Monterek 03.12.2010 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 Styropian ma jeszcze lepszy współczynnik, może tak zamiast okien... A skąd takie dane? No chyba że chińskie - to się zgodzę. W [ moderowano - reklama ] mają o przybliżonym współczynniku ok.1,3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 03.12.2010 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 A skąd takie dane? No chyba że chińskie - to się zgodzę. W [ moderowano - reklama ] mają o przybliżonym współczynniku ok.1,3 no wlasnie patrze i przekonuje sie do dwuwarstwowego okienka ... tez mam na schodach takie dwa okna i zastanawiam sie wlasnie and luksferami ... dolozyla bym do tego diody led i swietny naswietl i dekoracja w jednym !!! co o takim rozwiazaniu myslicie ?? zrobilabym miksa zielono-bialego ... do zielonej elewacji bylby bombowy !! i ten wsp 1.3 przy 2 warstwach jest przekonujacy poza tym marzy mi sie taka scianka ale to juz w domu w srodku ... http://www.dobrzemieszkaj.pl/img/imagecache/519x340__media_14614_wm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 03.12.2010 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 luksfery są już de mode - jakby kto nie wiedział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 03.12.2010 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 luksfery są już de mode - jakby kto nie wiedział. moda to rzecz gustu ... a jak wiadomo o gustach sie nie dyskutuje !! a luksfery umiejetnie zaaranzowane potrafia byc ozdoba niejednego domu !! ps ... zarabiscie irytuje mnie takie stwierdzenie ... zasadniczo lepiej czasem nic nie napisac niz walnac takim tekstem ... skoro pisze ze chce zrobic luksfery to znaczy ze mnie sie podobaja!! czy to nie wystarczy zeby miec je we wlasnym salonie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 03.12.2010 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 nie denerwuj się - Mea. Napisałem to dlatego bo taka jest prawda. Czy kupisz sobie ciuch lub buty, które nie są trendy ? Jestem pewien, że NIE a Rybnik to nie wiocha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 04.12.2010 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 luksfery przede wszystkim są zimne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 05.12.2010 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 nie denerwuj się - Mea. Napisałem to dlatego bo taka jest prawda. Czy kupisz sobie ciuch lub buty, które nie są trendy ? Jestem pewien, że NIE a Rybnik to nie wiocha. tak z luksferami jak z moda .. .dzis nie sa modne, jutro znowu sa ... a dom to sztuka wyboru ... ma byc po 1. dobrze po 2. ładnie po 3. w zgodzie z własnym JA !! /moje vell nasze JA podpowiada ze luksfery nam sie podobaja!!/ ze sa zimne ?? - licze sie z tym !! maja trafic na nieogrzewane schody do piwnicy !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Repugnant 08.12.2010 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 witam czy ktos z was zna QUICKTECH SYSTEMS to moim zdaniem dosyc ciekawy system montowania luksferow jest tylko jedno ale nie widzialem tego osobiscie jesli ktos z was moze cos powiedziec to prosze o opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monterek 04.02.2011 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Luksfery są w modzie, Z roku na rok coraz więcej się tego montuje. A nawet jak nie są w modzie to włóż sobie okno poniżej czterech metrów do granicy ....... Mamy takie prawo, które powoduje że luksfery są w modzie. Oczywiście nie każdy umie układać luksfery i wtedy jest "kicha". Ja tam wolę montować gotowe okna z luksferów od [ moderowano - reklama ] lub murować złączone luksfery o zwiększonej izolacyjności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_FIX_ 04.02.2011 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 .......... A nawet jak nie są w modzie to włóż sobie okno poniżej czterech metrów do granicy ....... Mamy takie prawo, które powoduje że luksfery są w modzie. ...... Fix z szybą piaskową, cieplej, ładniej, bez problemu z montażem parapetu zewnętrznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 04.02.2011 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 i tylko jest problem że niektórzy Inspektorzy przy odbiorze traktują go jako okno a nie luksferę i jest ból Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 05.02.2011 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 Fix z szybą piaskową, cieplej, ładniej, bez problemu z montażem parapetu zewnętrznego. no wlasnie ... tez juz sie spotkalam z tym ze jest takie okno traktowane jak okno a nie luksfer !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts