Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

nasze spełnione marzenie

Recommended Posts

Nadszedł czas na założenie swojej galerii..Od dwoch lat jestem stałą czytaczką FM,wiele z Waszych wnętrz było moją inspiracją..może teraz nasz domek zainspiruje kogos z Was

Nasz domek to projekt Archonu W Rododendronach 6,kupilismy go w stanie surowym zamkniętym 2lata temu,wykańczaliśmy go stopniowo-na tyle na ile nam pieniążkow starczało..Wreszcie mieszkamy,brakuje jeszcze rolet,balustrad..Teraz jestem na etapie dopieszczania..

• Odpowiedzi 162
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam! kama&michał bardzo ładne wnętrza :D takie dopracowane.Bardzo podobają mi się łazienki i kominek w salonie,kuchnia również śliczna! salon też wygląda ciekawie. Jeśli można zapytać to jakiej firmy są meble właśnie w kuchni? a jeśli się nie mylę to fronty chyba są na wysoki połysk? jak się użytkują?Przepraszam za ten natłok pytań :wink:.Acha jeszcze jedno czy mogłabym prosić o zdjęcie salonu od wykuszu w lewika-łącznie z wykuszem? U nas w salonie też mam wykusz i zastanawiam się jak to urządzić w przyszłości :wink: dzięki.

http://images49.fotosik.pl/222/5902d73d3e421ad1med.jpg

dorothy dziękuję :D

kuchnia jest na wysoki polysk,jesli chodzi o fronty to nie widac na nich brudu,sa bardzo praktyczne.kuchnia jest firmy atlas..i w tym miejscu chcialabym Was uchronic od bledu jaki ja popenilam zamawiajac od nich meble..bardzo sie zawiodłam,nie bede sie rozpisywala na ten temat w kazdym razie wizualnie jest ok ale nie dla mnie,widze niedociagniecia.w kazdym razie wszystko bylo super do momentu wplaty zaliczke za meble..pozniej zaczely sie problemy..ah szkoda pisac