Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Meble do przedpokoju/wiatrołapu

tysia18

Recommended Posts

• Odpowiedzi 103
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

u siebie planuję takie wieszaki. Czekam tylko aż będą ponownie dostępne w jedynym sklepie internetowym który je sprzedaje. Mają być około stycznia. Są różne kolory.

http://images48.fotosik.pl/221/6bc20359c1782948.jpg

nigdy w życiu bym se takich nie zapodała

skuteczne w tworzeniu garbów w ubraniach

a jak się powiesi coś wilgotnego, to po wyschnięciu może być problem z powrotem do wyjściowych kształtów :roll:

Joliskanie będę pisać na PW chyba że będzie taka potrzeba...proszę Cię bardzo o info na temat tego siedziska...już wiem ze po prostu zrobione na wymiar...jak???, z czego???...bo właśnie dokładnie o coś takiego mi chodzi...

kupić nie mogę gdyż mam dł. ściany 120cm: już szafę by IKEA 50cm zostaje niewymiarowe coś...proszę napisz szczegóły....

w razie W na PW, ale myślę że moze przyda się nie tylko mi

DZIĘKI

Siedzisko zrobili mi w Indeco, z tej samej płyty co szafę wnękową, ale góra jest z podwójnej płyty, żeby można było bez obaw usiąść ;) Zależało mi na dokładnym wypełnieniu wnęki,a gotowce były zbyt szerokie/ głębokie/drogie (vide Schaefer Boutique). Kosztowała 440 zł

Ja znalazłam takie siedzisko ze schowkiem, sama mam zamiar takie sobie zafundować.

http://images44.fotosik.pl/222/7bf88aa2c2628e21m.jpg

dodi a gdzie znalazlas takie siedzisko? wlasnie czegos podobnego szukam. tylko na zdjeciu nie bardzo widze gdzie ten schowek

Schowek znajduje sie w tej białej części a takie mebelki projektuje studio architektury, ich logo jest na dole zdjęcia. Oni projektowali nam cały domek.

Joliskanie będę pisać na PW chyba że będzie taka potrzeba...proszę Cię bardzo o info na temat tego siedziska...już wiem ze po prostu zrobione na wymiar...jak???, z czego???...bo właśnie dokładnie o coś takiego mi chodzi...

kupić nie mogę gdyż mam dł. ściany 120cm: już szafę by IKEA 50cm zostaje niewymiarowe coś...proszę napisz szczegóły....

w razie W na PW, ale myślę że moze przyda się nie tylko mi

DZIĘKI

Siedzisko zrobili mi w Indeco, z tej samej płyty co szafę wnękową, ale góra jest z podwójnej płyty, żeby można było bez obaw usiąść ;) Zależało mi na dokładnym wypełnieniu wnęki,a gotowce były zbyt szerokie/ głębokie/drogie (vide Schaefer Boutique). Kosztowała 440 zł

dzięki wielkie....no czyli tak jak u mnie też zostaje hand-made by mój mąż...no będzie zachwycony :-?

Ciekawe, na poziomie porownywalnym z Huelsta, propozycje mebli do wiatrolapu mozna znalezc tutaj http://www.leinkenjost.de/index.php?an=Dielenprogramme. Nawigacja odbywa sie poprzez klikniecie, w lewym gornym rogu, na link do danej serii mebli, np. BARCELONA, GRANADA, etc.

Ja wymyśliłam coś takiego: http://img41.imageshack.us/img41/3677/wiatroap.jpg

Buty jest gdzie schować a najważniejsze, przy wkładaniu obuwia nie trzeba łapać równowagi na jednej nodze tylko można wygodnie zasiąść.... :wink:

Ewa...mozesz mi powiedziec jakiej firmy ta zabudowa.wyglada super!!!