Aga - Żona Facia 02.11.2009 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Wiem, że może wyda Wam się to śmieszne, ale ja mam problem. W jaki sposób wyprać kolorowe rzeczy jeżeli mają białe wstawki. Np. mam kilka czerwonych bluzek z białymi wstawkami. Jak prać żeby te białe wstawki (np. kołnierzyki, mankiety) nie pofarbowały się i nie zrobily się różowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Armidia 02.11.2009 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 ja niestety takie rzeczy piorę w ręku - serdecznie tego nienawidzę ale niestety nie udało mi się opatentować niefarbującego procederu przy pomocy pralki Pozdrawiam, Armidia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 02.11.2009 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 ja niestety takie rzeczy piorę w ręku - serdecznie tego nienawidzę No właśnie ja też nienawidzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 02.11.2009 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Ja piore w pralce, program do welny, czyli bardzo delikatny i bardzo niska temperatura (ok. 40 stopni), plyn do prania zamiast proszku. Jeszcze sie nie zdarzylo, zeby pofarbowalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Armidia 02.11.2009 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 hmmm....moja pralka w programie do wełny pozwala na maks 30 stopni, ale mam program do jedwabiu, superdelikatny... może coś poświęcę na przetestowanie... ale to dopiero w weekend Pozdrawiam,Armidia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morfeusz1 02.11.2009 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Ja mam w pralce program do prania ręcznego - ok. 1 h, 30 stopni. Nigdy mi nic nie zafarbowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniha 02.11.2009 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 jak jestescie na bank pewni ze pusci kolor i biale wsawki juz nie beda biale, to np. w auchan ( czy jak to sie tam pisze) mozna kupic chusteczki wylapujace kolor- dzialaja u mnie bezblednie- troszke kosztuja ale jak tylko do tego konkretnego wsadu pralki raz na jakis czas to ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 02.11.2009 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Dziękuję Wam bardzo Forumowiczki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts