Gwoździk 02.11.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Wszedłem dziś do apteki i zażartowałem: - "Zestaw Małego Panikarza proszę!!!" Pani za ladą nawet nie czekała na wyjaśnienia: - "Gripexy mamy ......ale od razu mówię, że maseczek nie ma" ....żart się nie udał ... Czy u Was też tak jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 02.11.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 i straszno i smieszno w apteczce mam tylko aspirynę chyba powinnam uzupełnic cuś bo okres przeziębieniowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morfeusz1 02.11.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 a ja sobie dzisiaj zamówiłam przez internet te maseczki - ja w domu muszę miec wszystko "awaryjne" i na wypadek wszelaki ale jak mówię, ze nie panikuję, to nie panikuję, a chyba wiem co mówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.11.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Nie będę chodzić w maseczce. Najwyżej się okopię z dzieckami w domu. A małżowi każę w maseczce chodzić po domu, żeby z pracy czegoś nie przywlókł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.11.2009 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 gripexy max 20 szt nabyłam dziś, bo Ślubny zagrypiony Maseczki w domu mam , taki job....ale ,ze niby co ? że wyciąć świnie trzeba ? wiem,wiem,ale ojciec mi się pochorował i nie ma kto mi pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 03.11.2009 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 a mój mąż chciał, żebym mu kupiła maseczkę w aptece, bo jak czyści piec węglowy to ostro się pyli Pewnie nie ma po co iść do apteki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 03.11.2009 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Nie panikować!Ale uwaga, kuropatewki, jelenie i wszelka inna dziczyzna! Dziś św. Huberta, sezon się zaczął! Należy schodzić z linii strzału! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 03.11.2009 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 tja z okazji owego Hubertusa psy mnie wydarły o 4 nad ranem z domu i pognały za bażantem , tak mnie cholery jedne szarpnęły że mi kapcie pospadały i bos stopą po porannym szronie się przeleciałam , tak w ramach hartowania chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.11.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Chyba w siódmej klasie baaardzo chciałam się przeziębić. No bo moje koleżanki co rusz siedziały w domach, do szkoły nie musiały latać, a ja się nudziłam na przerwach, bo od pierwszej klasy nie przechorowałam ani jednego dnia. Między innymi wydumałam deptanie po śniegu na balkonie boso i w koszuli nocnej, szalika i innych takich w ogóle nie używałam. Tak się zahartowałam, że mnie już nic nie mogło ruszyć! Może pieski wiedziały, co robią! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 03.11.2009 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 tak myślę ,że wiedziały bo przecież co mnie nie zabije ,to mnie........................okaleczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.11.2009 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 tej swińskiej, ptasiej i innej o zwierzęcych nazwach sie nie boję ... o wiele wiecej umiera na zwykłą grype ... no ale rozumiem że panika stąd że farmaceuci też musza na czymś zarabiać natomiast sezon przeziebieniowy się zaczał na dobre i chyba każdy powinien mieć w apteczce grippex, calcium musujące, coś na gorączke i jakiś rutunoscorbin ... ja mam ... rodzine przeziebioną też mam .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Armidia 03.11.2009 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 tak dla ścisłości - to nie grypa zabija, tylko powikłania pogrypowe więc powiem banał, komunał i oczywistość w jednym - nie lekceważcie grypy - dużo naturalnej witaminy C, miodek, sok z malin, farmaceutyki też wskazane, ale przede wszystkim - LEŻEĆ W ŁÓŻKACH, bo nic głupszego, jak "przechodzić" grypę stąd tylko jeden krok do nadkażeń bakteryjnych układu oddechowego, uszkodzonych zastawek i nerek, zapalenia stawów i masy innych "atrakcji" zdrówka życzę wszystkim zawirusowanym ! Pozdrawiam, Armidia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.11.2009 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Święta racja, ale u mnie niewykonalne. Niestety! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.11.2009 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Święta racja, ale u mnie niewykonalne. Niestety! tak jak i u mnie ... ale na grype nigdy nie chorowałam ... zatoki wygrywają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 03.11.2009 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 LEŻEĆ W ŁÓŻKACH, bo nic głupszego, jak "przechodzić" grypę stąd tylko jeden krok do nadkażeń bakteryjnych układu oddechowego, uszkodzonych zastawek i nerek, zapalenia stawów i masy innych "atrakcji" te wszystkie rozrywki to ja mam bez grypy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Armidia 03.11.2009 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 podobno od przybytku głowa nie boli Pozdrawiam, Armidia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 03.11.2009 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Zapytałam dzisiaj w aptece w Auchanie czy jest zestaw "mały panikarz" -nawet nie musiałam wyjaśniać o co chodzi-wszystko jasne Pani stwierdziła,że wczoraj była grupa z Ukrainy i wykupiła maseczki No to sobie poszłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.11.2009 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Wy tak serio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 03.11.2009 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Chciałam się przekonać,czy pytanieGwożdżika jest zrozumiałe bez wyjaśniania o co chodzi Jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.11.2009 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 to ja też dzisiaj pójde zapytać z ciekawości ... akurat młodej trza witaminy kupić .... to zapytam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts