rw12 04.01.2004 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2004 Witam. Musze przyznac, ze spedzilem na tym forum (czytajac je) juz kilka dni i jestem pod ogromnym wrazeniem profesjonalizmu osob "wypisujacych sie" tutaj oraz nie potrafie opisac jak pomocne dla mnie sa Wasze rady. Moze teraz cos o mnie Aktualnie jestem na etapie generalnego remontu mojego poddasza w domku. Zabieralem sie za to kilka lat az w koncu cos we mnie "peklo" i zaczynamy z zona ostro sie przygotowywac do tego. Tak na marginesie dodam, ze szukam dobrej i sprawdzonej ekipy z okolic Lodzi, ktora by mogla mi w tym pomoc (oczywiscie odplatnie, hahaha). Zastanawiam sie tez nad jakas pomoca specjalisty z dziedziny wystroju wnetrz aby podpowiedzial kilka sensownych rozwiazan. Coz to chyba tyle w ramach wstepu. Bedzie mi ogromnie milo z Wami dysakutowac i wymieniac sie opiniami i radami. Zycze Wam wszystkiego dobrego i samych dobrych inwestycji. Pozdrawiam, Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 04.01.2004 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2004 Nam rowniez jest baaaardzo milo Pozdrawiam Joanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts