie były w paski jeden był srebrny drugi złoty a trzeci diamentowy Jezdeś bliżej Łańcuta, to chyba masz rację. Ale u nas krąży moja wersja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek-B 01.11.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 kryza finansowa, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts