agnikkrol 01.03.2004 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2004 Pomarańczowy - piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek 1719499182 01.03.2004 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2004 ja mam białą terakotę - w tym mozaikę - idzie wytrzymać... w połączenie z pasami kobaltowej mozaiki i ciepłym kolorem drewnianych mebli i (przyszłej) obudowy wanny wygląda całkiem znośnie.... Ciepła nadaje wnętrzu ogrzewanie podłogowe ) Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
helism 01.03.2004 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2004 Ja mam jasną pastelową zieloną, ze sporą ilością kwiatów doniczkowych (oaza relaksu) i białymi dodatkami. Chcę ją jeszcze ożywić wiklinowymi dodatkami, ale ciągle się zastanawiam czy to będzie do siebie pasować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.03.2004 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2004 Gosciu Irma dziennik budowy na koncu swiata naszego, ostatnia strona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polanka 05.03.2004 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2004 Jak wyżej: zieleń plus drewno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciechanka 05.03.2004 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2004 Ja zdecydowałam się do głównej łazienki na pastelowy błękit z dodatkiem bardzo jasnego żółtego (średniej wielkości kafle kładzione w poziomie + mozaika na obudowę wanny i brodzika + małe fragmenty na ściankach). /kafle Tubądzina - Laponia/ - bardzo ładne ale niestety jakościowo takie sobie (glazurnik narzekał jak diabli). Skosy i sufity na razie białe (może docelowo będą bladożółte - jeszcze się zastanowię). Natomiast do toalety (3m2) wybrałam białe z motywem tulipana (zieleń + czerwień), podłoga do kompletu była również biała, ale dobrałam bardzo ładną, jasną zieleń i jest naprawdę OK. Resztka ścian bez kafli + sufit białe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 05.03.2004 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2004 W dużej łazience zdecydowałam się na płytki bezowo-kremowe imitujące marmur. Do tego bardzo szerokie dekory 17 cm. Łazienka będzie pomalowana w ciepłym beżu. Płytki położone będą tam gdzie to tylko jest niezbędne. Na ścianach będą poprzyklejane dekory wypukłe w kształcie muszli, rozgwiazd itp. Wykonane z gipsu i odlewane , a następnie malowane o ton - dwa ciemniej niż ściana. Dodatkiem będą też drewniane półki i szafka pod umywalkę . A małą łazienkę chciałam zrobić bardziej wesołą i będą płytki z Opoczna pomarańczowo - żółte łączone z lekkim kremem. Jak to wyjdzie tego nie wie nikt. Efekt będzie dopiero widoczny w maju. Pozdrawiam Paty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość dekory 05.03.2004 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2004 Paty powiedz gdzie można zamówić takie dekory i jak to wygląda, masz jakieś strony internetowe gdzie można to podejrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 05.03.2004 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2004 Ja te dekorki typu muszla, rozgwiazda robię sama z gipsu białego. A formę mam z zabawkowej serii służacą do zabawy z gipsem Do kupienia w sklepach z zabawkami. Potem to maluję i przyklejam na klej do płytek. Może można też takie rzeczy kupić w różnych galeriach ,w sklepach z dodatkami do mieszkań. Paty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.03.2004 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2004 No i w koncu doczekalam sie koloru w lazience...hmmm...nie powiem ale wyszedl ciekawy bardzo cieply pomarancz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowaczka 06.03.2004 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2004 Ciepłe kolory beżu,różu, no może jeszcze zieleń , w tych kolorach najbardziej podobają mi się łazienki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 06.03.2004 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2004 Kolory mojej łazienki to biel +rozmyty błękit, niebieskie paski, a wszystkie dodatki z podróży po świecie głównie wakacji-morze plaża pasują idelanie. polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zaba i kijanka 07.03.2004 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2004 Nareszcie jestem zarejestrowanym uzytkownikiem To wlasnie ja zalozylam ten watek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna99 11.03.2004 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2004 Przerabiałam juz łazienki błękitne, zielone, beżowe i różowe. Wynika, że wszystko już było. Dlatego w małej łazience bez okna chcę zrobić ciepły żółć. Do tego biała ceramika z dodatkiem drewna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Dziś z ukrycia 11.03.2004 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2004 Aniu, świetny pomysł, będziesz miała cieplutką i przyjemniutką łazienkę. Sama też jestem zwolenniczką drewnianych dodatków w łazience, dlatego też uczulam na odpowiednie drewno i konserwację. Podejrzewam, że będzie to łazienka dla gości, więc warto zaszaleć z jakimś elementem, żeby zostawiała niezapomniane i indywidualne wrażenie. Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rethman 04.04.2004 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2004 A może pomysł na tęczową łazienkę skoro nie ma zdecydowanego faworyta? Na bazowej białej ścianie delikatne smugi pionowe kolorów wg tęczy, zaś elementy przy mokrch miejscach biała glazura z kolorowymi fugami. Optymistycznie , nieprawdaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts