Gość gizmo1 04.01.2004 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2004 Poszukuję Piekarnika i mikrofali do zabudowy w inox ze sterowaniem elektronicznym. Proszę o poradę z jakiej firmy wybrać sprzęt aby nie przepłacić oraz nie kupić jakiegoś badziewia. Kuchnia w stylu – nowoczesnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
godul1 05.01.2004 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2004 Jeśli chodzi o mikrofale to ja z powodzeniem uzytkuję LG (model z termoobiegiem, grillem kwarcowym, rożnem obrotowym i różnymi programami pieczenia gotowania i rozmrażania). Podobny model whirlpoola kosztuje ponad dwa tys. Ja za swoja zapłaciłem niecały tysiąc. acha niestety kratka do zabudowy w szafce kosztuje w przypadku kuchenki inox koło 400 pln. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
godul1 05.01.2004 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2004 Jeśli chodzi o mikrofale to ja z powodzeniem uzytkuję LG (model z termoobiegiem, grillem kwarcowym, rożnem obrotowym i różnymi programami pieczenia gotowania i rozmrażania). Podobny model whirlpoola kosztuje ponad dwa tys. Ja za swoja zapłaciłem niecały tysiąc. acha niestety kratka do zabudowy w szafce kosztuje w przypadku kuchenki inox koło 400 pln. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 05.01.2004 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2004 Ja polecam Whirlpool - wszystkie urządzenia AGD mam tej firmy jestem pod wrażeniem jakości. No może pralka zaszwankowała jeden raz po 6 latach użytkowania - jakiś pech (akurat w momencie, gdy moje dziecko miało 1 tydzień i sikało w pieluchy tetrowe których nie można było przez tydzień wyprać Polecam mikrowelę z talerzem crisp - koniecznie, bo można na tym wszystko przyrządzić - pyszne tosty, upiec znakomitego pstrąga (8 minut), tłuste kiełbaski (mniam) i masę innych pyszności. Mniam mniam ... Grilla nie uzywam w ogóle. Crisp jest OK Whirpool dodaje do sprzętu książkę z przepisami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts