madzioras 03.11.2009 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Proszę osoby, które montowały markizy na swój taras o podanie przybliżonych kosztów realizacji, namiary na rzetelne firmy z województwa śląskiego wykonujące markizy oraz o opinie na temat tego jak się takie rozwiązanie sprawdza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mery26 03.11.2009 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 supermatketowa (np. OBI) produkcji jedynej słusznej za tę cenę (Chiny) z napędem elektrycznym wisi i się sprawdza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzioras 04.11.2009 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Rozwiązania marketowe mnie nie interesują. Mam na mysli solidną markizę na lata... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tasha 25.03.2010 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 odświeżam ten temat. Może ktoś coś poleci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rosa 04.05.2011 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 Właśnie mi zamontowali dwie markizy tydzień temu. Koszt ok. 2.200zł/szt. Materiał i montaż. Napęd ręczny, bez kaset. Wymiary: 1. 2,7m x 3,0m (ramiona łamane; 2,7m to szerokość markizy) 2. 2,0m x 1.8mPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nata21 05.05.2011 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Właśnie mi zamontowali dwie markizy tydzień temu. Koszt ok. 2.200zł/szt. Materiał i montaż. Napęd ręczny, bez kaset. Wymiary: 1. 2,7m x 3,0m (ramiona łamane; 2,7m to szerokość markizy) 2. 2,0m x 1.8m Pozdrawiam A jak z cieniem? Zastanawiamy sie nad montażem rolet na tarasie, ale obawiam się, że cień będzie padał na małej powierzchni przy samej ścianie i ewentualnie zacieni salon, a nie taras. Co prawda jest możliwość regulacji kąta nachylenia markizy, ale przy dużym wysięgu rolety (u nas prawdopodobnie 310 cm) za bardzo nie poszalejemy, bo można o roletę zahaczyć głową. Może ja nie, ale mój mąż już tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rosa 05.05.2011 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Nam właśnie chodziło głównie o zacienienie salonu w upalne dni lata. Mamy taras południowo-zachodni i jest to istna patelnia. Drzwi tarasowe do salonu są duże (2,5mx2,4m) i markiza ma właśnie je i salon chronić przed żarem. Kąt nachylenia u nas jest też regulowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nata21 05.05.2011 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Nam właśnie chodziło głównie o zacienienie salonu w upalne dni lata. Mamy taras południowo-zachodni i jest to istna patelnia. Drzwi tarasowe do salonu są duże (2,5mx2,4m) i markiza ma właśnie je i salon chronić przed żarem. Kąt nachylenia u nas jest też regulowany. Czyli sam taras raczej nie jest za bardzo zacieniony? Nam zależy też na zacienieniu chociaż części tarasu, żeby w ładne, słoneczne dni też posiedzieć na powietrzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ham_mer 15.11.2012 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 (edytowane) markizy to rewelacyjne rozwiązanie. kupiłem swoją 3 lata temu w firmie xxx. markiza jest solidna i chroni przed żarem w upalne dni. jest też wyposażona w automatyczny mechanizm rozwijający i zwijający, więc nie musisz się bać zaciemnienia tarasu. Edytowane 18 Listopada 2012 przez joliska moderoweano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
G.N. 16.11.2012 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 (edytowane) Znowu reklama.. nuda .ham_mer-spam_er Edytowane 16 Listopada 2012 przez G.N. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz_si 16.11.2012 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Znowu reklama.. nuda .ham_mer-spam_er Ostatnimi dniami forum muratora przeżywa totalny nalot spamerów. Kilkupostowcy z uporem maniaków wypisują jak toto kupili w firmie x super produkt i są zadowoleni, wręcz szczęśliwi i wniebowzięci. Nie dają sobie sprawy z tego, że ludzie nie są idiotami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolasia 28.04.2014 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Witam, poszukuję namiarów na firmy (najlepiej ze śląska), które wykonują tego typu konstrukcje z markizą: http://img07.olx.pl/images_tablicapl/125952275_7_644x461_moskitiery-markizy-rolety-zaluzje-patio-warszawa-bielany-.jpg Chodzi mi o wykonanie całości, czyli konstrukcja drewniana lub metalowa i tkanina z mechanizmem rozsuwnym.Jedyna firma, jaką znalazłam to Rolco z Warszawy, a chciałabym jakiś fachowców z okolic Katowic, z którymi można by się spotkać i porozmawiać o możliwościach montażowych.Ktośmoże pomóc w tym temacie? Ewentualnie użytkowników tego typu rozwiązania prosze o opinie - czy taki system zdaje egzamin, czy może są jakieś minusy, które trzeba wziąć pod uwagę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia Wojtek 28.04.2014 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 (edytowane) Wpisz w wyszukiwarkę "pergotenda", bo tego właśnie szukasz. Jest jakaś firma jeśli się nie mylę w Sosnowcu, ale ceny są... adekwatne do poziomu zadowolenia, jak sądzę Już mam - SUNŻAL, są w Sosnowcu, Katowicach. Jeśli nie można nazwy podawać - proszę o usunięcie. Nie mam ich wyrobu u siebie, ale trafiliśmy na nich kiedyś szukając w sieci tego typu rozwiązań. Edytowane 28 Kwietnia 2014 przez Kasia Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolasia 28.04.2014 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Dzięki! właśnie nie wiedziałam czy to ma jakąś fachową nazwę, pewnie teraz łatwiej mi będzie coś więcej znaleźć. A Sunżal w sumie znam, bo montowali nam wertikale w biurze, nie pomyslałabym, że to też robią, zaraz do nich uderzę Wielkie dzięki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz38 31.05.2015 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2015 (edytowane) Spam Edytowane 12 Stycznia 2016 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chrobry 15.06.2015 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 Za reklamę dziękuje nie skorzystamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts