kotek999 03.11.2009 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Wiem, baba w dodatku blondynka, ale.... Mamy zrobioną podbitkę- nie do konca, z płyty osb i tak sobie pomyślałam że fajnie byłoby zrobić oświetlenie dookoła domu w podbitce (dekoracyjne), ale teraz jak?? może jest jakieś rozwiązanie, aby nie pruć całej podbitki?? Proszę o radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzioras 03.11.2009 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Moja propozycja to listwy z diodami LED Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 03.11.2009 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Ale ciężko zgadywać jakie masz możliwości montażowe. Same lampki to nie problem, ale zastanów się jak możesz pociągnąć przewody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotek999 03.11.2009 14:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 z kablami też nie jest większy broblem,ale musiałabym pociągnąć je w styopianie na podpitce Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Browar 03.11.2009 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 z kablami też nie jest większy broblem,ale musiałabym pociągnąć je w styopianie na podpitce Pozdrawiam na "potpitce" to lepiej nie ciągnij bo spadniesz z drabiny Można strzelić węża świetlnego przy samym pasie rynnowym - gdzieś widziałem i całkiem ładnie... Browar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysza223 03.11.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 oświetlenie wpuszczane w podbitkę:- wiertło puszkowe na otwory do halogenów- kabel od otworu do otworu przeciągany na sztywnym drucie aby było łatwiejoświetlenie wiszące:- otwory na kable mniejszym wiertłem- kable jak wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts