Szaran 04.01.2004 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2004 Hej! Właśnie przymierzam się do ułożenia bukowego parkietu. No i mam mały kłopot.Nie jestem pewien co powinienem zrobić w pierwszej kolejności:Pomalować ściany "na top" i po tym układać parkiet,czy też odwronie? Pozdrawiam, Szaran. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pagin 04.01.2004 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2004 Witam,Wg mnie zagruntuj sciany przed malowaniem, poloz parkiet, wycylkinuj, pomaluj parkiet, porzadnie odkurz cale pomieszczenie (sciany i sufit) i pomaluj na gotowo. Podczas cyklinowania parkietu cale pomieszczenie zostaje zapylonePozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karlos_m 04.01.2004 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2004 Jestem na podobnym etapie. Podobno robi się najpierw jednokrotne malowanie a następnie kładzie się parkiet, dokładne oczyszczenie ścian i ponownie trzeba malować 2 warstwy. Zabij, nie wiem dlaczego w takim układzie? Jednak z taką procedurą spotkałem się we wszystkich wykańczanych ostatnio domach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts