Magus 03.11.2009 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Niedawno kupilem dzialke. Mam teraz taki dylemat czasowy: 1. Na dzialce rosnie kilka modrzewi. Niestety trzeba je wyciac. Oczywiscie potrzebuje na to papier z gminy - z miesiac pewnie potrwa2. Musze dac zrobic mapke do celow projektowych. Z tego co slyszalem zrobienie mapki trwa miesiac. Moj dylemat polega na tym - czy musze sciac drzewa przed zrobieniem mapki, czy tez drzewa na mapce nie beda zaznaczane? Jak musze czekac na wycinke to mam 2 miechy wplecy :/ Prosze, poradzcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciek01 03.11.2009 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Widziałem mapki, na których drzewa są opisane (gatunek, średnica), skreślone i podpisane jako "do usunięcia". Więc chyba możesz robić mapke jednocześnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts