maryla 04.01.2004 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2004 Witam Przeszukałam już wiele publikacji z projektami domów, lecz nie znalazłam ciekawych projektów domów na zboczu. Mam działkę 1800 m2 o szerokości 35 m. Droga dojazdowa i media są od strony południowej. Spad działki jest od strony południowo-wschodniej w kierunku północnym o różnicy poziomów do 5 m. Poszukuję projektu domu jednorodziennego z użytkowym poddaszem i garażem w bryle budynku. Proszę o wszelkie informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tybero 04.01.2004 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2004 ze dwa -trzy takie domy sa na http://www.moj-dom.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myciek 04.01.2004 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2004 No właśnie! Oto przyczyna, dla której po przejrzeniu przeszło 500 projektów udałem się do architekta po projekt indywidualny. U mnie też jest spadek, duża działka i w dodatku chciałem dwa budynki: mieszkalny i gospodarczy. Ze szczerą nadzieją przejrzałem kilkanaście katalogów, ale gdy się wybierze określoną wielkość, ustawienie względem świata i formę (parterowy-piętrowy) to bardzo niewiele zostaje. Polecam wizytę u architekta. W końcu to (powinien być) zawodowiec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryla 18.01.2004 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2004 Dziękuję za informacje, prawdopodobnie zdecyduję się na projekt indywidualny i jestem ciekawa ile kosztuje taki projekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts