YO_ANKA 02.11.2009 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Potrzebuję Waszej rady w sprawie adaptacji projektu gotowego.Znalazłam taką firmę w Poznaniu: projektujemydomy.plgdzie mają, jak mi się wydaje, tanio adaptację projektów gotowych za 999złCzy ktoś z Was z nich usług korzystał?Jeżeli tak to jesteście zadowoleni?Czy to dobra cena waszym zdaniem, bo dopiero staram się to wszystko ogarnąć i szukam kogoś godnego polecenia, projektu jeszcze nie wybraliśmy.Ile daliście za adaptację projektu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigniew22 13.06.2012 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 Potrzebuję Waszej rady w sprawie adaptacji projektu gotowego. Znalazłam taką firmę w Poznaniu: projektujemydomy.pl gdzie mają, jak mi się wydaje, tanio adaptację projektów gotowych za 999zł Czy ktoś z Was z nich usług korzystał? Jeżeli tak to jesteście zadowoleni? Czy to dobra cena waszym zdaniem, bo dopiero staram się to wszystko ogarnąć i szukam kogoś godnego polecenia, projektu jeszcze nie wybraliśmy. Ile daliście za adaptację projektu? Ja niestety skorzystałem z usług projektujemydomy.pl, wszystko było pięknie do momentu podpisania umowy. Później było niemiłe zdziwienie, przez niewiedze pana Tatarki zamiast 999zł zapłaciłem 1500zł, mało tego ogromne chamstwo z strony pana Tatarki. Na szczęście mam to już za sobą. Przeszczegam innych omijajcie szerokim łukiem to biuro, jest dużo innych którzy na pewno traktują ludzi po Lucku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts