Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

nasze spełnione marzenie

Recommended Posts

• Odpowiedzi 162
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

cudny cudny domek!

bardzo podoba mi sie szczegolnie lazienka na pietrze, ale salon, kuchnia i pokoje dizeci tez cudowne!

mam pytanie, jakiej formy planujesz stol do salonu?

ja szukam czegos bialego ze stala i podczytalam, ze u Ciebie taki ma byc, bede wdzieczna za info- lub linka:)

pozdrawiam

Marta

dzięki za opinie dt frontów w kuchni, muszę popracować nad m, co by taka kuchnie zonie zafundował :lol: niestety jak piszesz znajomi nam nagadali na temat beznadziejności wysokiego połysku frontu ale oni mają czerwone :evil:

A co jest nie tak z tymi czerwonymi frontami u Twoich znajomych?Ja właśnie planuję mieć w takim kolorze i na wysoki połysk.Napisz coś więcej?

dorothy skarżą sie, ze wszystko strasznie znać, kazdy paluszek, każdy ślad, jest bardzo widoczny, jeszcze przy dziecku które sie wspina po meblach też nie ciekawie, ale efekt wizualny super :D przeczytałam na watku o kuchniach, ze czym ciemniejsze na połysk tym bardziej znać, i właśnie tam tez piszą ze na białych najmniej.

pozdrawiam

dzięki za opinie dt frontów w kuchni, muszę popracować nad m, co by taka kuchnie zonie zafundował :lol: niestety jak piszesz znajomi nam nagadali na temat beznadziejności wysokiego połysku frontu ale oni mają czerwone :evil:

A co jest nie tak z tymi czerwonymi frontami u Twoich znajomych?Ja właśnie planuję mieć w takim kolorze i na wysoki połysk.Napisz coś więcej?

dorothy skarżą sie, ze wszystko strasznie znać, kazdy paluszek, każdy ślad, jest bardzo widoczny, jeszcze przy dziecku które sie wspina po meblach też nie ciekawie, ale efekt wizualny super :D przeczytałam na watku o kuchniach, ze czym ciemniejsze na połysk tym bardziej znać, i właśnie tam tez piszą ze na białych najmniej.

pozdrawiam

O kurcze :( a tak mi się podoba :cry: zobaczymy,przelecę jeszcze wątek o kuchniach ale raczej nie zrezygnuję :wink: dzięki :D

kama&michał cudny macie domek. Na pewno super się mieszka!!!

Życzę Wam, aby wszystkie chwile tam spędzone były tak cudne jak wnętrza, które stworzyłaś

dziękuję za piekne zyczenia,mieszka sie naprawde wspaniale :)

mam pytanie, jakiej formy planujesz stol do salonu?

ja szukam czegos bialego ze stala i podczytalam, ze u Ciebie taki ma byc, bede wdzieczna za info- lub linka:)

stoł kupilismy przez internet ze sklepu italia style

oto link(nasz bedzie z biała szyba)

http://www.sklep.meble.pl/p8158,stol-rialto-transport-gratis.html

dziekuje wszystkim za mile slowa na temat naszych wnętrz..

Kama mozesz byc z siebie dumna-stworzylas piekne wnetrza.

Bardzo wiele rzeczy podoba mi sie u Ciebie a mam pytanie odnosnie bialej szafy w niebieskim pokoju na poddaszu.Z czego zrobione sa fronty i jak rozwiazana jest sprawa otwierania?(czy sa tam jakies uchwyty ktorych nie widac czy moze otwieraja sie poprzez nacisk?)

Czy uchwyty przy meblach kuchennych maja jakas specjalna nazwe?

Pozdrawiam i zycze samych szczesliwych dni w nowym domku :D

Kama mozesz byc z siebie dumna-stworzylas piekne wnetrza.

Bardzo wiele rzeczy podoba mi sie u Ciebie a mam pytanie odnosnie bialej szafy w niebieskim pokoju na poddaszu.Z czego zrobione sa fronty i jak rozwiazana jest sprawa otwierania?(czy sa tam jakies uchwyty ktorych nie widac czy moze otwieraja sie poprzez nacisk?)

Czy uchwyty przy meblach kuchennych maja jakas specjalna nazwe?

Pozdrawiam i zycze samych szczesliwych dni w nowym domku

dziękuję..cudownie się czyta takie słowa :)

szafa na poddaszu wykonana jest z płyty mdf lakierowanej na wysoki połysk,nie ma uchwytów,jest otwierana na klik-poprzez nacisk

uchwyty w meblach kuchennych nie maja specjalnej nazwy ale mysle że nie będziesz miała problemu ze znalezieniem takich frontów z chowanymi uchwytami-są one dośc popularne

pozdrawiam serdecznie i dziękuję za życzenia :oops:

Wnętrza rewelacyjne.

A jaka to lampa wisi w jadalni?

hmm nie zwracalam nigdy uwagi na firmy oswietlenia

hej

mnie tez sie bardzo podobaja Twoje wnetrza

jakie masz drzwi , bo wydaje mi sie ze bezprzylgowe, z jakiej firmy? i ile kosztowaly jesli moglabys napisac

pozdrawiam

drzwi sa firmy DEWRO skrzydla bezprzylgowe kolor dąb bielony.polecam!koszt wysle na priva

Jejku....jakbym przegladał swoją wyobraźnię. To wszystko co przez ostatnie pół roku klarowalo mi się w mojej głowie - Wy to macie ;-)

Piękna kuchnia i łazienka. Taki nasz styl... prosty, gustownie nowoczesny z .... przyjemną kolorystyka.

Pewnie ukradnę Ci kilka pomysłów a przede wszystkim pomysł na kuchnię i podłogi ponieważ wiem, że mojej żonce bardzo podoba się taka kolorytyka.

Hmmm....a najlepsze jest to ...ze chyba kojarze, który to ten Wasz Rododendronek...i jesli to jeden z tych pięciu, to wyglada na to ze bedziemy sąsiadami. Sam tez właśnie buduje 300m dalej ;-)

pozdrowiam

Sąsiad ;-)

Jejku....jakbym przegladał swoją wyobraźnię. To wszystko co przez ostatnie pół roku klarowalo mi się w mojej głowie - Wy to macie ;-)

Piękna kuchnia i łazienka. Taki nasz styl... prosty, gustownie nowoczesny z .... przyjemną kolorystyka.

Pewnie ukradnę Ci kilka pomysłów a przede wszystkim pomysł na kuchnię i podłogi ponieważ wiem, że mojej żonce bardzo podoba się taka kolorytyka

podpisuję się pod ta wypowiedzią, wszystko mi się podoba, kuchnia-bossszzze tez o takiej marzę, jasne kolory w mieszkaniu, tez nasz styl... bede bacznie obserwować dziennik :D

pozdrawiam

Jejku....jakbym przegladał swoją wyobraźnię. To wszystko co przez ostatnie pół roku klarowalo mi się w mojej głowie - Wy to macie

Pewnie ukradnę Ci kilka pomysłów a przede wszystkim pomysł na kuchnię i podłogi ponieważ wiem, że mojej żonce bardzo podoba się taka kolorytyka.

Hmmm....a najlepsze jest to ...ze chyba kojarze, który to ten Wasz Rododendronek...i jesli to jeden z tych pięciu, to wyglada na to ze bedziemy sąsiadami. Sam tez właśnie buduje 300m dalej

pozdrowiam

Sąsiad

Maxym 99 z kąd kojarzysz?nie pokazywałam domku z zewnątrz??chyba to jednak nie ten ponieważ nie stoi w Łodzi i nie ma w okolicy 4innych rododendronow :D

dziękuje za bardzo miłe słowa..pozdrawiam

Oj wiem, wiem że nie pokazywałaś ...choć z zewnątrz też pięknie sie prezentuje. Zwłaszcza z tą jasną kostką kontrastującą z nowo-zieloną trawką i boniami przy oknie. Skąd inąd macie o wiele ciekawszy kolor elewacji niż te pozostałe domki ;-)

Przez cały wczorajszy wieczór Twoim gustem i wnętrzami zachwycał się mój Misiek (czyt. żonka ;-) ) ...snując plany i i zapożyczając od Was kolejne pomysły.

I nawet nie pozwoliła mi spokojnie obejrzeć "Independence Day" bo musiałem się z nią zachwycać :x

W pewnym momencie wykrzyknęła z ogromną euforią ...."WOW WIEM !!! - poznając Wasz domek ...i to tak, jakby ponownie jakąś niepodległość Polsce załatwiła (bo to jakoś tak wczoraj było).

O jej ...a ile było przy tym radości ;-)

Tak naprawde poznała po widoku z okna w Waszej pięknej kuchni na zdjęciu z 3.11.09 oraz po drzwiach wejściowych przed którymi od półtora roku, średnio kilka razy w tygodniu przejezdzamy jadąc na swoją budowę. Ot tyle.

A jeśli właśnie budujecie wiatę obok garażu...to już jestem na 100% pewien ....na na naaaaa, na na naaaa ... ;-)