wojtas122 07.11.2009 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Nie wiem czy wchodzi w gre zadaszenie z poliwęglanu (nie mylić z plexi). Stopień przyciemnienia można wybrać, przenikalność słońca również, można to przy ozdobić i myśle ,że będzie git. Sam wykonuję u klientów takie rozwiązania i to sie sprawdza. W domu u siebie mam zrobiony ogród zimowy właśnie w ten sposób (ściany + dach) i nie jest aż tak strasznie w upał, wczesną wiosną wystarczy troche słońca i można tam pić kawe. Bym wkleił fotke ale nie chcem aby ktoś uznał to za reklameA ja bym na przykład prosił o fotki.. Myślę, że i inni się nie pogniewają, a może kogoś to zainspiruje http://images41.fotosik.pl/219/5a194f79701c659a.jpg http://images47.fotosik.pl/223/4238beb7998747f6.jpg przykłady zadaszenia, kombinacji jest wiele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 07.11.2009 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Witam Mam wątpliwości co do częściowego zadaszenia, jak to wygląda? Nie wiem czy to dobre wyjście ze względów estetycznych. Ale pewno sie czepiam pzdr Nie mam zdjęć samego daszku nad tarasem, ale mniej więcej wygląda to tak jak na zdjęciu z projektu. http://images38.fotosik.pl/219/6a9b4d3d8d895b5bmed.jpg Tu wygląda dobrze ale widziałam takie potworki, że szkoda gadać. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
helixwroclaw2005 07.11.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Krótko. Taras od północnej strony - jak dla mnie same minusy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 09.11.2009 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Krótko. Taras od północnej strony - jak dla mnie same minusy poniewaz ... ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 09.11.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Mam taras drewniany od strony północnej - widzę same plusy. W lecie można sobie posiedzieć w cieniu, słońce nie działa bezpośrednio na deski tarasowe (zwiększona żywotność). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 09.11.2009 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Krótko. Taras od północnej strony - jak dla mnie same minusy poniewaz ... ????? Ponieważ... Bo od północy heblem wieje. .Bo na północy Globu np.Eskimosi jak idą na polowanie budują swoje igloo a naczynie z naftą by się nie bać i ogrzać stawiają od południa bo tam będzie cieplej. Sam przeniosłem taras z północnego kierunku na wschodnio-południowy bo tam od północy jakbym go zadaszył to w salonie byłby strach i mrok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 09.11.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 ... w salonie byłby strach i mrok. Na drugie mam Drakula. Strach i mrok mi pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts