bedzia28 02.11.2009 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 WitamCzy ktoś buduje dom tego projektu W-54.12 z senioratką ? POzdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stforek3 02.11.2009 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Witam, My przymierzamy się do budowy wg. tego projektów także również poszukujemy osób które już wybudowały lub są w trakcie budowy domku z senioratką. Czy Pani już zakupiła projekt czy jesteście na etapie wyboru ? Podaję również kontakt mailowy dla ułatwienia kontaktu [email protected] Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bedzia28 02.11.2009 14:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Witam Ja jesten na etapie szukania dzialki i projektu choc tez zastanawiam sie nad kupieniem juz domu w stanie zamknietych w zabudowie szeregowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bedzia28 07.11.2009 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Witam Buduje ktoś może taki domek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasmagoth 19.11.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Witam.Ja się właśnie przymierzam, ale... zauważyłem pewne małe braki.Braki dla mnie oczywiście.1. Brak pomieszczenia gospodarczego. Architekt poradził, żeby zlikwidować ścianę między dużym salonem a gabinetem, wstawić małą ściankę i wykonać połączenie ze schowkiem pod schodami. Dla mnie trochę mało.2. Brak pomieszczenia na narzędzia i inne tego typu rzeczy. Nie jest to oczywiście problemem, jeśli się ma na działce np garaż, ale zaraz po budowie domu, a także i później, w trakcie jego użytkowania takie miejsce musi istnieć.3. Brak jeszcze jednego komina w małym mieszkanku na parterze, aż się prosi o to, by postawić kominek w tym przytulny miejscu;) A poza tym to całkiem fajny projekt. Mogę jeszcze polecić podobny (no, spełniający troszkę większe wymagania) projekt MARGO 2R. Z założeniem, że nie będzie się robić schodów z małego mieszkanka na piętro.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stforek3 23.11.2009 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 My jesteśmy już po zakupie przymierzamy się do adaptacji. Dla nas projekt jest prawie idealny - nie bedzie wielu zmian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts