Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Luksfery zamiast okienka - dobry pomysł ?

Recommended Posts

• Odpowiedzi 51
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

A skąd takie dane? No chyba że chińskie - to się zgodzę.

W [ moderowano - reklama ] mają o przybliżonym współczynniku ok.1,3

no wlasnie patrze i przekonuje sie do dwuwarstwowego okienka ... tez mam na schodach takie dwa okna i zastanawiam sie wlasnie and luksferami ... dolozyla bym do tego diody led i swietny naswietl i dekoracja w jednym !!! co o takim rozwiazaniu myslicie ??

zrobilabym miksa zielono-bialego ... do zielonej elewacji bylby bombowy !! i ten wsp 1.3 przy 2 warstwach jest przekonujacy :)

poza tym marzy mi sie taka scianka ale to juz w domu w srodku ...

http://www.dobrzemieszkaj.pl/img/imagecache/519x340__media_14614_wm

luksfery są już de mode - jakby kto nie wiedział.

moda to rzecz gustu ... a jak wiadomo o gustach sie nie dyskutuje !!

a luksfery umiejetnie zaaranzowane potrafia byc ozdoba niejednego domu !!

ps ... zarabiscie irytuje mnie takie stwierdzenie ... zasadniczo lepiej czasem nic nie napisac niz walnac takim tekstem ... skoro pisze ze chce zrobic luksfery to znaczy ze mnie sie podobaja!! czy to nie wystarczy zeby miec je we wlasnym salonie ??

:) nie denerwuj się - Mea.

Napisałem to dlatego bo taka jest prawda. Czy kupisz sobie ciuch lub buty, które nie są trendy ?

Jestem pewien, że NIE a Rybnik to nie wiocha.

tak z luksferami jak z moda .. .dzis nie sa modne, jutro znowu sa ... a dom to sztuka wyboru ... ma byc

po 1. dobrze

po 2. ładnie

po 3. w zgodzie z własnym JA !! /moje vell nasze JA podpowiada ze luksfery nam sie podobaja!!/

ze sa zimne ?? - licze sie z tym !! maja trafic na nieogrzewane schody do piwnicy !!

• 1 month później...

Luksfery są w modzie, Z roku na rok coraz więcej się tego montuje. A nawet jak nie są w modzie to włóż sobie okno poniżej czterech metrów do granicy .......

Mamy takie prawo, które powoduje że luksfery są w modzie. Oczywiście nie każdy umie układać luksfery i wtedy jest "kicha". Ja tam wolę montować gotowe okna z luksferów od [ moderowano - reklama ] lub murować złączone luksfery o zwiększonej izolacyjności.