Damian m 03.11.2009 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Witam bardzo polecam ekipę która wykonała dla mnie 2 domy 3 mieszkania.Polecam ich wszystkim ale teraz mają wolne terminy i prosili mnie o pomoc w nowym zleceniu więc pomagam.Zajmują się remontami ale lubią najbardziej nowe domy i mieszkania u mnie mieli głównie na początku remont a w nowym domu i 2 mieszkaniach pokazali co potrafią :-znają przepisy budowlane w praktyce-burzą i murują ściany-tynkują-kładą kable rury i co trzeba-znają się na ogrzewaniu -u mnie w domu wymienili kocioł gazowy na kondesacyjny z wymianą komina- powinienem to zrobić 5lat temu!!!Działa rewelacyjnie i bardzo oszczędnie-mają jednego w ekipie nawet od tapet Z czym sobie nie radzą to mają odpowiednie kontakty Kontakt na mejla. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts