Szaruś 16.02.2004 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2004 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.02.2004 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2004 Szaruś a co to znaczy polski producent? To znaczy tylko polski składak. Cała reszta to podzespoły zagraniczne, sprezarki, pompy, wymienniki. No może obudowa jak np. EKONTECH (bardzo brzydka). Ja mam pompę NIebe i jest super. Cieplutko aż miło. O kosztach nie powiem, bo co prawda grzeję cały czas ale jeszcze tam nie mieszkam i nie używam "normalnie" ciepłej wody. Przyszły sezon będzie już na poważnie (chyba się w końcu przeprowaadzę , może w marcu). Pozdrawiam ciepło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szaruś 17.02.2004 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2004 No tak, chciałem powiedzieć polsko składak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darth 20.12.2005 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 zauważyłem na forum że używasz pc Nibe jak ona się sprawuje jakie koszta poniosłeś aby ją założyć (jak duży masz dom) i ile zapłaciłeś za energię przy całoroczynym systemie ogrzewania CWU+CO pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
McColley 22.08.2010 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 Firma Secspol pompy Cetus Firma Spednet, pompy Spednet Firma ACZ pompy Acara Firma Kfap-Wsk pompy Vatra Z zagranicznych : Ochsner, Vissmann, Stiebel Eltron, Neuratherm, Nibe Jak pogrzebiesz w internecie to pewnie znajdziesz jeszcze parę namiarów. Jest jeszcze Exotherm z Gdańska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aadamuss24 22.08.2010 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 za pięć lat jeszcze pewnie kilka nowych firm się pojawi więc warto poczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts